Öt a Lex Kaletáról, a fenyegető Tóth Csabáról, Molnár Gyula gyurcsányi fordulatáról és Kis Grófóról

[Öt #40] | 2021.06.18.

Heti véleményműsor az ATV-n, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Ceglédi Zoltán politikai elemző, Puzsér Róbert publicista és Ónody-Molnár Dóra fejti ki véleményét aktuális eseményekről.

Letöltés

Megtekintés
102,044

Megjegyzés

 • én szivesen látnám Puzsér Robit az itőlészékben hogy hogyan vonja felellöségre a magyar kormányokat az elhibázott lépéseikkel kapcsolatban, és hozzon felelös döntést, hogy az országot jó irányba terelje

  Attila WittigAttila Wittig23 napja
 • 12:37 - től amit mond Puzsér történelem könyvbe való! Így van!

  Olivér KissOlivér Kiss25 napja
 • a kissebbik rossz az ORBÁN

  BoluczBolucz26 napja
 • nem bírt meggyőzni az 5 veréb

  BoluczBolucz26 napja
 • Az a megjegyzés Konok nevű möszijőtől nagyon tetszett,hogy táblát tartottak maguk előtt(legalább 30 ember országos témáról van szó)és tiltakoztak.Ez dicséretes,hajrá,így tovább!

  Zsolt VégváriZsolt Végvári28 napja
 • Elferdítitek a tényeket. Szellemesen fogalmaztok, de hazudtok is, vagy direkt vagy csak azért mert tájékozatlanok vagytok.

  Áron GuttinÁron Guttin28 napja
 • Szeretném megkérdezni a tisztelt baloldali és liberális honfitársaimtól, hogy 2006 ban a fővárosi karhatalmi terror idején, miért nem voltak ennyire fölháborodva?

  Tamás KukucskaTamás Kukucska29 napja
 • Úristen, Ceglédi miről beszél?? A magyar nem homofób? A magyar nem antiszemita? Ki kellene törni abból a fővárosi polgári értelmiségi buborékból amiben annyira kényelmes az élet, és körülnézni az országban. Ő hol volt az elmúlt 10 évben? Ő tényleg nem érti hogy miért volt képes a Fidesz hosszútávon fenntartani a kétharmadot?

  Zsófi VargaZsófi Varga29 napja
 • Hát ez az ATV egy igazi farizeusi csatorna.

  Gábor DávidGábor Dávid29 napja
 • Érdekelne, hogy hogy fér össze amúgy a szereplők azon álláspontja, hogy a Fidesznek már nem kell nyerni 2022-ben, hiszen felkészültek már egy ellenzékből, mélyállamból "kormányzásra", és annak a magyarázata, hogy mit kéne a Fidesznek tenni azért, hogy szavazatokat szerezzen 2022-re. Mennyire érdekli még ez őket? Ebből a szemszögből kellene-e még mindig vesézni a dolgokat.

  GregoriusMagnusGregoriusMagnusHónapja
 • Imádom, hogy ha egy párt külön utat választ az ellenzékből, akkor már rögtön nem képesek egységet mutatni, ha pedig egységet mutatnak, akkor sír itt mindenki, hogy nincs igazi választás, mert mindegyik ellenzéki párt ugyanazt akarja. El kéne már dönteni, hogy mit akarnak az ellenzéki szavazók, változást, vagy alátámasztott sírási lehetőséget. Nem értem, hogy miért ne lehetne, hogy az ellenzék egyes pártjai mást akarjanak. A legeslegjobb az lenne az egész ellenzéknek, ha lenne köztük egy Fidesz párt is. Elég sokan vannak szerintem ebben az országban, akik szívesen szavaznának egy olyan pártra, aki ugyanazt az ideológiát tolná tovább mint a Fidesz csak mondjuk nem ebben a stílusban és nem ezekkel az eszközökkel. Olyannyira nem értek egyet a műsorban elhangzottakkal, hogy ha azt feltételezném, hogy egy előre eltervezett minden ellenzéki párt által támogatott forgatókönyv volt, hogy mindenki kivonul, a Jobbik meg megszavazza, akkor is azt mondanám, hogy lehet, hogy ezt az ellenzék nem is csinálhatta volna jobban. Pont ezt csinálja amúgy a Fidesz is a saját táborában. Megvannak a saját megmondó emberei, Kósa mondja azt, amit azok akarnak hallani, akik az ő intellektusát (vagy annak hiányát) keresik, Lázár elmondja azt, akik az Orbáni rendszertől szakadásban akarnak hinni, Kövér elmondja azt, amit a cinikusak akarnak hallani, Deutch néha beleröfög egyet az éterbe, Orbán Viktor meg mindebből majd bemondja a Magyar Rádióban azt, ami a legjobban sült el.

