A tíz legpusztítóbb magyar mítosz - Sznobjektív [#77]

Műsorvezető: Puzsér Róbert
Vendég: Vona Gábor

@ATV 2021.

A Sznobjektív további részei itt: bit.ly/2KFrjMF

Folk Round by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 license. creativecommons.org/licenses/...

Source: incompetech.com/music/royalty-...

Artist: incompetech.com/

Letöltés

Megtekintés
144,000

Megjegyzés

 • Zavaró a sok orbanozás és a politikai példák. Szerintem ezek nem lettek volna szükségesek a téma kifejtéséhez.

  Szulyák NikolettSzulyák Nikolett5 napja
 • Robi sokkal hitelesebbnek tűntél mikor tényleg "független" voltál. Sajnos ezt ma már nem látom.

  Beverly TubeBeverly Tube7 napja
 • Mi a ló... keres itt Vona Gábor? Miért?????!!!!!! Ennél gerinctelenebb. köpönyegforgatóbb bohócot még nem láttam. Saját magát köpi szembe folyamatosan, teljesen ellentétes dolgokat beszél mint 5-10 éve, de ez egyáltalán nem zavarja!

  Beverly TubeBeverly Tube7 napja
 • "A magyar azért nagy mester annak, hogy a saját elcseszett életéért hogyan okoljon másokat". Ez igen 😀 ezt nevezem én minőségi szórakoztatásnak. Inkább megnézem a passiót hasonlóan jó kedvre derít

  István SzalaiIstván Szalai13 napja
 • Mennyire hiteles valaki olyan szájából hallani magyart kibeszélő kritizáló szavakat, aki nemrég még épp ezeket fújó politikus és szélsőjobbos nagymagyar volt??? Tiszta ügy, hogy vannak nagy marhaságaink De fontos mindenbe belekeverni a politikai oldalakat? Valahogy ez az elemzés, amellett, hogy van benne igazság, de kicsit sántít... De legalábbis biceg.. Birom Puzsért, de van amikor nem adok neki mindenben igazat. De neki is kijár a kritika. 🙂

  Tamas SzaboTamas Szabo14 napja
 • Az első pontig viszonylag tűrhető volt ez az adás, az első pont viszont teljes egészében a gyarmatosítók áldozathibáztató dumája. Argentínában, Indiában, Afrika országaiban stb pont ugyanez a társadalmi lemez megy a saját komprádorelitjük részéről, hogy "ti vagytok a hibásak, csak ezzel nem néztek szembe". Eléggé jól kimutatható, hogy Magyarországon illetve általában a gyarmatokon az emberek élete azért szar, mert a nagy társadalmi ellátórendszerek alulfinanszírozottak illetve fasiszta mentalitásúak, és ezért annyi negatív élményt szednek összeilletve annyi pozitív élményük marad ki a a szocializációjuk során, hogy cselekvőképtelenné válnak a traumáiktól és az információhiánytól. Kialakul a kishitűség, az önbizalomhiány, a pesszimizmus, ez sikertelenséget és frusztráltságot okoz, amivel ráadásul egymást kezdik bántani, mivel össze vannak zárva ebben a csapdában. Ez pedig újratermeli az alulfinanszírozott és büntető attitűdű ellátórendszereket.

  blista2blista219 napja
 • Puzsér a posztmodern Ady Endréje.

  Beáta KovácsBeáta Kovács19 napja
 • Puzsér Róbert, hozta a formáját, mint mindig, ám Vona Gábor, igen csak meglepett, és bevallom, hogy a szó legpozitívabb értelmében. Ja és a taps, meg ovációk, hát igen, ettől lesz élő a műsor. Hetekig tudnám nézni...

  György KedvesGyörgy Kedves22 napja
 • Az idézet nem volt pontos: “Jók a pogramok, minden jó…… csak sok köcsög van”

  barna fehérváribarna fehérvári23 napja
 • 9:15 Ül tehát két történelem szakon végzett ember a stúdióban, és arról beszélget, hogy csak azt a történelemképet lehessen elfogadni, amik ők tanultak egy bizonyos irányultságú emberektől - aki más kutatókat, forrásokat mer alapul venni, az délibábos, szíriuszi. Szerintem meg ez a legpusztítóbb dolog, hogy egyesek úgy gondolják, az általuk megismert történelmi múlt az 100%-ig biztos, ne merje senki sem megkérdőjelezni, mert annak csúnya vége lesz.

  TotiHunTotiHun25 napja
 • Pont erről szól a műsor.A kritikát,még,ha az építő is,nem birják sokan hallgatni!!Hogyan legyen önkritika? A hozzászólások pedig igazolják,hogy milyen igaz ez a műsor.

  Space ManSpace Man28 napja
 • Én a műsort nézem,és ,ha nem írnák ennyien,fel sem tűnne a sok nevetés és taps.Arra figyelek ami érdekel,a az pedig a beszélgetés és a többi meg észrevehetetlen számomra. Ezek olcsó nyavajgások , hogy zavaró a taps.

  Space ManSpace Man28 napja
 • Ez mind szép és jó, de hogy a halál véreres lábszárába' tett a Vona fejében minden gondolat 180 fokos fordulatot. Most akkor melyik volt az igazi, vagy tényleg minden gondolata átalakult? Akkor erről nem kellene beszélnie, hogy hát "megtértem"? Szóval ilyen nincs, hogy egyik évben még ősmagyarkodok reggeltől estig, aztán visszavonulok egy évecskére, és se szó se beszéd együtt cinikuskodok a Puzsérral a magyarság hát valóban nagyrészt önámító és káros hiedelmeiről. Valahol, ha ez egy valódi változás, akkor erről beszélni kellett volna Vonának. A másik, hogy ez az egész Puzsér önképének kivetítése. Igen ezek az önsajnáltató, önmagasztaló mantrák károsak. De tudjuk, hogy mi ennél még károsabb? Valódi pozitív visszajelzések nélkül lerombolni egy személynek vagy egy csoportnak a fals pozitív identitását. Méghozzá azért, mert ami az űrt kitölti az garantáltan kiábrándítóbb és szégyenletesebb lesz.

  petsolpetsolHónapja
 • Munka résznél.. Mi lenne, ha nem 13-14 èvesen kéne eldönteni, hogy mi akar lenni az ember? Mert, ha olyan a munka, ami nem tölti fel, nem èrzi a hivatâsânak, akkor szimplán szolga, akármennyit is keres.. Láttam már boldog pénztárost és boldogtalan szálloda igazgatót.. Néha picit mélyebben is bele lehetne nézni dolgokba.

