Puzsér Róbert a médiaelit leválthatatlanságáról beszél a Felforgatók podcastban

2004 óta a magyar nyilvánosság aktív alakja, mindenről van véleménye, ahogyan róla is van mindenkinek. A hazai média egyik kulturális csendőreként látja magát, akiben soha nem volt igazodási kényszer. Kadarkai Endre vendége Puzsér Róbert, a véleménynyilvánítás felforgatója.
A teljes adás az alábbi linken érhető el: felforgatok.simplecast.com/ep...

Letöltés

Megtekintés
45,968

Megjegyzés

 • Robi ezt megint jól megmondtad!😃

  János NyáriJános Nyári7 órája
 • Jóval régebbi jelenség ez, a hazai média- és kulturális elit a rendszerváltás előtt is egy zárt, belterjes közeg volt. Privilégiumaik megvédése érdekében - túlélésük szempontjából nagyon okosan - kölcsönösen körbeszopkodják egymást: kifelé mindig egységet és megbecsülést mutatnak, miközben belső köreikben ugyanúgy fúrják és köpködik egymást, mint az átlag halandók. Sokezer éves, kiforrott technika ez náluk - az új, mai médiaelit csak átvette ezt a gyakorlatot, mert jól működik. Mindez nem működne azonban, ha a közönség fogékonyabb lenne az eredetiségre, minőségre. A magyar társadalom a középszerűséget díjazza, lényegében így van ez politikában is. Távlatokban gondolkodó, szilárd értékrenddel bíró választó biztos soha nem szavazott volna a bármiféle eredetiséget, politikai karizmát, akaratot nélkülöző Karácsonyra veled szemben - gyakorlatilag ő mindannak az antitézise, amit te konzekvensen képviselsz minden fórumon - de a többség mégis egy ilyen jelentéktelen figurát akart a főváros élére...

  Csodálatos PukkandúrCsodálatos Pukkandúr2 hónapja
 • Ez minden szinten így megy sajnos!

  Gyula TóthGyula Tóth2 hónapja
 • Ezért a bődületes közhelyért Puzsér kb. bebszna nekem egyet: ő tényleg olyan, mint a nemes bor. Ahogy öregszik, egyre jobb.

  László WinklerLászló Winkler2 hónapja
 • Kockazatmentes bofoges. Azert hozadeka van . ATV.

  Nicu AuroraNicu Aurora2 hónapja
 • Puzsér tökéletesen összefoglalja a hazai média visszásságait

  Gabriella TakacsGabriella Takacs2 hónapja
 • Ezt a viselkedést (szebb köntösben) az irodalomkönyvekből tanuljuk az iskolában, amikor Arany felszopja Petőfit, József Attila Thomas Mannt, Babits xy-t... vica versa. Amikor valaki azért nagy művész, mert egy másik azt mondta róla. Ezzel ellentétes de hasonló folyamat, amikor úgy kerül fel valaki a média elitbe, hogy az elitet forrázgatja. Nem vár az ajánlásokra, össze Puzsérozza őket. Létezik-e valami a saját jogán, előzmények és reflexiók nélkül? Talán igen, talán nem, de kit érdekel?

  Sas miklósSas miklós2 hónapja
 • azert az ertekeket kozvetito Csernust hiba volt lehozni a magyarul bofogo hulyegyerekek szintjere... ja, es a velemeny az csak velemeny, meg ha a Robie is :)

  Lanta AtLanta At2 hónapja
  • De azt azert tudod, hogy mi a kulonbseg a vélemény és a tény/észérv között? :) mert nagyon nem mindegy. Puzsert nagyon ritkan hallani puszta velemenyt alkotni. Altalaban tenyekre, eszervekre alapozott - , esetleg azokbol nyilvanvalo kovetkezteteseket levont - kinyilatkoztatasai vannak, nem random velemenyalkotasai. A velemenyt az kulonbozteti meg a tenytol, hogy "mert csak" indokkal lehet csak megindokolni, esetleg 1-2 gyenge labakon allo ervvel, amit vele szemben a teny Elvis. Igy tud nyerni egy vitaban az pl, akinek valoban igaza van vs akinek csak velemenye. Remelem tudtam segiteni, a bakszamlaszamom privatban kuldom, ha jelzed az elerhetoseged xd

