Az elveszett futballtradíciók nyomában - A Tribün című rádióműsor vendége: Puzsér Róbert

Letöltés

Megtekintés
25,491

Megjegyzés

 • Na és amióta Cristiano a Juventusba igazolt már nem intézi el az UEFA hogy bl bajnokok legyenek?

  Alfred WhiteAlfred White2 napja
 • Sziasztok! A videóról a véleményem, úgy hogy tisztelem Róbit:"MONOLÓGIA"

  Billy LouiseBilly Louise5 napja
 • So so, az elején én pontosítanám azt, hogy csak a fociban nincs valódi labdabirtoklás. Konkrétan a röplabdára gondolok, hisz ott végig mozgásban kell tartani a labdát, emellett bármilyen testrésszel érinthető (szóval nem gyakran, de nyilván lábbal is). Viszont, míg a fociban huzamosan lehet vezetni a labdát, vagy akár meg is lehet állni vele, a röpiben erre nincs lehetőség. (Ezt természetesen nem kioktatási szándékkal írom, hanem mint kiegészítés, pontosítás.🙂)

  Máté NagyMáté Nagy6 napja
 • Ezt lehetett volna egyszerűsíteni: - Robi! Mesélnél a CR7-fóbiádról? - Persze!

  Zoltán MesterháziZoltán Mesterházi7 napja
 • Nincs olyan musor, amihez Robi ne tudna hozzá szólni. Nagy tudása van. Nagy erénye az őszinteség ! Sokat tanultam a műsoraiból.

  Andrea GyőriAndrea Győri7 napja
 • San Salvador? Bennem El Salvador maradt meg.

  dzurjakcsopidzurjakcsopi7 napja
  • Bennem meg Salvador Dali

   László OrbánLászló Orbán7 napja
 • robikán ez makogás a focit engedd el ez nem a te asztalod maradj te csak meg a celebek ostorának

  Imre FerenczyImre Ferenczy8 napja
 • jól mondja Robi, ha akkor már van VAR a Real. Marginak maximum 1 BL győzelem jött volna össze

  David TomaDavid Toma9 napja
  • Ja, a Barca meg nem ejti ki a psg-t.

   Uborka4Uborka47 napja
 • A hokiban igenis számít annyit egy gól (katarzis+meccs dinamikai szempontból) mint a focában.

  ZargulZargul9 napja
 • Mijatovics ugyan lesen volt a 98-as döntőben, viszont Juve játékosról pattant hozzá a labda. Ki tudja akkor éppen milyen pontos lesszabályok voltak?

  Bende TamásBende Tamás9 napja
 • Marad a fradi...meg a Felcsút....

  Péter MaruzsPéter Maruzs9 napja
 • Szerintem, meg puzsér legnagyobb bűne az, hogy nem említi meg a legjobb védőket. Mert maradona csinál két flick flackot, és egy pepe, egy Ramos szintű védővel nem fog. Csak mielőtt isteni volt a messi. Meg a maradona, vagy a ronaldo. Stb.

  Viktor BihariViktor Bihari9 napja
 • Ez az egyenszínű mez-nadrág-sportszár engem is zavar. A válogatott szerelésnek része volt az eltérő nadrág és sportszár szín. Sok csapatnál a nemzeti zászlóval egyezett. (magyar, francia pl) Remélem, hogy ez csak az aktuális divat és visszatér a hollandoknál is a fehér nadrág a narancs mezhez! :) Van ahol nem engednek a tradíciókból. Pl a brazilok szerencsére még nem játszanak tiszta sárgában, bár a fehér lábszárvédőt már sokszor elengedik.

  Z L GZ L G10 napja
 • Kádár is dekázott naranccsal.a nagy betü nem a névnek szól hanem a mondat elejének.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek10 napja
 • A Ronaldo részhez, azert nehogy már az legyen a baj, hogy ilyen teljesítményt rakott le. Emellett a márka érték mellett közel megérdemelt teljesítmény áll. Azért a foci ilyen szempontból igazságos, ha nem hozta volna 15 éven keresztül ezt a szintet, akkor nem lenne ekkora ereje. Az még hogy a Reál bírói segítséget kapott, kb annyit mint a többi másik csapat. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor hogy lehet hogy ha elmúlt 4 évben mindig más csapat nyert. Néha sztem túl gondolja Robi a dolgokat.