  Tamás BotosTamás BotosHónapja
 • Kezdem nagyon azt gondolni, hogy Puzser hungarofob

  Radio SzurkefalRadio SzurkefalHónapja
 • 33:20 a valasz: hatarozottan igen

  Radio SzurkefalRadio SzurkefalHónapja
 • Mi kéne még hogy azt érezzük hogy a Nyugat befogadott minket... Tisztelet! Ezek szemében mi mindig is keleti barbár söpredék vagyunk. Állandóan utánuk futunk és várjuk hogy az a kocsi valóban felvegyen minket és mindig odahazudjuk magunkat. Viszont erő nélkül nincs tisztelet és idehaza az ország egyik nemzetietlen fele európaiságot hazudik és úgy határozza meg magát mint uniós állampolgár a másik meg csak fúj a nyugatra de nem tesz semmit azért hogy erőt gyűjtsünk. Mindezek tetejébe olyan vezetésünk van évtizedek óta amelyik szétlop mindent amiből egyáltalán építkezhetnénk. Trianontól kezdve a Tanácsköztársaságnak tett hazug ígéreteken, az 56 os forradalmon át az Eu-s betiltásokig minden azt mutatja hogy mi alattvaló vagyunk és nem partner. Bár ha jobban bele gondolok akkor a kereszténység rànk erőltetése volt az első amit a nyugat számlájára lehet írni ilen tekintetben.

  Retek FeketeRetek FeketeHónapja
 • Orbán meg az íj:))) a focin kívül úgy sem képes mást megérteni vagy elsajátítani..De nem orbán legalizálta a lopást vagy magyarázta ezt hőstettként , ez az attitűd a kommunizmusból ered. Kicsit olyan oroszos ,balkáni, cigány attitűd..elmondták az 5 éves tervet minden hétfőn a tvben és szétlopták az országot.

  Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • "minden nemzet kitermeli a maga Rubik Ernőit és Kabát Péterét"-ez így van. Csak hát Kabát Pétert a média teremtette meg. Amúgy pedig teljesen igazuk van, de minden nemzet kialakítja a maga nagy közös nemzeti tudat hazugságait.Pl az osztrákok azt hazudják hogy Beethoven osztrák volt Hitler meg német, az amerikai nemzet pedig hős....

  Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Végre valamiféle reflexió ezekre az önérzetes nagymagyar ideákra. Mindig is úgy utáltam, hogy mi ilyen-olyan nagyszerűek vagyunk, emiatt össze is esküdtek ellenünk, és mégis fenn maradtunk. A mai magyar embernek ez annyira jól tud esni. Lidokainként hat és ettől az a tükörkép hordoz valamiféle különlegességet. Emiatt aztán a hitványság vagy a lúzerség érzése semmissé válik. Nagyon örülök ennek a résznek, mert a sok reality trash mellett lehetetlen olyan tartalommal találkozni, amiben - tartalom - van. Amiben észrevételek, kritikák, egy kis objektivizmus van. Személyes körben sem. Emiatt az az érzésem támad hogy na végre valami értelmes, önreflexív ami nekem szól! Amely témával azonosulhatok. Köszönöm!

  Nukleus mixingNukleus mixingHónapja
 • kezdenem nézni de fankadeli elkezdte a sziriuszi-fény-magyar reppet a hirdetésben :D

  Balázs BíróBalázs BíróHónapja
 • Egy bolond százat csinál... Puzsér a nr. 1. A székely sz@rta a magyart, az nem sértő, szerintem, hiszen csak arra utal, hogy a honfoglalás kezdetén, a magyarok egy része Székelyföldön maradt (hátvédnek, végvárak...) és a székhelyük Székelyföldön volt, lettek belőlük székelyek... A csángók elcsángáltak (elvándoroltak a veszedelmek elöl), ők a csángók. Ők is magyarok, de sokszor román környezetbe vándoroltak, ezért már keverik a román és magyar nyelvet, de a szívükben magyarok maradtak. Vannak példák is, csak egyet említenék. A moldvai csángók is szeretnék magyarul taníttatni gyermekeiket, akkor is, ha ő maga már alig beszél magyarul. Ezt az igényt próbálja teljesíteni Csíkszereda néhány iskolája is, amelyek ingyenes bentlakást is biztosítanak a magyarul tanulni vágyó csángó gyermekeknek.

  Szabó Varga Jolán KatalinSzabó Varga Jolán KatalinHónapja
 • Minden krónikánk, népmeséink, népdalaink a hunokkal azonosítja a magyarságot. A XIX. sz. derekáig nem is hallottunk ún. finnugorokról.

  András KISSAndrás KISSHónapja
 • Pusztító hazugságokra építed mondandódat. Te már nem csak akarsz zsidó lenni.

  Gergely VadászGergely VadászHónapja
  • mandiner.hu/cikk/20210205_puzser_holokauszttulelo

   DarcyDarcy20 napja
 • Most akkor a Vona most hazudik vagy 5 ève ? Fèreg ...