   Gyula JankovicsGyula Jankovics2 hónapja
 • Az fel sem merül hogy valaki jogosan tart megkeseredettnek és nem azért mert kritizalsz valamit?te mondtad hogy a kettő nem függ össze így te is lehetsz megkeseredett ed varga viktor is igénytelen.pl valaki azért is mondhatja hogy az vagy mert a gyogyszerektol varod a balanszt.ez baromira nem egy elegedett emberre vall pláne nem egy nem megkeseredettre.gyógyszer nélkül is van megoldas

  Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
  • Miert varna a gyogyszerektol? Ha eleg Puzsert hallgattal, akkor tudnad, hogy azert a pali mentalisan es spiritualisan is rajta van a teman, nem csak a gyogyszerektol var csodát, amit amugy is a mai magyar orvostudomany csak a tunetek elnyomasara ir fel 99%-ban, es nem a problemak gyokerenek orvoslasara. - amit nyilvan Puzser is tud.

   Gyula JankovicsGyula Jankovics2 hónapja
 • Volt a sportolókról szóló videód. Na abban nem volt igazad. Pl kajakosoknak miert nem jar az aranyérem?🥇 Miért??? Azért mert nem sportolsz semmit az nem jelenti azt hogy fikázni kell a sportot

  Boldizsár VelenceiBoldizsár Velencei2 hónapja
 • Szarul esik neki de mondja meg tereli a lenyegrol a szót hogy hát mindenkinek joga van véleményt alkotni. Igazi semmitmondó tereles és válasz

  Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
  • Nem terelt, pont hogy reszben megvedte a kommenteloket sajat magaval szemben, hogyhat ehhez vegulis mindenkinek joga van. Csak amig puszta velemenyeket bofognek emberek, addig eleg ertelmetlen azokra adni, mig ha erdemi kritikat kozolnenek tenyekre es eszervekre alapozva, akkor mar volna mirol beszelni.

   Gyula JankovicsGyula Jankovics2 hónapja
 • Nem az a baj, hogy mészáros két tévéjén folyamatosan megy egymás cerkáinak fényesre ápolása bő nyállal. Hanem hogy erre rengeteg lopott közpénz megy el és egy maréknyi embernél több nézi ezeket. Hiába, rengeteg üres fej van az országban, ezeket könnyen meg lehet tölteni ostoba alaptalan dogokkal.

  TheScyenceTheScyence2 hónapja
 • Fiala és Fábry is ebbe a körbe tartozik.

  szilárd Petrikszilárd Petrik2 hónapja
 • Tökéletesen fogalmazza meg Robi a középszerű vagy tehetségtelen emberek egymás általi ‘felszopását’ majd ebből következő összeesküvését a tehetséggel, valódi tudással és az abból következő saját, esetleg kritikus véleménnyel megáldott emberek ellen. Ez nemcsak a médiában van így hanem gyakran egyéb, teljesen más jellegű munkahelyeken is.

  Vilmos MoritzVilmos Moritz2 hónapja
  • @Joziah Jamir Definitely, been watching on Flixzone for since december myself =)

   Kannon KeanuKannon KeanuHónapja
  • pro trick : you can watch series on Flixzone. I've been using it for watching all kinds of movies during the lockdown.

   Joziah JamirJoziah JamirHónapja
  • "Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt, akinek jelleme van." M.S.

   Ujházi LaszloUjházi Laszlo2 hónapja
 • Egyre szimpatikusabb ez a Puzsér 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 köszönöm , hogy vagy ! Nagyon elkell már a görbe tükör ennek a társadalomnak !!!