  GregoriusMagnusGregoriusMagnusHónapja
 • Most Puzsér Róberttel értek egyet, nagyjából mindennel.

  Ágnes GregorÁgnes GregorHónapja
 • Robi imád csúsztatni és azt hatalmas energiabefektetéssel csinálja... :) Kaleta az első a listán. Folyamatos megfigyelés alatt van. Ezen ügy miatt indította a törvénytervezeti munkát a FIDESZ. Visszamenőleg hogy lehetne büntetni? Gyurcsányék alatt is voltak pedofil ügyek, mégsem volt törvénytervezet. Most legalább van!

  juz3r1juz3r1Hónapja
  • @luv avocqdos Elolvastad a törvényt? Kérlek ne beszélj hülyeségeket. Inkább olvasd el G. W. Snyder, George Washingtonnak, 1798-ban írt levelét.

   juz3r1juz3r1Hónapja
  • ja van... a melegek ellen

   luv avocqdosluv avocqdosHónapja
 • Kevés embernek ül ki ennyire az arcára, hogy mennyire buta, mint ennek a Dórának. Borzasztóak ezek az olcsó nyugatifèny-szintu demagóg panelek. Az egèsz musort elsullyeszti a fenébe

  András PéterAndrás PéterHónapja
 • Dóra nem lett okosabb :D

  Ádám ForgóÁdám ForgóHónapja
 • Robi a király, ez igaz.....

  Károly TóthKároly TóthHónapja
 • Valahogy tudjátok ezt a politika dolgot, de nem értitek. Hány aktivista fog a jobbiknak pesten kampányolni és melyik nem létező szervezet fogja őket szervezni? Hány olyan népszerű Momentumos jelölt van Békés 2.-ben, akiért megéri a pártnak megfizetni a beugrót egy előválasztásra? Mert azt is pénz és emberi erőforrás lebonyolítani. Ahogy ugyanúgy pénz szórólapot nyomtatni és emberi erőforrás kiosztani egy kampány alatt. A rendes választásra alig sikerül annyi számlálóbiztost küldeni, hogy a fidesz ne tudja élből, csak trükközve elcsalni. Fidesz 2/3ad mellett meg kb. tökmindegy Zugló szempontjából, hogy Tóth mond szép, de hatástalan beszédeket a parlamentben vagy Hadházy üldözi eredménytelenül a korrupciót. Én ugyanúgy nem várom el, hogy a DK vagy az MSZP a Momentumos jelöltnek kampányoljon, ahogy a szomszéd sem várja el tőlem, hogy én fizessem a kölyke tanítatását. De attól még vigyoroghatok mellette a diplomaosztóján. A legokosabb az lett volna, hogyha Hadházy augusztusban jelentkezik be. A legtisztább pedig, ha függetlenként teszi mindezt, nem a Momentummal meg az asszonyverő civilzuglóssal. Akkor ciki lenne beállni a pártokak Tóth mögé és akkor lenne hihető a felépített történet. Nem az szaglana körülötte, hogy itt a nyerhető körzet, a Momentumnak kell az egyéni mandátum, Tóth egy darálható jelölt és a fidesz 2/3ad lebontását meg leszarjuk. Zárojelben megjegyzem, hogy az MSZP-n kívül senki nem indít saját jelöltet Zuglóban az előválasztáson és azt is lehet a parlamenten kívül csinálni, amit Hadházy csinál. Mondjuk az átlátszónál a képviselői honorárium ötödéért-nyolcadáért. Nem csodálom, hogy akkor már vonzóbb az állatorvosi praxis.