  Péter PongráczPéter Pongrácz10 napja
  • Akkor ha hogy lehet hogy ha az UEFA és a FIFA, ennyire segíti a nagyobb márkák érvényesülését. Akkor hogy lehet hogy Ronaldo kieett a legjobb 16 között potugaliaval és a Juventussal is a BL elég hamar az utobbi 3 évben? Én az látom, hogy amikor a Reál hozta zsinórban a BLeket akkor iszonyúan kiemelkedő erősségű csapata volt. Furcsa most hogy gyengebb a keret, így nem jutnak messze. Kívülről nekem teljesen logikusnak tűnik, UEFA ide vagy oda.

   Péter PongráczPéter Pongrácz10 napja
 • Ez a Ronaldo-s elmélet mekkora egy marhaság. Abban sajnos igaza van hogy a realt, de főleg a Barcelonát, valóban segítette az UEFA, és bírók. De hogy ebből hogyan is következik az, hogy a játékosok egyéni teljesítménye is, valami összetett marketing fogás? Ennél nagyobb ökörséget még életemben nem hallottam. Ronaldo egyébként annyira alázatos volt a realban, hogy kb minden meccsen a top 3 legtöbbet futó játékosa volt. Egyébként ő a real történelmének második legeredményesebb játékosa. Munkabírása is legendás. Ő játszotta a legtöbb percet szinte minden realos szezonjában.. Először megy és ment az edzésre, és utoljára is ő távozott onnan. Emellett nem iszik alkoholt, cukros üdítőt nem dohányzik, drogozik, a kávéról is leszokott már. Naponta hatszor eszik, a legszigorúbb diétát követve. Gyakorlatilag a világ legjobbjai között van, vagy effektíve ő a legjobb, Messi mellet, az elmúlt 15 évben. Ez egy hihetetlen teljesítmény. Ami minden tiszteletet megérdemel. Ja és sokkal jobban játszott a Madridban, mint mondjuk a Manchesterben. És ehhez még statisztikát sem kell olvasni. Ronaldo és Messi maga az alázat, a kemény munka megtestesítői. Fantasztikus sport emberek. Hatalmas csalódás, hogy Puzsér ezekről az emberekről és életük munkáiról ilyen lenéző elméletei gondolatai vannak. hulabel.info/dron/oKOBrpydcM-An4k/vide Látszik micsoda alibi gólok, igaz? Nevetséges.

  István KöbliIstván Köbli10 napja
  • Xavi vagy Xabi Alonso-nem mind1

   Billy LouiseBilly Louise5 napja
  • Szia, teljesen egyet értek. Dybala félre lett rakva, mint egy csomag szotyi...pedig Ő az ész és nem CR. A.Agnelli megbukott mint elnök(nálam). Nyalja CR seggét, címer helyett logó....ééés a szuper liga marhaság. A ráknak kellett a Juvéba és Olaszországba CR, miért nem ment máshová???! Ja hogy már a kutyának se kell....azért! Egomajom! Aki mindenkin átgázolva-mindenkit kihasználva lett "sztár"!

   Billy LouiseBilly Louise5 napja
  • Vagy Messi kultuszának az áldozataival? Iniesta és Xavi Alonso Aranylabdáit mind Messinek adták.

   Zoltán MesterháziZoltán Mesterházi7 napja
  • Ehe, és mi van azokkal a játékosokkal, akik CR személyi kultuszának áldozatai, megszenvedői. Nézd már meg hova zuhant össze a Juve szinte hibátlan csapatjátéka a CR kultusz alatt. Vagy ahogy most a portugálok kizúgtak, mert minden CR-ről szól, még a szabadrúgások is az övéi, bár kb hatan jobbak ebben a pályán. A foci csapatjáték, és CR hoz és visz is. S a juve max üzletileg járt jól vele. Amióta eljött a Realtól a mérlege mínuszos, persze a sajátja plusszos, így megy ez

   szijjasatiszijjasati9 napja
 • Igen.Akinek magyarázni kell a Messi és Ronaldó jelenséget,mert ő a színháznak akar tapsolni ,annak már mást jelent a foci. Régebben nehezebb volt erre a szintre eljutni mert egyszerűen szétrúgták őket.De akinek sikerült,az legenda lett nem csak sztár.

  voyager 8voyager 810 napja
 • - tű pontos , a demokráciás szürkés kínunalom .