  Kitti Diána BudaiKitti Diána Budai2 hónapja
 • Puzsér jólehet igazat mond, de azért nem szívesen hívják be sok helyre, mert ő olyan mint amikor az iskolában csúfolni kezdenek valakit a külseje miatt. Igaz, Puzsér nem a külsőt támadja hanem a gondolkodásmódját az embernek, de a célszemélynek ez ugyaolyan érzés mintha a súlya miatt támadnák őt. Mit tesz egy megtámadott iskolás gyerek, akit csúfolnak? a) szívére veszi és minden nap rossz szájízzel megy iskolába, esetleg önostorozásba kezd, mert azt hiszi az ő hibája az egész b) nem vesz róla tudomást, ez a nagytöbbség, főleg a felnőttek csinálják ezt, kerülik a támadó társaságát c) harcias személyiség visszatámad, visszacsúfol. Esetleg hívja a barátokat, hogy fizikai behatással meg kell változtatni a csúfoló véleményét.

  John HajduJohn Hajdu2 hónapja
  • Van különbség, hogy azt válaszolja, hogy "te meg buta vagy", vagy pedig az illető primitív megnyilvánulásait elemzi olyan módon, hogy az illetőnek esélye sincs belekötni. Nem csak mert butább, hanem mert az igazságba nehezebb belekötni.

   trobtrob2 hónapja
 • Tisztelt Puzsér Róbert! Szeretnék kapcsolatba lépni önnel,segitségét szeretném kérni. 2021.04.30 "Segítségkérés" címmel emailt írtam önnek.Egy kizsákmányolós cégröl lenne szó,ahol egy mozgássérült srácon való röhögcsélés a vezetőség legjobb szórakozása,többek között.Bízom benne érdekli önt az ügy és segít valamilyen módon.

  tubs rallotubs rallo2 hónapja
 • Havas bohócot ugyan ki tiszteli? Vagy ki ad a pökhendi, gőgös gunár Gedeon módjára előadott véleményére?

  Szabi CsapiSzabi Csapi2 hónapja
 • Puzsér Róbert az oltási könyvekről beszéljen.

  Kenrich F.Kenrich F.2 hónapja
 • Pontosan ugyanez zajlik hosszú évtizedek óta a Magyar Tudományos Akadémia berkein belül (nagy tisztelet a kivételeknek). És pontosan ugyanezt érzem az MTA tekintetében, mint amiről Robi beszél a "médiaelit" kapcsán: nem független szavazások, átláthatatlan pályázati rendszer, uram-bátyám kapcsolatok, fiatal tehetségek semmibevétele, ragaszkodás mindenáron a pozícióhoz, kritika nem elviselése, azért szavazok rád, hogy utána te is szavazz rám rendszer kiépülése; csak, hogy fenntartsák a -sok tekintetben- légvárukat és a nagyon komoly, tagság alapján járó, életük végéig járó fizetésüket....de hát ki "merhet" vitatkozni egy "akadémikus úrral"?

  kovarikanyarkovarikanyar2 hónapja
 • Végre ez is ki van mondva nyilvánosan már mióta szidom. Nem lehet tévét nézni egy nyál az egész vagy az ellenkezője. Bocsánat. úgy az ellenkezője, hogy nem volt mögötte semmi mert Robi is szigorú de van benne tartalom.

  ImmaculateImmaculate2 hónapja
 • Fantasztikus interjú lett, köszönjük Robi, hogy feltetted, így felfedeztem Endre podcast sorozatát is.

  Szilvia LászlóSzilvia László2 hónapja
  • Most latom, hogy Ropit irtam Robi helyett 😂😂😂

   Szilvia LászlóSzilvia László2 hónapja
  • Pucér Ropi. és ezt jó értelemben mondom :)

   Endre BarathEndre Barath2 hónapja
  • Ropi :D

   iPUMAiPUMA2 hónapja
  • Ropi a bohóc?

   Haverja MarosiHaverja Marosi2 hónapja
 • Teljes passzus megtalalhato valahol?

  Dániel KollerDániel Koller2 hónapja
  • ott van a leírásban...

   rcs2003rcs20032 hónapja
  • Spotify, Felforgatók csati.

   cocola119cocola1192 hónapja
 • A Báró Havas-Rokobauer, a takszisófőr, a"" seggbekukiegyetemianáltanárdocens"" már elzúgott a p.csába, nehogy valamelyik állatbarom vissza hozza. Már csak a kertjéből marháskodik. Dumál össze vissza kever már mindent és hazudik mint a vízfolyás azzal az undorító disznóra hízott izzadt pofázmányával. 1 féreggel kevesebb.