  Viktor NeczViktor NeczHónapja
 • Nem csak Kaletát felejtik el az emberek hanem az olyan kispolgárokat is, mint Tóth Péter aki Anti Smoke néven tölt fel HUlabelre, Tiktokra videókat arról ahogy hát 18 éven alulinak kinéző fiúgyermekeket zaklat a nyílt utcán. Kamerázás közben szólítgat le felnőtteket és (kivétel nélkül csak) fiúgyermekeket és erőszakosan, a készített videó közzétételének fenyegetésével próbál rávenni arra, hogy a kedvére tegyenek. YT-ról a legtöbb videóját már törölték hiszen az összes felvételen kifejezetten kérik a sértettek, hogy ne kamerázza őket törvénysértő módon. Ezek után felrakta újra a videóit amiben zebrán keresztül üldöz egy fiút vagy a villamosmegállóban zaklat gyermekeket, úgy, hogy kivágta a részeket ahol kérik tőle, hogy ne kamerázzon. Mintha ezzel meg is szűnt volna a törvénysértés. Aztán persze beváltja fenyegetését és újabb törvénysértést elkövetve meg is osztja nagy nyilvánossággal a videókat azzal a szándékkal, hogy megalázza az embertársait. Az ilyen bestiális vadorzó pederaszták miatt kell ilyen szigorú törvényt hozni, mert ez a Tóth Péter nevű dunaharaszti lakos is már tíz éve terrorizálja az embertársait, erőszakolja meg gyermekeink személyiségi jogait. Persze ez csak a felszín, az ízelítő a hasonló beteg gondolkodású embereknek. Az igazán pikáns felvételeket ki tudja milyen zárt fórumokra tölti fel.

  Konrád ToursiKonrád ToursiHónapja
 • Kaletát nem az Orbán küldte ki dolgozni, már Medgyesi, gyurcsány alatt is ezt csinálta!!!!

  Gitta PozsgaiGitta PozsgaiHónapja
 • Utánanézek, mit is csinál ez a Kis Grófo...

  Vilmos István KoszperVilmos István KoszperHónapja
 • Ha véletlenül nyer az ellenzék, dühösek lesznek?

  Vilmos István KoszperVilmos István KoszperHónapja
 • Lehet műsorokat gyártani és pofázni a végtelenségig. Itt TENNI kell nem pofázni... majd a napi adag Marvel filmben tesznek helyettetek. :-) Közben meg még nagynak keménynek meg vagánynak is gondoljátok magatokat. Hánying.. bocs hányás az egész. kb.. ENNYI Az is hányás ahogy ezek a pofázó zsonglőrök el vannak maguktól telve. Senkik... A poén, hogy érdemben vitatkozni sem tudtok velem max. nem lájkolni azt akkor nem kell nézni az igazságot. Az egész világ egy Latrina... kevés kivétellel... Azon csodálkozom de nagyon, hogy itt Istent, hogy meri valaki kiejteni a száján. Részben ezért ver minket. És rohadtul igaza van.

  ImmaculateImmaculateHónapja
 • Molnár Gyula amikor bemegy az ATV-be, nem pártemberként viselkedik. Értelmesen beszél.

  Vilmos István KoszperVilmos István KoszperHónapja
 • Jó gusztustalan világban élünk az biztos. Itt már eltűnt a mindenki egyért egy mindenkiért elv. Félti mindenki a szaros kis életét. EZ ami miatt uralomra törhetnek oligarchák és olyan emberek akiket simán ki lehetne iktatni. De hát gyáva gyökerek vagytok. Legyen meg mindenkinek a kis nem tudom hány colos tv je a lízingelt vagy hitelautó számítógép stb.. és akkor lehet tojni a másik fejére. Az az igazság amíg nincsenek hősök csak meghúzódó patkányok addig az ilyen Orbánok oligarchák stb. Büntetlenül szívhatják a véreteket erőszakolhatják vagy gyilokpornózhatják meg a gyerekeiteket és hasonló pozitív dolgok. A Robinak a múltori riportjáabn volt a legnagyobb igaza. Itt már mindenki tojik egymás fejére. Sőt még a "szerettei" fejére is. ÉN ÉN és ÉN. Ez az ember. Egy érdeklény. A végletekig önző tisztelet a NAGYON kevés kivételnek. Bár talán nincs is. Mert a 10 millió ember közül nincs annyi vér a pucájába senkinek, hogy odamenjen egy ilyen Kaletához és egész egyszerűen megölje. Ráadásul nem úgy, hogy feltol neki egy sörösüveget azt kalapáccsal összetöri. Ha nem volnék fontos simán meglépném. Csak én ennél jóval több jót tudok cselekedni.... Megvetlek titeket de nagyon. Pofázni pofázni és pofázni ez megy. A tettek meg elmaradnak. Így sosem lesz változás és tökéletesen megérdemlitek a szánalmas kis életeteket - szolgák.