  JAVINCZEJAVINCZE10 napja
 • Pedig összességében véve az oroszok nem játszottak szebben vagy jobban. Csak küzdöttek akkor, mint a fene, mintha Sztálingrádról lett volna szó. Mellesleg a Barça elkurvulása sokkal fájdalmasabb, hiszen ott egy más, a futballtól független identitást is elárultak, majd transzformáltak reklámtáblává...

  BPI260BPI26010 napja
 • A többi sportágat kirekesztő ,focibuzikból elég van.Robi,többet vártam tőled! Nem a kezes sportokról,a vívásról mi a véleményed?A szemed sem tudja követni,és a legjobbak vagyunk benne baszki!

  Marosi TiborMarosi Tibor10 napja
  • Nem rekeszti ki, csak közük nincs a focihoz. Hiába nyerünk vízilabdában vagy vívásban tucatnyi aranyat az nem tud annyit, mint csak egy EB-n a csoportból való továbbjutás fociban, vagy leikszelni a németekkel, franciákkal az EB-n.

   Ragnol CristianRagnol Cristian4 napja
  • @Róbert Tofán ez mondjuk sok más esetben nem zavarja, mármint ha nem ért valamihez. Minden elismerésem mellett amúgy.

   József EmmertJózsef Emmert8 napja
  • Robi lehet azért nem beszél a vívásról, mert nem ért hozzá és így értelmetlen lenne ha beszélne

   Róbert TofánRóbert Tofán10 napja
 • Azért egy említést érdemelt volna, hogy a világon, Magyarországon kívül, hol vannak még olyan "fodball" klubok, ahol - és amelyek vezetősége - egy politikai párthoz szorosan kötődnek, esetleg/talán annak aktív tagjai is egyben. Az, hogy xy mennyit keres egy "versenyszférában működő" klubnál havonta, arról erre specializált "$÷ck€rtők", edző(k) esetleg együtt, vagy külön, a klubvezetősége dönt. Míg ez Hátaztánban úgy néz ki, hogy egy kulatov vagy egy korcs tomi kaliberű "fingura" bemegy a csüngőhasúhoz "ríni", hogy "A fiúknak emelni kéne a fizuján!", a magyar adófizetők kontójára. 3:35 Harlem Globetrotter alapítva: 1926 (hu.m.wikipedia.org/wiki/Harlem_Globetrotters) Nemcsak Maradona tud/akar/fog naranccsal dekázni! 😉 Ezt pedig csakúgy itt hagyom: hu.m.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo A művészek egy életművön dolgoznak, míg az alkotók korszakokon át ívelnek! 😂🤣 Ir●Ny Na de addig is: Éljen a kádárok géniusza, a bátor komcsiksztádor! All hail genius of kadharians, the brave commiestador! --- Sikerült hozzájutnom a 2030. évi történelem érettségi egy feladatához, pluszpontért: Jellemezze a magyar fodball fejlődését a 2010-től 2030-ig terjedő időszakban! Pics÷nyi. --- Csak és kizárólag, de bezárólag is, a ZiLliberalizmuson alapuló, focializmusból eredő, golunizmus az igazi, a többi csak szójáték! Ir○Ny

  Benoit CroatinskyBenoit Croatinsky10 napja
 • Ezt a riportot az EB döntő után kellett volna készíteni Robival,az lett volna az igazi!

  Gabriella HuszárGabriella Huszár10 napja
  • @A Sunahamika bocs, de a spirit fm rádión ez a riport július 3-án hangzott el az eb döntő pedig július 11-én volt!

   Gabriella HuszárGabriella Huszár7 napja
  • Lehet most megleplek, de ez a riport az EB döntő után készült. :) :)

   A SunahamikaA Sunahamika7 napja
 • 18:00 végre kimondja, hogy a titkosszolgálatok is benne vannak.

  Pétör ÁdámPétör Ádám10 napja
 • Barca a 8:2-es vereségnél milyen segítséget kapott, Roberto?😀

  Fradista 1899Fradista 189910 napja
  • A segítség miatt nem lett 12:2 :D

   Jordán GáborJordán Gábor10 napja
  • Az veszett ügy volt, nem tudott volna ott semmi se segíteni

   Róbert TofánRóbert Tofán10 napja
  • szerencsere semmit... undorito fereg klubok mind 2

   vas botondvas botond10 napja
 • Szerintem még halk zene sem kellene egy beszélgetés alá. Minek? Csak idegesítő, de krvra. Aki zenét játszik a beszélgetése alá, az azt gondolja nem elég érdekes a műsora?