  Farkas TothFarkas Toth2 hónapja
  • A Tanár Úr még a kertjéből bölcs, de hol van a másik nagy kedvenc , Forró Tamás: csak a pénz , gátlástalan senkik, a Napkelte sztárjai...

   Felix 58Felix 582 hónapja
 • Felesleges ragozni, Ember vagy Robi!

  Ferenc TóthFerenc Tóth2 hónapja
 • Magyarorszàgon minden valamire való hivatalt, pozíciót, legyen az művészet, tudomàny, pénzügy, igazsàgügy, vagy politika ,stb, a 10% - nyi kisebbség a fentiek 90%- àt fedi le! Amig ez nem vàltozik, meszeltek a Magyarsàgnak!

  Ferenc TóthFerenc Tóth2 hónapja
 • Jó hallani! Nagy igazság!

  Zsanett AndreaZsanett Andrea2 hónapja
 • Volt egy ilyen Puzsér-szerű fickó a 90-es években. A TV-ben láttam, de nem találtam meg sehol az archívumban. Friderikusz hívta be, úgy emlékszem (vagy talán a Vitrai?) egy olyan műsorba, ahol a Darnel tréningről volt szó. A fickó azt mondta, hogy ezt a jelenséget úgy hívja, hogy AKT, azaz Aktuális Kóklerek Támadása. És pont olyan habitussal, elánnal beszélt, ahogy a Puzsér, és egy testes, körszakállas faszi volt, még küllemre is hasonlított hozzá. Ott ült Darnel Krisztián előtte pár méterrel és elmondta, hogy mekkora egy kókler, semmirekellő, hatásvadász csaló. Nem semmi figura volt, többet sajnos nem szerepelt sehol. Vajon miért? :-)))

  Géza IgmándyGéza Igmándy2 hónapja
 • Az mért van hogy a puzsér király a Csernus egy görény a havast meg mindenki látja. Mint maradona meg messzi.

  zsolt péterzsolt péter2 hónapja
 • :) Jó lett! hulabel.info/dron/j2yMn5ypkN5mkI0/vide. Az elmúlt 30 év rothadék elitjét akarom leváltani!

  Dodó KukucsDodó Kukucs2 hónapja
 • Brüsszeltől remél segítséget a kínai adósságcsapdába került Montenegró hulabel.info/dron/gnqIfmiaqNF8e5s/vide

  KoppixerKoppixer2 hónapja
 • Az emberi faj amint közösségi-térbe érkezik és mindegy hogy egy szülinap, egy színház, állófogadás stb-stb, azonnal képmutatásba kezd. Többnyire jobbnak akar mutatkozni annál, ami valójában. Miért teszi ezt? Mert két lehetőség adódik általában: vagy a nők figyelnek fel rá (nő esetében férfi), vagy valami potentát. A nőknél értelemszerűen a párzás lehetősége, a potentátnál kapcsolati-háló építése a későbbi siker reményében, ami sok pénzt, karriert és a végén nőket/férfiakat jelent az ágyikóban. Ez idáig az átlagos közösségi szereplés. És most vegyük Puzsért: Ő eléggé okos és művelt, jó beszélőképességgel. De sajna ez mellé nem örökölt egy bonviváni adottságokat és ezt a kissé negatív tulajdonságot még sújtotta egy rossz természet, amit a "krakéler" jelző tudná megközelítőleg körülírni. Mit tehetett ebben az esetben Puzsér? Azt tudta, hogy jó és okos pasi bőven akad a nyilvános közösségi-térben és általában az emberi faj nincs annyira oda azokért a dolgokért amiből sok van, de jobban értékeli az, amiből kevés akad. Ezért az adottságait úgy vonultatta fel, azaz, a média-térben azt a helyet foglalta el, amihez sok ész, de kevés szépségre van inkább szükség. Kritizál, leszól, beszól azoknak, akiket mélyen magában irigyel, de mivel neki sajna nincs afféle pozitív adottsága, hát, leginkább intellektuálisan belé rúg és ezt úgy tünteti fel, mint jogos kritikát. ...és nagyon sokszor jogosan teszi - és itt visszakanyarodnék az első mondatomhoz -, mert a közösségi-térben képmutatóak vagyunk és ezt Ő pontosan tudja és ki is használja. Ezért sokan csodálják, mert Ő bátrabb a "nyájas olvasónál", műveltebb, jobb beszélőképességgel rendelkezik, azaz, tehetségesebb. No meg azért is csodálják sokan, mert a "nyájas olvasó" helyett is belerúg azokba, akibe - irigység okán az olvasó is szívesen belerúgna és ezért Ő a mi Puzsérunk, Ő a mi hősünk!:D