  ImmaculateImmaculateHónapja
 • Amúgy a homok propagandát be kell tiltani, nem gyerekeknek való. Majd a szülő eldönti

  Béla NyúlBéla NyúlHónapja
 • Ónodi mennyire sötét volt megint! Kaletát amúgy a DK nevezte ki, a Fidesz viszont az összes bűnözőt futni hagyja miközben a bíróságokra mutogat.

  Béla NyúlBéla NyúlHónapja
 • amugy a mészáros emelkedett szp-i magasságokba amikor azt mondta mindenki oda megy ahova el tud jutni.amugy mészáros az nem egy ilyen lebutitott orbán viktor?arcra full hasonlit 😃 szp=szabó péter

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • "Puzsér: A jobboldal értelmisége 30 évvel ezelelőtt, Szabad György, Antall József, Fűr Lajos, Jeszemszky, Csóri, Csurka, Csengei, és ma Kásler, Pataki Attila, Rezsi Szilárd, Bayer, Borkai a szinvonal zuhanás, és a baloldalon ugyan ez, Konok: akiket te sorolták azok mind a Kádár-rendszer ellenségei voltak, a Kádár-rendszer tagadásából nőttek ki, az kihalt a mostaniak pedig bele születtek a lojalitásba." Az a baj, hogy már a 30 évvel ezelőtti értelmiségnek, úgy a jobb mint a baloldalon semmiféle víziója nem volt a Kádár-rendszer után újra kapitalistává váló Magyarországról. Nem mondtak semmit, hogy minek kéne lenni csak azt, hogy a múlt rossz volt, meg az ellenoldali politikus rossz. Utoljára a Kádár-rendszernek volt jövő víziója, felépítjuk a szocializmust, gyárakat építünk, termelőszövetkezetek jönnek létre, az emberek dolgoznak és boldogulnak. 1990 után az emberek várták a csodát, de a politikusaik nem mutattatk semmiféle irányt és az emberekkel csak úgymegtörténtek a dolgok. Jöttek a külföldi, nyugati befektetők, megvették a gyárainkat, Növényolaj Ipari Vállalat, Tungsram, Jászberényi hűtőgépgyár, Salgótarjáni tűzhelygyár, Tisza cipőgyár, Másuj 1 ruhagyár, Habselyem-kötöttáru gyár, Chinoin gyógyszergyár stb... Úgy volt, hogy működtetik őket aztán 3 év múlva szépen bezárták, at embereket meg elküldték, szétverték a TSZ-eket az embereket meg elküldték és lett 3 millió munkanélküli. ÉS A POLITIKÁNAK ERRE SEMMIFÉLE VÁLASZA NEM VOLT! Csak annyi hogy előnyugdíjba küldték az embereket az akkori 91-97 közötti nyugdíjak színvonalán! És azóta sincs erre a politikának semmiféle válasza, csak az, hogy ne Orbán, Illetve ne Karácsony, ne Gyurcsány.

  László HárshegyiLászló HárshegyiHónapja
 • Megjegyezném, hogy a „kimérik mit akarunk” nem feltétlenül jelent rosszat. Azért választjuk őket, hogy abba az irányba tegyenek lépéseket, amit szeretnénk. Amit a többség szeretne. A demokrácia nem azt jelenti hogy minden ember vágyai maradéktalanul teljesülnek, hiszen az lehetetlen anélkül, hogy mások élete ne sérüljön ezáltal. Azt jelenti, hogy a többség akarata érvényesül. A parlamentáris demokrácia pedig azt, hogy a választott vezetőink által történik az érdekérvényesítés a választásoknak megfelelő arányban.

  Attila JózsefAttila JózsefHónapja
 • Jó a pártjelvényed Robi! :)

  András DovalovszkiAndrás DovalovszkiHónapja
  • Btw. Márki-Zay-t figyelmeztethetnéd arra, hogy ne ekézze az MKKP-t, mert nem tesz jót a megítélésének! Köszi.

   András DovalovszkiAndrás DovalovszkiHónapja
 • Ez a törvény NEM homofób egyetlen elemében sem. Magyarországon ezután is lehet bárki homoszexuális, ahogy eddig is bárki lehetett az. Ez a törvény NEM a homoszexuálisok jogairól szól. A különböző kisebbségi csoportok jogairól szóló diskurzus közepette valahogy elsikkadtak a gyermekek jogai, ez a törvény pedig erről szól, a gyermekek jogairól. Úgy gondolom, hogy 18 év alatt, normális társadalmi mintákra, biztonságos környezetre van szükség. Ez a törvény minden elemében ezt szolgálja. Azt nem állítom hogy tökéletes, de mégis egy fontos lépés a jó irányba.