  László WinklerLászló Winkler11 napja
  • A jó háttérzene egy podcastban több okból kifolyólag nagyon fontos. ... A jó zene a podcaston segít megadni a tónust, segít tisztázni az átmeneteket, párbeszédeket, szórakoztató értéket ad a podcasthoz stb. stb.. Ha ez zavar akkor valószínüleg nem élsz harmónikus életet. Gondolkozz el ezen!

   Jules ButhiJules Buthi10 napja
 • Imádom a videóidat Robi !!! Sok dologban egyezik a véleményünk minden vágyam egyszer beszélgethetnénk ketten olyan sok kérdésem volna nehány témában. Fel is mennék Pestre ha volna rá időd meg kedved...Becenevem KisPuzsér :D

  Roland ZsidaiRoland Zsidai11 napja
 • 36:10 az nem lábszárvédő, hanem sportszár. Én egyáltalán nem érzékelem amúgy, hogy hirtelen mindenki egyszínű mezekben játszana, az Eb-n sem volt így.

  josef.kjosef.k11 napja
 • Számomra nagyon kiábrándító és szakszerűtlen, ahogy a sportokat összehasonlítgata, kiváltképp amit a teniszről (egyéni sport)mond. Aki a teniszben nem látja meg a művészetet, az nem látta még Federert játszani.

  Beszterczey JuditBeszterczey Judit11 napja
  • @Dénes Balázs A mondatom azzal kezdődik, hogy számomra.

   Beszterczey JuditBeszterczey Judit10 napja
  • Ez a te véleményed, az meg az övé. Ő sem mondta, hogy mennyire kiábrándító, ha valaki szerint Federer művészi szinten teniszezik.

   Dénes BalázsDénes Balázs11 napja
  • Hozzátette hogy az ő számára...

   Bendegúz ÓdorBendegúz Ódor11 napja
  • @Bl4s1us ne is mondd! A nagy trió! Egyszerre hősök és művészek!

   Beszterczey JuditBeszterczey Judit11 napja
  • Vagy Nadalt vagy Djokovic-ot. Az egyéni sportokat is lehet magas szinten művelni.

   Bl4s1usBl4s1us11 napja
 • A magyar foci a futball equilibriuma... Ha már műveszet

  Péter NagyPéter Nagy11 napja
 • Ezért kell alacsonyabb osztályokat követni! Catania, Messina, Palermo...Ott még van identitás!

  ZoleeZolee11 napja
  • Pont sikerült kiemelned három csapatot, akik évek óta serie C, D-ben vergődnek, és ez rányomta bélyegét az ottani szurkolói mozgalmakra is. Amúgy egyetértek a poszt első felével :) Majd idén a Salerno!

   Flying DutchmanFlying Dutchman10 napja
 • Na yess erre vártam

  DànielDàniel11 napja
 • Sajnos a youtube komment szekciója nem elég ahhoz, hogy felvázoljam Robi itt mennyi badarságot összehordott Ronaldo-t illetően...

  Oláh József BotondOláh József Botond11 napja
  • komoly érvek, engem meggyőztél

   Ragnol CristianRagnol Cristian4 napja
  • Dehogynem elég... hajrá,javitsd ki 😉 Legalább más is tisztában lesz vele

   Bendegúz ÓdorBendegúz Ódor11 napja
 • Ugyanígy vagyok a festőkkel. Egy béna kézzel festő Leonardot, Vermeert vagy Rembrandtot én se tartok művésznek, bezzeg egy jó lábbal festő! Na az már valami!

  Brandon LanoisBrandon Lanois11 napja
  • Hát még a gitárosok!hulabel.info/dron/gaeyo6qHcM6qd5E/vide

   László OrbánLászló Orbán7 napja
 • Azért érződik ,hogy amikor Robi szeret valamit, akkor az kapja a jóságot és a magasztos gondolatokat, akár túlzóan is.

  999slawter999slawter11 napja
 • "Köszönjük a beszélgetést!" - inkább köszönjük az 50 perces monológot XD

  CarcosaCarcosa11 napja
 • Puzsér! Amikor Khadafi volt a Juve kiemelt részvényese az téged nem zavart? Csak most zavarnak egyes részvényesek, szponzorok?. Hatalmas hablaty, mint ahogy szoktad!