  Istvan FarmeramaIstvan Farmerama2 hónapja
  • @Istvan Farmerama Amennyiben nem Puzser pszichoanalitikusa vagy, abban az esetben eleg eros tenykent talalnod a konspiracios elmeletedet. Valamint nem artana kicsit atgondolnod, kiertekelned azt, hogy: Valakire irigykedni a sajat gyarlosagunk miatt es feltekenynek lenni a sikereire, az miben kulonbozik attol, mint hogy: Valaki jogtalanul szerzett hirnevet, vagyonat, joletet jogosan elirigyled, mivel nem erdemli meg es barki mas, akar te is, ugyan annyira megkapharnad nem megerdemelten, teljesitmeny nelkul, mint ő. (Illetve azt, hogy ahhoz amit Puzser csinal nem kell feltetlenul az utolso pont szerint vagyni ra, hogy akkor ennyi erovel neked is jarna, eleg tenni az ellen, hogy masnak ne jarjon jogtalanul, tehat kvazi az irigykedes resz nélkül kivan igazsagot tenni.)

   Gyula JankovicsGyula Jankovics2 hónapja
  • Ugy veled mindenki? Csak mert tortenetesen en magamat ismerve nem ezt gondolom. Kulonos keppen azert mert nem csajozas pasizas igenyevel vagy penz vagy siker tulzott ohajtasaval minden aron valo elerese miatt erdekel mondjuk a kozelet, sokkal inkabb a hazudozas alsagos kepmutatasra valo ravilagitas es feltaras, az emberek elgondolkodtatasa bizonyos temakrol. Nem gondolom, hogy 1% ban is az irigyseg befolyasolo tenyezo lenne tudatalatt sem az en szemelyes gondolkodasomban. Hogy Puzsert milyen mertekben befolyasolta ez azt nem tudom, azonban en sajat magamat ismerve tudok ezekrol nyilatkozni.

   Drága ProletárDrága Proletár2 hónapja
  • Azért a társadalmakat, emberiséget maró nettó suttyóság, igénytelenség, önzés, destruktív magatartás ténye is adhat némi fűtőértéket a kritikus jellem kialakulásához.

   Gabor BalazsGabor Balazs2 hónapja
 • Az biztos, hogy minden egyes Puzsér megjelenés a köztévén extra élményszámba megy: totálisan leoltja az egész igénytelen és hazug bagázst.

  feketeszombatfeketeszombat2 hónapja
 • Köszönjük a védettségi igazolványokról alkotott véleményed széles körű felvállalását!!! Ahogy Czeglédinek is. Ő szintén olyan embernek bizonyult, aki nem hagyja cserben a többieket.

  Kanekti KatiKanekti Kati2 hónapja
  • Kati kemeny vagy!👍

   Nicu AuroraNicu Aurora2 hónapja
  • @Anita Haiszer Pont az a baj, hogy sehol!

   Zoltán SzabòZoltán Szabò2 hónapja
  • Hol beszélt a védettségi igazolványról? Erről lemaradtam 🙄

   Anita HaiszerAnita Haiszer2 hónapja
 • Hatalmas igazság megint! Jó lenne ha lenne még ilyen felfogású a média pöcegödrében, de sajnos egyedül vagy. havast meg csernust nem lehet veled egy lapon említeni

  Péter BenkőPéter Benkő2 hónapja
  • Komoly a magyar média, épp ma olvastam, hogy Tóth Gabinak nagy tervei vannak, le szeretné tenné az érettségi. De addig is még influenszerkedik.