  Attila JózsefAttila JózsefHónapja
 • Kedves Robi. Nem lecsúszásnak,hanem rothadásnak hívják

  Krisztián KovácsKrisztián KovácsHónapja
 • a hatalomhoz az vonzódik és annak van szüksége aki legbelül maga is gyenge.mivel sok gyenge nő van ezért sok nő vonzódik a hatalomhoz.

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • Kedves Robi! Akiket felsoroltál a végén ellenpontként, mind ellenzékiek voltak, továbbá az utóbbi időben mind jobboldaliak - véleményem szerint: Csóri, Csurka, Csengey, Makovecz, Jeszenszky, stb. - ezek az emberek nem hinném hogy ma nem a Fidesz oldalán állnának. Akik pedig most vannak ezen az oldalon, az értelmiség oldaláról, kussolnak, mert elegük van a megosztottságból, vagy nincsenek...

  Dénes AlbertDénes AlbertHónapja
  • Valóban. Csurka nagyapánknak nem hinném, hogy azért csinált külön pártot, mert annyira magáénak érezte bármikor is a Fidesz politikáját. Továbbra sem csak a Fidesz és az MSZP pártok vannak Magyarországon. Hibás feltételezés, hogy csak ebből lehet választani és kell is.

   Konrád ToursiKonrád ToursiHónapja
 • Puzsér téved a Kaleta-ügy kapcsán: A valóság az, hogy Kaleta Gábor az MSZP-SZDSZ idején (Medgyesi és Gyurcsány kormányok!) lett diplomata (nagykövet), nem a Fidesz által, így a Fideszre ráhúznia Kaleta botrányt hatalmas tévedés. Az ellenzék tudja, hogy ha azt csinálnák, amit Puzsér megemlít, akkor a Fidesz - jelzem, teljesen jogosan - 20x-osan zúdítaná rájuk vissza a vádakat. Szóval, a pedofíl törvény a Fidesz "szájából" nagyon is hiteles!

  Istvan BendeIstvan BendeHónapja
 • 5:28 Magyarország népességének egy részét alapvető jogaitól akarja megfosztani... lehetne ezt kifejteni. Milyen jogától fosztja meg? A szexuális indentitásának propagálásától amit csak a 18 éven aluliaknak nem tehet meg azt is csak nagy közönség előtt nem? Mit vesz el ez a törvény ma egy meleg embertől ami eddig meg volt neki és élt is vele?

  Gábor BaloghGábor BaloghHónapja
 • Ez az asszonyság nagyon nem ide való!

  Norbert HorváthNorbert HorváthHónapja
 • ma a melegek, holnap a gyermektelenek, holnapután ?!

  WOLF HENI jewelleryWOLF HENI jewelleryHónapja
 • Mostantól az Egy szoknya, egy nadrág című Latabár film se lesz többet a tévében?

  Zoltan SeemannZoltan SeemannHónapja
 • Azért mindig itt kötök ki, ennél a műsornál végül, mert itt megnyugszom,.. annak ellenére, hogy hőzöngtet is...

  Annie SzabóAnnie SzabóHónapja
 • Tóth Csaba rendesen kiverte nálam a biztosítékot.

  Gergely T.Gergely T.Hónapja
 • Én bírom Puzsért, hogy ilyen rezzenéstelen arccal belemondta a kamerába, hogy a magyar társadalom nem homofób...

  Gyula MorvayGyula MorvayHónapja
 • 14:08 Robi, a politikának nem a szavazatok hajkurászásáról kell szólnia. Nem kell mindenkit körüludvarolni, azért, hogy egy pártra vagy politikusra szavazzanak. Minden pártnak alapvetöen bizonyos értékeket kell képviselnie, kompromisszumok és a szavazatokért való kurváskodás nélkül.