  Laszlo KovacsLaszlo KovacsHónapja
 • A pacalnak sportértéke csak rezsisziszi számára van, de tényleg komoly feladat.

  y xy xHónapja
 • Megvártam volna, amíg Chuck felrúgja a tv-t.

  y xy xHónapja
 • Kedves Gábor inkább a saját szürke farkas színeváltozásodról beszélj ; )

  istván soltiistván soltiHónapja
 • A kritika egy dolog, a maró gúny viszont egy másik. Én értem a poént, trianonos mémeken is tudok röhögni és tisztában vagyok a népem hibáival (pl. előbb ültünk fel a fat acceptance vonatára, mint a Tumblr, minden egyes alkalommal lehurrogjuk a hülye Norbit, ha a maga türhő módján kimondja, hogy el vagyunk hízva). De ez a mélységes, tipikus belpesti lenézés, ami a két beszélgetőből süt, taszít. Nem vagyunk kiválasztott nép, de ocsú sem, ne jussunk már el a svéd öngyűlölet szintjére. Kulturális keresztények vagyunk, és inkább ezt választanám, mint a latin-amerikai, karibi vagy afrikai, barbár pogány elemekkel keveredett mély vallásosságot (Santa Muerte-kultusz, Jesús Malverde-kultusz, vudu, santeria). Az egyház utoljára Mindszenty idején mert fellépni a kommunista elnyomás ellen, és tudjuk, milyen volt Sztálin legjobb tanítványa alatt élni. őt csak a leghülyébbek sírják vissza. Vendégszeretők vagyunk, a külföldi ismerőseim is alátámasztják ezt, de tényleg megégettük magunkat. Én egy órára lakom a volt demarkációs vonaltól és a hideg is kiráz attól, hogy milyen lett volna szerb állampolgárként felnőni, és tudom, hogy azok, akiknek mi menedéket nyújtottunk a török időkben, az én jobbára sváb lakhelyemre már a Nagy Háborút megelőzően is igényt formáltak. Továbbmegyek, a szlávokon, románokon kívül még a hazai németek egy része is el akart szakadni, de a náci Volksbund már nem fér bele az évszázados magyar elnyomás baloldali mítoszába. Ez nem beteges paranoia, hanem keserű tapasztalat. Az opportunista Fide$z ostoba plakátkampánya is egy valós dologra hívta fel a figyelmet: hogy a multikulti megbukott, megjelentek a fekete felhők az égbolton.

  Nightbreed24Nightbreed24Hónapja
  • Norbival kapcsolatban inkább az igaz, hogy "azt nézd hogy ki mondja ne azt hogy mit":)))..Norbert, aki a NER élharcosa és narcisztikus személyisége minden nap nyomtat magának egy új "diplomát" vagy gyárt egy titulust magának. Ráadásul, Norbert minden 3. hónapban elhízik mint az atom, iszik, bagózik, majd zsírleszívás beugrik a haver Krasznainál. HITELTELEN...amúgy teljesen egyetértek veled

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Tévedés a magyar egy keményen dolgozó nép! Csak külföldre ment, hogy elismerést és becsuletet kapjon! Nem én mondom ezt hanem a nyugati országok vezetői!

  Csaba TothCsaba TothHónapja
 • Már 2010-ben is világos volt, hogy Vona Gábor csak játssza a szélsőjobbost. (Valahogy sosem értettem, hogy egy történész hogyan tud ezekkel az elvekkel azonosulni?) Most, hogy nem politizál, most már felvállalhatja önmagát, valódi nézeteit, gondolatait? Ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy "honatyáink" mindegyik oldalon, saját karrierjük építése érdekében szerepeket játszanak. Mi pedig választhatunk, hogy vajon ki az, aki a legkevésbé akar minket hülyére venni? (Már ha ez valakinek egyáltalán feltűnik. Lehet ez a magyar politika 11. fő bűne?) Én hiszem, hogy változhatunk, jó ha valaki idővel átgondolja korábbi nézeteit és mérlegel. De az szánalmas, hogy közszereplőként átül a szemközti székbe és azt az oldalt kritizálja, ahol korábban ő is helyet foglalt. hulabel.info/dron/Y6qCkZ-detGki3A/vide Robi, érdekelne, hogy mi motivál arra, hogy most már egyre több műsorodban szerepeltesd?

  Ambrus LehelAmbrus LehelHónapja
 • Vona viccelt, amikor azt mondta, hogy Jézus magyar volt?

  PROVERBS 31PROVERBS 31Hónapja
 • Kommentszekció alapján a kihagyott 11. mítosz: Aki a magyart kritizálja, az hazaáruló, építő jellegű kritika nem létezik.

  Levente BárdossyLevente BárdossyHónapja
 • Vona úr egyre bölcsebbeket és jobbakat mond! Jót tett neki hogy távol van a politikától!

  Barát PéterBarát PéterHónapja
 • Robi! Hol vannak az újabb részek? Vagy megint megszűnt a Sznobjektív? De hiszen most indult újra... Legyél kedves mielőbb feltölteni őket! Előre is köszönöm!

  Andor SolymosAndor SolymosHónapja
  • @b0h0c köszi szépen! 🤗

   Andor SolymosAndor SolymosHónapja
  • Utánanéztem, mert már én is várom, és úgy láttam, elmaradt a következő heti adás az ATV-n. Most 31-én, hétfőn volt a legutóbbi, tehát ha mindig 1 hét késéssel megy fel yt-ra, akkor elvileg 7-8-a körül lesz fent a következő rész.

   b0h0cb0h0cHónapja
 • Ez a kettő történelemtanár? Szégyen.

  kiskadar69kiskadar69Hónapja
 • A magyar dolgos nép. Hát baszod ne a mai nemzedékkel hasolitsd már össze ezt a hatalmas nagy mitószt!

  tacsu13tacsu13Hónapja
  • Ja mert az előtt csak a szocializmus létezett. Itt vagyunk 1000 éve és más nem volt. Idejöttünk és minden már kész volt.

   tacsu13tacsu13Hónapja
  • :)))).Csak megsúgom, hogy ugyanazért a nominálbérért, megélhetésért, életszínvonalért a mai magyar aktív társadalom 3 szor annyit dolgozik. Szocializmus csak elhitette veled,hogy sokat dolgozol, meg proletariatus. Nem...hazgugság volt az egész. 8 óra munka után end of karrier volt, ma már az átlag napi munkaóra 12-16....