   Kovács JánosKovács János2 hónapja
 • 1:58

  Z SZ S2 hónapja
 • 5:00 Sikerült.

  AndyWalaholAndyWalahol2 hónapja
 • Spotify-on fent van a teljea 35 perces adás.

  Laskai TamásLaskai Tamás2 hónapja
  • kb.: 1 hónap vagy kevesebb és ide is felkerül

   Ford FőfelügyelőFord Főfelügyelő2 hónapja
 • Miért kellene leváltani bárkit is? Rájuk van igény. Őket nézik, őket követik, őket majmolják, őket fizetik. Ha nem ők kellenének a nézőknek, rajongóknak, akkor nem ez lenne. De ezeknek a nézőknek, rajongóknak pontosan ez a médiaelit kell. A dolog nagyon egyszerű. Nem tetszik? Kapcsold ki! :)

  Ellák HalászEllák Halász2 hónapja
  • @Ellák Halász Na jolvan, minden jot!

   Drága ProletárDrága Proletár2 hónapja
  • @Drága Proletár, felesleges volt ennyit írnod, nem fogom elolvasni, de ahogy látom a helyesírás területén erősen elmaradott vagy és azt se tudod, hogy a magyar nyelvben vannak ékezetek. Na igen, vannak primitív egyedek.

   Ellák HalászEllák Halász2 hónapja
  • @Ellák Halász Ne is adj senkinek se a velemenyere csak a sajatodra mert az ugy van es ugy jo. Egoizmusbol van boven az latszik de nagy mennyisegben. Nagyon vicces egyebkent de tudni illik, hogy a nem allok le veled vitatkozni es a ki vagy te meg mit kepzelsz meg nem szamitasz meg folytathatnam ezek mind a tanulatlansag, a kulturalatlansag es hat igen a tudatlanok mantrai mellyel azt hiszik magukat masok fole helyezik, pedig eppen nevetsegesse teszi oket es maguk meltosagat azonnal a padloig verik. Sajnallak. Ajanlanam figyelmebe hogy kicsit edukald magat, mert igy nem is tudnal leallni velem vitazni biztosan, vitatkozni meg az ertelmetlen arrogans oda vissza dobalozasnak meg eleve semmi ertelme nincs ebben igazat adok azt felesleges is. Nem tudom, hogy keveredik az Edasanyam ide de ha ettol jol erzed magad akkor egeszegedre. Csak ezt se ilyen arrogansan kezelned es nagykepuen, egyszeruen minden izeben visszataszito a stilusod. Szep estet kivanok!

   Drága ProletárDrága Proletár2 hónapja
  • @Vanek bácsi ez a folyamatos önpozícionálás máris rettentő igényességről és önbizalomról árulkodik. Mink nem ollan családbú származunk.

   b aprob apro2 hónapja
  • @Ellák Halász ok

   zsolt péterzsolt péter2 hónapja
 • Havas pótolhatatlan

  David D.David D.2 hónapja
  • O maga a potlek...

   Miklos MiklosMiklos MiklosHónapja
  • @csaba torok Mi?

   Ford FőfelügyelőFord Főfelügyelő2 hónapja
  • Ez komoly?

   csaba torokcsaba torok2 hónapja
  • @Ford Főfelügyelő A földi alatti usa támaszpontokon is.

   trobtrob2 hónapja
  • @Ford Főfelügyelő akkor havast nem elég leloni sávba kell tenni a fogkefejet is.

   zsolt péterzsolt péter2 hónapja
 • Lehet P.R.utálni,de tény, hogy minden szava igaz. Mellesleg Csernusnál jártam fiatal koromban, még soha ember nem alázott meg úgy, mint Csernus Imre.

  Andrea GyőriAndrea Győri2 hónapja
  • @Gyula Jankovics ő úgy gondolja saját magáról, hogy olyan magaslaton áll ahova a te véleményednek még a visszhangja sem jut el. A mélysötétség meg az arrogancia kéz a kézben jár, ezeknél az egyedeknél ez tökéletesen megfigyelhető.