  Jim JimJim JimHónapja
 • Kaletárol csak annyi, hogy annak idején még Gyurcsány nevezte ki Fidesz csak a helyén hagyta. Szocialisták ezért nem erőltetik

  Anita NémethAnita NémethHónapja
  • Semmi közé nem vólt Gyurcsánynak kamerához olvasd el a wikipédiában az életrajzát! Picit másolok ide! 2001-ben felvételizett sikeresen a Külügyminisztériumba, ahol kezdetben az Amerikai Főosztályon dolgozott. Ezt követően külszolgálaton kezdett dolgozni Los Angelesben, hazatértét követően újra az Amerikai Főosztályon vállalt munkát. Ezt követően a Külügyminisztérium, majd az Igazságügyi Minisztérium sajtófőnöki pozícióját töltötte be. A sajtófőnöki pozíciót követően a Külgazdasági és Külügyminisztérium Latin-Amerika és Karib-térség Főosztályán vállalt munkát.[4] 2017-ben kinevezték - a 2006-os bezárását követően újra megnyitott[6] - perui magyar nagykövetség élére,[7] majd 2018-ban - Magyarország limai nagykövetségének vezetésére kapott megbízása érintetlenül hagyása mellett - megbízták a bolíviai képviselet ellátásával is.[8] Mindkét megbízatása alól 2019-ben mentették fel.[9]

   Andrea HorváthnéAndrea Horváthné29 napja
 • Robi baszod nem tudsz hibázni!!!! Nagyon nagyon tisztellek!

  Ferenc SzabóFerenc SzabóHónapja
 • A törvénynek visszamenőleges hatályúnak kellene lennie - nincs elévülés - hogy kaletát bíróság elé lehessen állítani és 10 -évre betenni a köztörvényesek közé , ott " nagy szeretettel " fogadnák !!!

  Károly GáncsKároly GáncsHónapja
 • Dúró Dóra kamerák előtt tépte össze a Meseország könyvet, amiben két királyfi szeretett egymásba. Most hoztak egy törvényt, hogy ezt a könyvet gyerekeknek ne lehessen publikálni. A melgeknek ez nem tetszik. A Mi hazánk mozgalomnak illetve kisgyermekes szülőknek meg elégtétel. A kormány azt érte el, hogy a következő választásokon a kisgyermekes szülők mellettük fogják letenni a voksot. A csok mellett még egy pont.

  John HajduJohn HajduHónapja
 • Árwen megint nagyon meg akarta "aszontani" a dolgokat..:D "Heteroszexuális férfiak abúzálják a kisfiúkat..." jól van dórika..😁

  Feri M.Feri M.Hónapja
 • "A magyar nem homofób"..."a magyar nem antiszemita"... :Dpfffffffffffffffffffffff.... Nem gondoltam volna hogy a társaság is eljut oda hogy nem lát rá értelmiségiként a magyar társadalomra tisztán....hát eljött ez is. Szomorú.

  Gergő TóthGergő TóthHónapja
 • Szerintem nem mérték el magukat! Az a 6-8% az nem mind a meleg, hanem a "liberális" de ők meg már amúgy is eddig sem a Fideszre szavaztak! Az ismerőseik meg vagy benne vannak ebben a 6-8ban vagy nem feltétlenül szimpatizáltak eddig sem velük... Én úgy gondolom a magyar társadalom 90% számára ez a törvény érdektelen, nem fogja befolyásolni az életüket, talán még kicsit örülnek is hogy a "deviancia" vissza lesz fogva... ezért simán átmegy a törvény és a Fidesznek nem lesz baja ebből. Orbánnak meg nem kell Dubajból visszamenni Felcsútra újratöltekezni a magyar ugarból...mert Orbán pontosan tudja hogy milyen a magyar ember és hogy ezt meg lehetett lépni. Orbán a hatalom és pénz felszíne alatt mélyen proli és "vidéki" és "paraszt" úgyhogy egyszerűen csak saját magát kell alapul vennie, magába néznie, hogy ő mit gondolna, tenne X helyzetben, hogy érezze mit lehet és mit nem....

  Gergő TóthGergő TóthHónapja
 • Most igen leszerepeltek a megmondó emberkék. Amit ők az előválasztások elleni pártok közti mutyizásnak hívnak, az nem más mint védekezés egy fals (fidesz által is megtrollkodott) végeredmény ellen. Nemrég még az volt az ellenvetés részükről, ha marad minden, csupa DK-s képviselőjelölt lesz és lehetetlen lesz leváltani az Orbán rendszert. A szomorú, hogy ők is tudják, hogy hülyeségeket mondanak. Vajon mi ösztönzi erre öket. Köszi! Nyertem heti pár óra szabadidőt. Többet ezt nem nézem.