  Gyula Norbert PántiGyula Norbert Pánti11 napja
 • Élvezetes volt hallgatni Robit őőőő-zés nélkül remek koponya !

  Gabor BotschnerGabor Botschner11 napja
  • @József János Fórizs majd akkor hallgasd meg a rádiós műsorában hárman ő-z nek egyszerre azt már nem bírom 15-percnél tovább pedig nagyon igyekeztem mert ettől eltekintve nagyon élvezetes volt .

   Gabor BotschnerGabor Botschner5 napja
  • De még csiszolhatna az "aza, aza, aza", nem, nem, nem, egy, egy egy, stb. szó-kipótlásain. Ettől függetlenül én is csípem őt.

   József János FórizsJózsef János Fórizs6 napja
 • A művészekhez miért a Nagy Lacit hozzuk példának más sportágból? Görbicz Anita, vagy épp Magic Johnson a kosárból? Keress rájuk, ha Zidane művész, akkor ők is. :D

  Kroki 105Kroki 10511 napja
 • Mi ez a jó nagy ránézés a népre az elején? Ezzel nem lehet takarni, hogy ökörnagyot hazudunk rövid időn belől holmi médiaismertség miatt.... Ja volt olyan időszaka is, amikor főpolgármester is akart lenni.....???!!!???? Hogy mi? Ja, hogy akkor úgy álltak a csillagok kedves puzser? NO COMMENT.....

  joe papajoe papa11 napja
 • 45:27 - Útelágaszhozsáoe, útelágazózsáá... Nehéz szó. Útelágazódáshoz érkeztünk.

  Máté VizhányóMáté Vizhányó11 napja
 • -Nagyon jó kapcsolatban vagyok Németh Szilárddal, Németh Sándor pásztor fiával, az ATV elnökével. Az évek során nagyon jó munka és baráti, sőt, testvéri kapcsolat alakult ki közöttünk. Azt hiszem az örök életemet is Németh Sándor pásztornak köszönhetem, aki erővel bizonyságot tett nekem Jézus Krisztusról. Megértette velem, hogy a jóléti evangélium, és a protestáns etika az igaz evangélium, és Jézus Krisztus személye és a Szentlélek ereje a kereszténység lényege. Amióta Jézus Krisztussal találkoztam, az életem egyre jobb lett. Legyen átkozott és elevenen szálljon a pokolba, aki Németh Sándort bántani akarja." (Puzsér Róbert, 2026, Hetek)

  Endre BarathEndre Barath11 napja
 • Látszik, hogy Puzsér úr olvasott szakirodalmat a témában. Ami egyébként teljesen rendben van. Gondolatai többsége azonban nem saját.

  gaaltomigaaltomi11 napja
  • Igen , a nagyrészét már 4 éve is elmondta lol

   Jules ButhiJules Buthi11 napja
 • Ázsiában tényleg ennyire megy a foci?

  Bl4s1usBl4s1us11 napja
  • Nem tudom. De vegulis tömege bér ott is van a tömegen érnek gyártott tomegtermrk ott nem menne. EZ amiről puzsér beszél évtizedek óta halott. Nagyjából a bl ölte meg. Ami maradhatott volna belőle az a Szuper liga azt meg megfurta putyin

   zsolt péterzsolt péter11 napja
 • Hamilton F1 dettó... szivárványozás, weraceasone, diverzitásos picsogás, önmarketing, folyamatos álszenteskedés, műbajnok titulus.

  Norbert B.Norbert B.11 napja
 • El Salvador ellen nyertünk. San Salvadornak a fővárost hívják.

  Transzli StúdióTranszli Stúdió11 napja
  • @Transzli Stúdió angolul igen, magyarul nem, ergo ugyanúgy tévedsz mint Puzsér a videóban.

   Levente WeilLevente Weil10 napja
  • @László Winkler Te is megtaláltad Transzli Stúdió kommentjének lényegét.

   Gábor KrálikGábor Králik10 napja
  • @László Winkler Apró pontosítást tettem, szó sem volt lényegről.

   Transzli StúdióTranszli Stúdió10 napja
  • @Levente Weil El Salvador a hivatalos országnév? en.wikipedia.org/wiki/El_Salvador

   Transzli StúdióTranszli Stúdió10 napja
  • Ha már pontosak akarunk lenni: magyarul szimplán Salvador a helyes ország megnevezés.