   Night OneNight One2 hónapja
  • Anno láttam egy előadását. Csappongott össze-vissza, egy idősebb pasashoz is odament, megkérdezte mennyi idős és telefonon kiszámolta, mennyi ideje van hátra az átlagéletkor szerint.

   Bulldog AngolBulldog Angol2 hónapja
  • @Gyula Jankovics, azt majd én eldöntöm, hogy nekem mi a felesleges és mit miért teszek. A többit felesleges volt leírnod, mert el se olvastam. Az egyértelmű, hogy erős hiányosságait vannak a helyesírás területén és még azt se tudod, hogy a magyar nyelvben vannak ékezetek, vagy egyszerűen egy öngyarmatosító, idegenlelkű vagy. Nos igen, vannak primitív egyedek is bőven.

   Ellák HalászEllák Halász2 hónapja
  • @trob, az engem nem érdekel, hogy ti kit minek neveztek, az legyen a ti dolgotok.

   Ellák HalászEllák Halász2 hónapja
  • @Ellák Halász ha csak a sajat velemenyed erdekel es keptelen vagy konszenzusra, akkor feleslegesen kommentelsz, hiszen erdemi vitat veled lehetetlen lefolytatni, es akkor mar a sajat hvly3s3g3d3t meg is tarthatod magadnak, azzal se lesz masabb a vilag, hiszen ervenytelen. Az ertelmes leugatos komment toled nem az lett vna, h nem Csernus alazta ot meg, hanem o sajat magat, hanem az, hogy Csernusnak ez a modszere, mivel kemeny heroinistak az alapveto szakterulete, akiknel ez a modszer valik be, s mivel a media "rakenyszeritette", hogy ezzel a modszerrel szorakoztasson (etsd: felfedeztek, hogy o tud ilyet es ezzel azonosithato mára a személye masok szemeben, mivel ezzel a modszerrel tudtak felfuttatni, csak ezt csinalhatta), így koztudott, hogy aki elmegy hozza ilyen kezelesben részesül, tehat folosleges ezen hisztizni, akkor is, ha nem valt be, mivel Csernus ma mar nem azert csinálja h bevaljon, hanem mert ezzel a kezelesi modszertannal valt azonossa a szemelye, igy csak igy jar(hat) el.

   Gyula JankovicsGyula Jankovics2 hónapja
 • puzsér kurvára nem felforgató.teljesne jogos igényei vannak itt.nem kéne egy inkább pejorativ szót használni rá.(legtöbbször a felforgatót rossz értelemben használják)

  Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
 • Szia Uram.

  Randal GravesRandal Graves2 hónapja
  • Hello Asszonyom!

   Kovács JánosKovács János2 hónapja
  • @Randal Graves sírok 😂

   BHNRBHNR2 hónapja
  • @Randal Graves te most fedezted fel az internetet vagy mik ezek a dumák ?

   koko istvánkoko istván2 hónapja
  • @Randal Graves 😂

   thomyakadjlifethomyakadjlife2 hónapja
  • @koko istván relaxálj fáraóm.

   Randal GravesRandal Graves2 hónapja
 • Mint a magyar fodballban... :)

  László PolgárLászló Polgár2 hónapja
  • Fodball az fodball...

   László PolgárLászló Polgár2 hónapja
  • @zoltán kapusi maceszgolyó

   Blade WatcherBlade Watcher2 hónapja
  • Vagy a helyesírás. :D

   Ellák HalászEllák Halász2 hónapja
  • Mi az a fodball?

   zoltán kapusizoltán kapusi2 hónapja
 • 🐈‍⬛

  Do notDo not2 hónapja
  • 🦎🧍

   Hajnalka BalázsHajnalka Balázs2 hónapja
  • m

   johny grandejohny grande2 hónapja
 • Mindenki nézze meg a csatornámon a videjom szerèn kis konyhámrol INNEN FOGOK főzős műsorokat csinálni szeretettel várok mindenkit!🤗💚💚🤗

  Hoppsza SáraHoppsza Sára2 hónapja
 • Jó napokat

  The truth testerThe truth tester2 hónapja
  • Király vagy Robi!

   SeedRSeedR2 hónapja