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Ne erre a két kukacra pazaroljátok a drága időt!? Egy 80 éves nénike is lemossa ezeket, mondjuk: Prof. Dr. Prokopp Mária. Hallgassátok inkább azt, szórakoztató és tanultok is valamit legalább.

  toti flosztoti floszHónapja
  • De ő művtöris az isten áldjon meg! Attól, hogy a szóban benne van a történész, még NEM történelemmel foglalkozik

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Robi.. mi a faszt keres itt Vona? Nincs munkája és megsajnáltad, vagy a tv ragaszkodik hozzá nem értem.. ez a fazon gárdamellényben masírozott ha úgy kivánta az a piaci szelet amire rárepült.. ha a 18-20% nem volt neki elég egy csilliárdossal karöltve elhitették egymással piaci alapon, hogy van esély nagyobb falatra is.. csak cukisodjunk.. rábasztak.. lemondott.. csinált egy fasszopó alapítványt kit érdekel.. de hogy itt ossza Nálad, és az Ötbe is az észt az számomra felfoghatatlan.. és úgy mondja.. és olyan bölcsen.. és ti csak hallgatjátok az a baj.. kígyót melengettek kebleteken!

  Don FixerDon FixerHónapja
 • A legpusztítóbb magyar mítosz Puzsér saját maga.

  G. G.G. G.Hónapja
 • A köpönyegforgatás, már nem lep meg, de azért Vona Gábortól, még mindig felfordul a gyomrom.

  Leo LeoLeo LeoHónapja
 • Igen, ha többet szenveftél, magyarabb vagy! Aki áldozatokat hoz a hazájáért, az bizony, magyarabb!

  Leo LeoLeo LeoHónapja
 • Kedves Vona! Mi, akik tudjuk, hogy Atila a magyarok első királya, hiszen a krónikáinkban is benne van 1500 éve, akik tudjuk, hogy ma már genetikailag is bizonyított a hunok és magyarok azonossága, régészetileg is bizonyított, mi akik ismerjük Atila király életét, nem arra vagyunk büszkék amit itt összehordtál! Arra csak a magad fajta, krimin és indo-európai gőgön felnőtt agyhalottak büszkék. Mi arra vagyunk büszkék, hogy a rómaiak által a hazájukból összevissza kitelepített népeket visszatelepíttette a hazájukba, hogy megvédte a további római népirtástól a népeket és arra, hogy amikor már egy lépésre állt Rómától, gyakorlatilag a lábai előtt hevert, akkor nem dúlta fel, nem rabolta ki, hanem kegyelmet adott a halálos ellenségének! És népének egyetlen tagja se tiltakozott, tudván tudva, hogy mifélék ezek, gyilkosok, népirtók, pszichopaták. És mégis azért az aprócska magért, a kereszténységért, ami egy kis jót még hordozott, megkímélték őket. ezzel példát mutatva, hogy igenis lehet a Jézus Krisztusi áldozatot meghozni, akár egy egész népnek is! Lehet gyakorolni az ingyenkegyelmet azzal is, aki meg sem érdemli! Na erre vagyunk mi büszkék, te tudatlan, bunkó Vona! Meg Puzsér. Két tudatlan, ostoba, városi ál-értelmiségi idióta.

  Mess HunMess HunHónapja
  • :))))

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • A legpusztítóbb hazug magyar mítoszok: 1. Kiválasztottság. 2. Finnugrizmus. 3. Székesfehérvári királysírok. 4. Szent István a véres kezű mumus. 5. Mátyás király bemocskolása. 6. A magyar népmesék csak szórakoztatnak. 7. A magyar népművészet csak díszítget. 8. A magyar ősök görbe lábú mongol gyilkosok. 9. A magyarok mindig csak egymást ölik. 10. Puzsér jóindulatú, tisztességes ember, akinek nagy a tudása.

  Mess HunMess HunHónapja
  • Székesfehérvár ősi városa mióta futball van még kormány van még csak egy napot se tudott 60 év alatt saját varosneven szerepelni. Mindig szponzor néven szerepel. Érdekes

   zsolt péterzsolt péterHónapja
 • Ebben a belpesti posvány műsorban csak a "Gyakran gondolok Piroskára" c. filmbejátszás ért valamit. Amúgy nettó rasszizmus. Lengyelországban vagy Szerbiában egy ilyen műsor után nem kellene az utcára lépniük, nálunk megtehetik, ezzel vissza is élnek.

  evcsievcsiHónapja
 • Azért az rohadt nagy szégyen, hogy az Attila szót nem tudjátok helyesen leírni.

  Palfi CsabaPalfi CsabaHónapja
  • Az van hogy a hun Atilla az tényleg így van leírva... A magyar keresztnév meg nem... Engem is meglepett, amikor középiskolában szembesültem ezzel...

   petsolpetsolHónapja
 • 🤮🤮🤮

  Tamas24Tamas24Hónapja
 • Mindenki figyelmébe ajánlom ennek a videónak a kritikáját a kurucon. Nagyon jó vita lehetne ezekből a pontokból, önmagában ez így egyoldalú és izzadtság szagú!

  Csaba CserniCsaba CserniHónapja
 • "Ideális trió"' Puzsér, Vona és az ATV. Undorítóak! Vona, arról, hogy ki mit mond és mikor, inkább nyúlj a saját hazug orrodhoz! Puzsér ugyan úgy mint Vona a saját Nemzete ellen, a Magyar ellen ugatnak! Akármilyen a Magyar, saját fajtámat nem szapulom! Vagy az van, hogy ez a két figura nem is magyar! Nekik, coki!!

  Zoltán PatakyZoltán PatakyHónapja
  • Igaz magyar csak az tud lenni, aki jó ember. Aki meg embernek silány, magyarnak alkalmatlan. Ennyit erről a két foscelebről.

   Mess HunMess HunHónapja
 • 4:53 Kertész Imrét azért nem ismerte senki a Nobel-díjáig, mert nem is volt érdemes rá, hogy bárki ismerje. Ha belenéznél a Sorstalanság 1982 körüli első változatába, amit akkoriban felröhögve dobtak vissza a kiadók, nem is tennéd fel a kérdést. A Nobel-díjas változatot bértollnokok serege dolgozta át, és a pedigrének is jelentős szerepe volt, hogy ekkora elismerést kapott. Megjegyzendő, hogy ma már ismét senkit sem érdekel, a kutya sem olvassa.