   Levente WeilLevente Weil10 napja
 • A Black Pigeon Speaks csatorna témába vágó videója is érdekesen fejtegeti a törzsiség és a hatalom szerepét a sportokban, összecseng néhány gondolat, bár ott inkább a cirkusz és kenyér elv mentén értelmezi.

  btb300btb30011 napja
 • Az amerikai sportok szórakoztató jellege az NBA,NHL,MLB esetében inkább amiatt van, hogy rettentő hosszú 80+ meccses alapszakaszt játszanak a csapatok, ezért nincs akkora tétje egy győzelemnek vagy vereségnek. A rájátszásban viszont ott is vannak azért már katartikus pillanatok, ahogy nő a tét és tényleg minden egyes meccs létfontosságú. Magam részéről ezért kedvelem ezeknél jobban az NFL-t, ahol csak 16 meccs (idéntől 17) az alapszakasz és ilyen kis számú meccsnél, tényleg minden meccs rettentő fontos a végelszámolásnál. Ráadásul a playoffban 1 meccses a párharc. Az amerikai futballban sokkaé jobban észrevehető az európai focihoz hasonló szurkolás és fanatizmus.

  Gábor SebőkGábor Sebők11 napja
  • Csak az nflt érdemes nézni mert nem az a vállalkozás nyeri aki év elején a legtöbb pénzt önti dimperrol a kezdokorbe.

   zsolt péterzsolt péter11 napja
 • 11:06 na ez a teljes gondolatmenet nettó bullshit. Hát pont az amcsik azok akik egy am.foci meccsre már 2 órával előbb kimennek, a parkolóban barbecue-zónák szól a zene beszélgetnek söröznek. Ez pont az amit még én Európában nem érzek pedig jó lenne. Mondjuk ahhoz kezdetnek az kellene hogy komolyan vehető parkolokat csináljanak a stadionok köré

  Luke GlantonLuke Glanton11 napja
  • @Sz: Wir all living in America

   sdkféldf werersdkféldf werer10 napja
  • Amerika ist wunderbar

   SzSz11 napja
  • Európa sose lesz Amerika. Az utolsó ami megmentette volna az a Szuper liga. Azt megfurta Brüsszel meg a Gazprom

   zsolt péterzsolt péter11 napja
 • Hala Madrid!

  FeroxXFeroxX11 napja
  • Colchoneros!!!!

   zsolt péterzsolt péter11 napja
  • hála neked is!

   SS11 napja
 • Ritka alkalmak egyike ez,mikor nem ugrom át a hirdetést. .;)

  Rhys O'KellyRhys O'Kelly11 napja
  • @Rhys O'Kelly nem tudom nem élek vele

   zsolt péterzsolt péter11 napja
  • @zsolt péter az sem elhanyagolható..Fontos a kenés,hogy haladjon az MZ..

   Rhys O'KellyRhys O'Kelly11 napja
  • A motorolajat. Fura ízlés

   zsolt péterzsolt péter11 napja
 • No APU, no party

  Fisto KitFisto Kit11 napja
  • Végre FAM!

   sdkféldf werersdkféldf werer10 napja
  • Akkor ne nézzed.

   Talion JamesTalion James11 napja
  • Nézd vissza elölről. :-) Mire a végére érsz kijön egy. :-)

   ImmaculateImmaculate11 napja
 • Pont egy Puzséros reklám jött be! Egyébként jó gondolatok!

  Levente JoóLevente Joó11 napja
  • @Lippi Én is egyre gyakrabban!!!! 👍😁

   Ford FőfelügyelőFord Főfelügyelő4 napja
  • Eddig az összes Puzsér videónál MZP-Puzsér reklámot kaptam :D

   LippiLippi4 napja
  • MZP reklám!!! Ahol ott volt a Puzsér is!!!

   Ford FőfelügyelőFord Főfelügyelő10 napja
  • @sdkféldf werer Bár szerintem Puzsér eléggé förtelmes, és visszataszító.

   Zencor4 ZencornZencor4 Zencorn10 napja
  • @Zencor4 Zencorn: nyilván mi vagyunk targetálva ezekre, 11 éves slime-os kislánynak meg mást mutogatnak

   sdkféldf werersdkféldf werer10 napja