  Nem a TolvajkergetőkNem a TolvajkergetőkHónapja
  • A könyv igazi címe: Sorostalanság.

   AmphicoeliasAmphicoeliasHónapja
 • Puzsér egy ripacs! Annyira középszerű, annyira megélhetési megmondó ember, hogy elfog a szekunder szégyenérzet, amikor meghallom a böfögéseit! Ráadásul ostoba, látszik azon a fekete, gombszerű, troll tekintetén! Vona meg egy leszerelt nyilasmisi, egy kis karlendítős nácif@szfej!!!

  XConnorXXConnorXHónapja
  • Imádom amikor idejön a csőcselék, érdekes faj vagytok, minden állatkertbe kéne belőletek, de leginkább a Dunába.

   AmphicoeliasAmphicoeliasHónapja
 • 10:42 - ehez képest 10 évvel ezelőtt még azt mondta Vona a szájával hogy Attila unokái vagyunk: hulabel.info/dron/r46mjnmfapyLf2w/vide

  Bag BogBag BogHónapja
  • 10 éve, ja.. mintha csak tegnap lett volna

   fenyőalmafenyőalmaHónapja
 • Furcsa hallgatni a két magyargyűlölő, belpesti, vöröstengergyalogost. Úgy tűnik, teljesen abban a hitben élnek, hogy állandó magyar ellenességük és gyűlöletük soha, de soha nem nyeri el méltó büntetését. zazrivecet már régen a hóhérra kellett volna bízni, nem pedig hagyni, hogy mérgezze a köztudatot. Puzsér fertelmes, okoskodó rikácsolása is maximum a televízíózás mélyrepülését, illetve annak teljes elzsidósodását mutatja. A bukásuk, záros határidőn belűl, garantált. Jön még zazri árulóra úthenger...

  Attila BartaAttila BartaHónapja
  • @Fujisama Sensei Az a helyzet, hogy láttam több műsorát Puzsérnak, például a "10 leggyalázatosabb magyar történelmi személyiség" olyan nevekkel mint Szent István, Nagy Lajos, Horthy Miklós.... egészen elképesztő. De idesorolja Kádárt például aki nem is volt magyar....Csermanek elvtárs minden volt csak nem magyar...ráadásul egy idegen hatalom ültette a nyakunkra. De például a magyarirtásban jeleskedő habsburgok közül össze visz egy került fel a listájára.... Szóval igen, Puzsér egy tudatlan, ostoba bunkó aki még hazudik is. Vona meg amit itt összehordott, attól a belem fordul ki. Megismerhettük ennek a két ocsmány pszichopatának a valódi személyiségét, ennyi. Vona nem hagyta ott a Fideszt már elnézést, kirúgták csak úgy csattant a valaga. Nem mintha nem illett volna oda is akár.... Csurka meg, nos a hibáival és a stiklijeivel együtt is még mindig a legtisztábban látó, legőszintébb politikus volt.

   Mess HunMess HunHónapja
  • @Mess Hun Csurka beállt az akkori fidesz mögé, feladva az elveit. Milyen gerincről beszélgetünk? Vona kilépett a fideszből, mikor látta, hogy orbán viktor narcisztikus skizotip személyiség és veszélyes a társadalomra...Azt gondolom ha az átlag magyar 82-es IQ legalább feltornászná magát Puzsér "ostobasági" szintjére, nem itt tartana ez a társadalom. Hogy a social media köpködéseken túl semmilyen szinten nem képes magáért kiállni vagy egyáltalán felfogni, hogy mi is zajlik körülötte! De a másik hülyézése az megy...hadd gratuláljak

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
  • @Mess Hun maximálisan egyetértek!

   Attila BartaAttila BartaHónapja
  • @Attila Barta Annyiban volt talán igaza, hogy a sok ocsmány között a legkevésbé rossz. Ma egyszerűen nem látok olyan őszinte, gerinces politikust, aki netán még a magyarság kultúrájával és értékeivel is tisztában van. Ami azt illeti, a magyar kultúrához és a valódi magyar értékekhez még szagmintája sincs egynek se, még a piros-fehér-zöld kalapos, bocskai ruhás szájhősöknek se. Ez az ami a legelkeserítőbb.

   Mess HunMess HunHónapja
  • @Mess Hun Ez ma gyakorlatilag elképzelhetetlen. Persze, hogy voltak hibái. Kinek nincs? Ettől független, messze a többi pojáca fölé emelkedett. Orbánnal kapcsolatban szerintem tévedett. Vele sokkal jobban kellett volna vigyáznia.

   Attila BartaAttila BartaHónapja
 • Két híres magyarellenes embert látunk. :D

  körte vilmoskörte vilmosHónapja
 • ezek mit keresnek Magyarországon ? Magyar földön felveszik ezt a műsort, mernek benne magyarul beszélni, és utána ezt leadják a magyaroknak ? A többségében magyar származású, de már agymosott pedig csorgó nyállal figyeli ezt a "műsort" ? Ha látnék benne valami objektivitásra törekvést, jó ! Tetszene is, kritikus vagyok magammal, és pár dologgal egyet is értek, ami itt elhangzik. De összességében itt merő rosszindulatot vélek felfedezni. Okádék, ocsmány nem magyar emberek ezek.

  Gyula TóthGyula TóthHónapja
 • Egyébként Puzsér egy tipikus lusta, kövér és beképzelt pesti "liberális" aki még életében nem végzett rendes munkát, csak az okoskodásból keresi a kenyerét, ami kb. annyit ér mint bármelyik kommentelő "munkája" 😃. Nekem inkább olyan érzésem van hogy ezek a mítoszok amiket felsorol főleg rá nem igazak, nem általánosságban a magyar népre vonatkoztatva. Sajnos nem jött neki úgy össze az élet ahogyan elképzelte, szorong, mentális betegségekben szenved, és ezeket a gyengeségeit és a saját kudarcait próbálja ránk magyarokra kivetíteni.

  MasterBotMasterBotHónapja
 • Volt egy kérdésem régebben: "Kedves Vona Gábor! Van még lejjebb?" Ezzel a videóval megkaptam a választ. van bizony! Az, hogy puzsér utálja a magyarokat... lelke rajta, nyilván nem ehhez a népcsoporthoz tartozik, de úgy látom Gábor, maga is "kiilleszkedett" közülünk. Inkább azon kellene gondolkodnia, hogyan kérjen bocsánatot tőlünk, hogy el is higgyük, őszintén gondolja! Nem mellesleg, ez a 10 pont, amit olyan viccesen kiveséztek, csak vádaskodás és egyben sértés, minden magyarnak. Én egy tanulatlan paraszt gyerek vagyok, de könnyedén falhoz állítanám magukat ebben a témában! Mit tennének, ha egy igazán művelt MAGYAR ember állna le magukkal vitatkozni? Szégyellhetik magukat és elgondolkodhatnak azon, nem kötelező itt élni! Volt nekünk egy Tamási Áronunk, aki papírra vetett egy magukra nagyon is illő mondatot: „Aki embernek hitvány, magyarnak is alkalmatlan.” Tökéletes megfogalmazás, ami nagyszerűen illik magukra!

  Zoltán TímárZoltán TímárHónapja
  • Vona Gábornak nem kell bocsánatot kérnie. Csak menjen szépen el innen. Addig, amíg még a saját jószántából mehet!

   Mess HunMess HunHónapja
 • A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából: A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külső vagy belső tulajdonságait kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között - feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján - hierarchiát állít fel.Tehát,2 db rasszistát láttunk.

  Tibor KocsisTibor KocsisHónapja
 • Most komolyan, hogy fogja azt az íjat? Ezt nem tudom feldolgozni. A szánalmas jópofáskodást már megszoktam. Jah a tapsot keverjétek le, elviselhetetlen.

  Kira RemiasKira RemiasHónapja
 • Eke

  ztztHónapja
 • A tíz legpusztítóbb zsidó mítoszról nem akartok beszélni? Ti senkihàzi patkányok.

  Kálmánka HerczegszántóiKálmánka HerczegszántóiHónapja
 • A magyargyűlölő Puzsér meghívta a Judás Vonát! :) Páratlan páros vagytok!

  MessalaMessalaHónapja
 • Vona és a 8. pont. hulabel.info/dron/r46mjnmfapyLf2w/vide

  TibiTibiHónapja
 • Már csak azért is: 🇭🇺 RIA RIA HUNGÁRIA! 🇭🇺

  Magyar a HunMagyar a HunHónapja
 • Mi abban a pusztító, hogy sportnemzetnek tartják sokan a magyart? Mi abban a pusztító, hogy sokan a hunokkal rokonnak tartják a népünket? A pusztító az, hogy minden ostoba, beképzelt barom jutyúkvideót indíthat, de ez nem magyar jellegzetesség.

  Sándor TóthSándor TóthHónapja
 • Vannak évtizedek óta menő TV sorozatok, kegyetlen mennyiségű nevető- és tapsgéppel! Na ez az amit MINDIG kerülök! Most meg..... de Puzsiiiiii!!!! A másik bánatom, hogy ezek NEM Vona gondolatai, ezeket Puzsi előre leírta és Gáborka felolvasta! MIÉRT? (kell nekünk-neki Vona????) ...valójában ki(k) az(ok) aki(k) ezt a tehetségtelen Vonát nyomják már vagy 6-8 éve???

  József StefankovicsJózsef StefankovicsHónapja
 • Puzser es tarsai allitolag nagyon erzekenyek az igenytelensegre,megis hagyjak ezt a szar huhogast a musorba...

  Theokuma KumaTheokuma KumaHónapja
 • Attila nagy király vagyok és nem zavar a vihogás. Annyira.

  Attila VörösAttila VörösHónapja
 • De jo hogy ujra van sznobjektiv bár ahogy ismerlek innen is kirugatod magad : D mint a simicska tévéböl xd de sebaj ezért szeretünk Robi :D

  In BrugesIn BrugesHónapja
 • Na ezzel a tapsolással pont sikerült levinni a műsort a Sas kabaré szintjére. A 6. percig bírtam nézni.

  Lajos György MészárosLajos György MészárosHónapja
 • Ez a kijelentés hogy a magyarok különlegesen okosak ez nem fedi a valóságot . Ez egy nagyfokú önámítás .

  Imre GardóImre GardóHónapja
 • azért annyira mégsem irritáló ez a tapsikálás, mint a Hofi-érában (...és később Fábry...) kötelező zöldlámpás alánevetés. Ezt is egyébként nyugatról vettük át. Amerikából indultak ezek az aláröhögős sorozatok és hát a magyar mi mást csinálna, mint másolni a nyugatot (hozzátenném, akkor még volt magyar kultúra is, az erre való igény veszett el valahogyan).

  István SzennaiIstván SzennaiHónapja
 • Vona idéz Jézustól, hogy az ő követőit arról lehet megismerni, hogy szeretik egymást. Mondja ezt az a figura, aki pénzért uszított a Zsidók és Cigányok ellen...

  szabolcs nemesszabolcs nemesHónapja
 • nagyon jók voltak így együtt! a műsor is baromi érdekes lett! tetszett!

  László SátorhelyiLászló SátorhelyiHónapja
 • Ez a műsor ULTRAGÁZ!!!!!! A vérben forgó szemű(nem tudom mit szívott), identitását vesztett ,nulla szintű Vonával,az elmeháborodottan grimaszoló,artikuláló Puzsérral és az összevissza tapsikoló 80 pluszos öntudatlan közönséggel. Ócska kérdések,még ócskább válaszok,egy igénytelen stúdióban. Köszönjük ATV!🙄

  GÁBOR LESZKOVÁNGÁBOR LESZKOVÁNHónapja
 • Van abban valami szürreális, hogy Vona Gábor értekezik arról, mikortól zsidó vagy magyar valaki..... mondjuk a meghívását se értem... Hagyjuk.

  Dyta KostovaDyta KostovaHónapja
 • Két köpönyegforgató agyba főbe gyaláz egy népcsoportot még csak nem is leplezve az útálatukat és nekik az a problémájuk, hogy zavarja őket a közbe szúrt taps.Én ezt tenném az első és az összes többi helyre.

  József Attila HoráthJózsef Attila HoráthHónapja
 • A közönség még mindig nagyon rossz.

  AttilaAttilaHónapja
 • A "Tavaszi szél vizet áraszt..." egy szexuális metaforikus kép. Szinte minden népdalban benne vannak a szexuális elfojtottság metaforikus képei virágnyelven. Ehhez képest Ganxta Zolee ugyanaz, csak szókimondóbb.

  Gábor BakosGábor BakosHónapja
 • Érdekes volt látni, ahogyan a Puzsér versenybe szállt a Vonával önmaga szemen köpésében. Valójában nem hiszem, hogy létezik még egy ilyen szintű identitás zavarral rendelkező figura.Mondjuk az azért látszik, hogy némi k. p. - val azért erőteljesen terelgethető ez a zavar.

  József Attila HoráthJózsef Attila HoráthHónapja
 • Olyan érzésem van, mintha ukrán szélső jobbosok beszélgetnének a kárpátaljai magyarságról és itt főként arról a mélyen elítélő hangsúlyról beszélek. Nem értem, hogy itt élő, magukat magyarnak valló emberek hogy tudnak ilyen megvetéssel beszélni, gyakorlatilag önmagukról is. Ekkor rájöttem, hogy ez itt egy nettó O1g - zés. Ezúttal üzenem, hogy a magyar emberek nem azonosak Orbán Viktorral, és ha O1g - zni akartok akkor ne helyettesítsétek be Orbán nevét magyarokkal. Egyébként tele van a műsor önellentmondásokkal.

  József Attila HoráthJózsef Attila HoráthHónapja
 • Puzsér, egy tornából felmentett jól fejlett napközis testi adottságival üti az Olimpiai eszmét, Robi utal még az mszp.hu ? Egy rakás rosszindulat a csávó, vajon szed is rá valamit?

  Honti FerencHonti FerencHónapja
 • Hú Robi, ez nagyon gyengére sikerült, főleg egy hiteltelen emberrel. Érdekes, hogy minden egyes "mítosznál" fideszes példát játszottatok be. Pedig ezek a "mítoszok" NEM Orbán óta léteznek, és nem csak fideszes polgárok tömegei fogadják el. Nem az gond Vona Gáborral, hogy a többi politikai prókátorral együtt devalválódott. A fő probléma, hogy középszerű, és tíz év alatt sem sikerült leküzdenie (a rendkívül idegesítő) beszédstílusát. Az összes Sznobjektívet (élvezettel) követtem, a közéleti, kulturális témákban (pl. ateizmusról, kereszténységről) készült tartalmas és értelmes műsoraid előtt is le a kalappal. Ez a mostani adás (az idegesítően gagyi tapsgéppel együtt) szinte nézhetetlen és helyenként "hajdú péteri" mélységekbe zuhant. Hívd meg inkább Horváth Oszkárt, Farkas Attilát, Ceglédi Zolit és az általad feldogozott témát NE aktuálpolitikai maszlagokkal tömd tele! :) Nem áll jó Neked! :D

  Sándorné FejősSándorné FejősHónapja
 • Ime az igazi Vona, aki a nemzeti oldal büszkesége volt és most aprópénzért gúnyolja a népét.

  Attila BorosAttila BorosHónapja
 • Most már nem csak a technikai küsöségekröl, hanem a tartalomról is illene írni... Hát annyit, hogy sokáig vártam, de a 6. téma alatt átváltottam más oldalra.

  Tibor NovákTibor NovákHónapja
 • Puzsér nagyon félreérti a "munkaerkölcs" témát. Nyilvánvalóan az emberek nagy része nem szeret dolgozni azért a szar pénzért, amit kap érte. DE ennek ellenére mégis megcsinálja, és pont ez az, amit becsülni kell(ene) bennük. (Mellesleg a cigányok egy nagyobb része nem csinálja meg, ha már ez volt az összevetés.) Van egy csomó munkakör, aminek a társadalmi hasznossága óriási, de a piac "törvényei" miatt szarul fizetik meg. Például az utcaseprő vagy takarító, akik nélkül derékig gázolnánk a szemétben, de ugyanez a kategória a tanár, az ápolónő, és még sokan. Ha már szarul fizetik meg őket, akkor legalább ismerjük el, hogy számunkra nagyon is hasznos a munkájuk. A másik véglet pedig a vállalkozóknak egy rétege, akik csak a saját nyereségükre hajtanak, például egyes kereskedők, akik társadalmilag nemhogy hasznosak, hanem károsak, mert csak elfoglalják az ellátási lánc egy részét a termelő és a fogyasztó között, ráteszik a saját nyereségüket, de a hozzáadott értékük nulla. Ez a hiedelemmel ellentétben nem kapitalizmus, hanem annak a hibája, mert ideális, maximálisan hatékony piac esetén nem is lenne rájuk szükség. Onnan célszerű megközelíteni a kérdést, hogy egy adott munkakörben a jövedelem és a hozzáadott érték vagy társadalmi hasznosság milyen viszonyban áll egymással, és ez az egyenleg nagyon gyakran igazságtalanul pozitív vagy negatív, ami mind a kapitalizmus hibái miatt van, és ezeknek a korrekciójára kellene törekedni. És még én vagyok itt jobboldali...

  herr nyóherr nyóHónapja
 • Nem tudom, mit akart azzal Puzsér, hogy : "nem is vagyunk keresztény ország, mert sok az abortusz és a válás". Talán be kellene ezeket tiltani? Nincs elég lelki roncs ember? Meg lehet nézni, milyen "jó" ott az embereknek, ahol ezek be vannak tiltva. Egyébként MEGELŐZNI kellene, nem tiltani....

  Kristaly JadeKristaly JadeHónapja
  • @Orbán Viktor Koldustarisznyája Igen. Olvastam/hallottam már ilyet tőle. :( Pedig amúgy bírom.

   Kristaly JadeKristaly JadeHónapja
  • Puzsi bevallottan abortusz ellenes, szerinte egy nő csak ne rendelkezzen a saját méhével.

   Orbán Viktor KoldustarisznyájaOrbán Viktor KoldustarisznyájaHónapja
 • Jó videó volt, de ez a rendelésre tapsolás nem kéne bele, főleg nem ennyi.

  Tamás VáriTamás VáriHónapja
 • Puzsér elvtárs, az egy dolog, hogy engedély nélkül felhasználsz videórészletet. De, hogy még át is szerkeszd, kivágva a nem tetsző részeket, és ugy írd rá a nevünket, azért nem szép dolog. Az ömlő hazugságaidról ne is beszéljünk, mi szerint a jobboldaliak románoznák az erdélyieket. Ez nem igaz.

  Erdélyi KépekErdélyi KépekHónapja
 • Amikor túl sok a "köcsög", már nem tudok szolidáris lenni. 🤣

  Brigitta SzanyiBrigitta SzanyiHónapja
 • Megismerhettük a magyar Paulo Ceolho-t. Úgy hívják: Vona Gábor. Ennyi demagóg, borzalmasan bárgyú balfaszságot régen hallottunk 40 percben - mindezt a "világ bölcse" Vonától. Puzsér meg hasonlóan retardáltan röhörésziik mindezeken - mivel ő is nagyjából itt tart. Ők ketten a "magyar mítosz", mint olyan... leggagyibb megágyazói.

  Tuza ErvinTuza ErvinHónapja
 • Itt a kommentek nél sokan csak a vihogást meg a közönség tapsviharait említik!,nemár gyerekek tényleg ez a legnagyobb észrevétel!?!?Ha értettétek volna a beszélgetést magatokra ismernétek.

  Patyiv RomaniPatyiv RomaniHónapja
 • Mindenki a tapsikolással foglalkozik és nem a lényeggel. (11. A magyar ember már csak ilyen. :) ) Ez Puzsér Róbert eddigi tevékenységének a legjobb műsora. Zseniális minden pont. (Ezek régóta idegesítenek engem is és próbálok nem ilyen magyar ember lenni.)

  Gábor Miklós BodóGábor Miklós BodóHónapja
 • Tulajdonképpen Magyar emberekért a saját népeit "gyalázzák".. Isten bocsá' nem szimpatikus... Sőt, gusztustalannak tartom..

  Dávid RockerDávid RockerHónapja
  • @smile822 Én annak látom, csak egy rettenetesen szélsőséges formában. Nagyjából úgy képzeld el, mintha egy kollégádnak kellene építő jellegű kritikát adnod, hogy a selejt ne csattanjon kollektíven az egész műszakon, csakhogy az említett kolléga degenerált. Mondod neki normál hangnemben, semmi. Szájába rágod, semmi. Na, akkor jön a szavakba öntött sokkterápia, amikor nem baj az se, hogy vérig sérted, csak fogja már föl, hogy valamit fel kéne fognia. Nos, nekem nagyjából ez az ismerős helyzet jött le a dologból. Csak hogy a meglátásom konkrétabb legyen :)

   Levente BárdossyLevente BárdossyHónapja
  • @Levente Bárdossy bár az lenne..

   smile822smile822Hónapja
  • @smile822 Lehet, hogy nem vagyok ELÉGGÉ MAGYAR, de az építő jellegű kritika szándékát csak én láttam bele?

   Levente BárdossyLevente BárdossyHónapja
  • @smile822 Sajnos nagyreszt igaza volt , politikusaink a hazugsag , onreklamozas muveszei . Az igazsag olyan kellemetlen....

   László NagyLászló NagyHónapja
  • hasonló fogalmazódott meg bennem is, de a legszebb, hogy immár Puzsér inkább Orbánozásra használja fel a műsorát, vona (direkt a kis v) pedig egy gusztustalan, köpönyegforgató szarházi, mert néhány éve még büszkén harsogta, hogy ő mekkora magyar, most meg partner ebben itt.. mocskosmód szembeköpte saját magát, de legalább elkotródott a Parlament környékéről..

   smile822smile822Hónapja
 • Hogyan mondjam magyarul , hogy teleprompter ?

  Pal AndrasPal AndrasHónapja
 • Spoiler: A kommentek egyik fele a hangos tapsra és nevetésre panaszkodik, a másik fele pedig magára ismert egy-két pontban és azért háborog Hát nem ez a legmagyarabb kommentszekció?!

  FarkasfaROCKFarkasfaROCKHónapja
 • Röhögés, tapsolás nagyon zavaró. 😒

  Isaac97 - No Commentary GameplayIsaac97 - No Commentary GameplayHónapja
 • "Nem szeretünk dolgozni, de imádunk azzal pózolni." És erről milyen gyakorlati tapasztalattal tud szolgálni a két szájából élő úriember'? Általában bírom a puzsért, de ez most valahogy kritikán aluli. Nem áll jól neki ez az erőltetett sóműsor'.

  Randall MarshRandall MarshHónapja
  • @Kristaly Jade Én is értettem, de attól még védenem kell: ha elmondásból tudja is (ami valószínű, APUn vagyunk azért melósarcok páran), abszolút igaza van. Legalábbis az excelbűvész és kétkezi munkás körökben megerősíthetem, hogy így van.

   Levente BárdossyLevente BárdossyHónapja
  • @juhiimi05 Ezt senki nem mondta, hogy az nem munka. Csak hogy abból a pozícióból undorító volt ezt mondani. Szerintem mindenki értette.

   Kristaly JadeKristaly JadeHónapja
  • Tehat az amit Puzser csinal nem munka? Szerinted a felkeszules, a kulonbozo temabakban valo muvelodes az nem szukseges ahoz hogy meg tudjal elni a " szadbol". Azert megneznelek, mennyire lazan tudnal osszehozni ilyen beszelgeteseket.

   juhiimi05juhiimi05Hónapja
  • Pont ez jutott eszembe. Én is bírom Puzsért, de ez undorító volt.

   Kristaly JadeKristaly JadeHónapja
 • Róbert! Mi volt ez a pusztító igénytelenség?

  Levente BenedekLevente BenedekHónapja
 • Èn nem ismertem Kertèsz Imrèt, -taps...-

  Tamás VladárTamás VladárHónapja