  Előd RévElőd RévHónapja
 • Abszolut bullshit liberalis csorda, egyreszt a szexualitás a környezetedtől függ amiben gyerekként felnősz, másrészt a homoszexuálisok arányosan felülreprezentálják a heterókat a pedofiliában.

  DarklysmDarklysmHónapja
 • A műsor színvonalán mindig ront Dórika csacsiskodása. Az,hogy idegesítő a hangja az csak még gázosabbá teszi. Bármelyik eddigi vendég jobb! Konok Billes királyozása 10 pont !

  GibsonFecniLeviZoliGibsonFecniLeviZoliHónapja
 • "Ronthat meg gyerekeket..." Még az sem biztos, hogy pedofil. Robi, Te magad mondtad, hogy nagykereskedő. Lehet, hogy megrontana gyerekeket. Lehet, hogy nem is pedofil. Itt csak egy dolog biztos, hogy felháborító a kimentés és az ítélet.

  M SM SHónapja
 • Ceglédi Zoltánnak nincs igaza. A Jobbik azért szavazta meg a törvényt,mert egyedüliként Ő nem csinál s...gget a szájából,mindenki mással ellentétben. A mai parlamentben ez is nagy szó

  Krisztián KovácsKrisztián KovácsHónapja
  • Igen bazdmeg ,az elmúlt 6 évben nem csináltak segget a szájukból. xD

   Kozos ÜlésKozos ÜlésHónapja
 • A Hadházy talán az egyetlen olyan ellenzéki politikus, akinek vannak elvei és azt követi. Ezért lépett ki azokból a pártokból, amelyek nem feleltek meg ezen elveknek. Következetesen küzd a korrupció ellen és nem áll be a sumák ellenzéki pártok játszmáiba.

  Dib MuadDib MuadHónapja
 • Összegzem a lényeget: BLA,BLA,BLA...BLA!!!

  yamaicamanyamaicamanHónapja
 • 1. Robinak igaza van a magyar társadalommal kapcsolatban, de csak részben (attól eltekintve hogy már megint lenézi a vidéket - kb. mindent ami a Bp. táblán túl van). Én úgy veszem észre, hogy a legtöbbeknél beleférne a meleg polgári házasság, de a TQI+ (értsd. gender) abszolut nem, ezért nem értem miért nem próbálja meg senki különvenni őket (mondjuk néhány meleg kezdhetne nyilvánosan is elhatárolódni tőlük). A szavazat szerzési potenciál pedig abban rejlik, hogy mindenhonnan az emberek arcába dörgölik ezt a témát. Nem lehet már olyan platformot találni, ahol ne jönne szembe az indokolatlanul túltolt szivárvány tartalom ezt nem is kell ecsetelni.. Hogy pl. melyik szinészNŐ lesz non-binary vagy queer -akármt is változtat ez az életén- vagy hogy lesz transzból magát szarvasnak / kutyának képzelő "ember" és hogy mennyire csodálatos dolog 8-10 éves GYEREKEK(!) transszá válása, felveti a kérdést, hogy ezért kellett-e eljutni a XXI. századba. 2. Kaleta SZDSZ-es is volt és Gyurcsány kormány alatt is aktív - nem lehet hogy épp ezért vették le a napirendről? 3. A Jobbiknak nem volt más választása - különben mi különböztetné meg őket a többi párttól, akik semmilyen szintű kritikát nem gyakorolnak az LMBTQ irányába? 4. A csaj figyelmébe ajánlom: nem minden homoszexuális férfi pedofil, de minden férfi aki kisfiúkat abuzál az bizony homoszexuális. Ez a másik irányban is igaz - ha leszbiként kislányokat molesztál. 5. Czeglédy ebben az adásban elég nagyokat vadult: "elég sok törleszteni valónk van a cigányság irányába" - mert azt hiszi a BLM az CLM, nem lehet feltenni ezt a kérdést fordítva (is)? Ez azért úgy lenne fair..

  Juvede21Juvede21Hónapja
 • Az tényleg senkit nem zavar az objektivak közül, hogy Gyurcsány idején lett Kaleta konzul?!

  yamaicamanyamaicamanHónapja
 • Ha már Molnár Gyula. Molnár Zsolt pedig a Fidesz színeiben indul majd??? :)

  SzultánSzultánHónapja
 • Ez az ország 30 éve ugyan ilyen stílusban működött. Miért változna bármi is ezek után? Csaj újabb tömegek fogják elhagyni az országot.

  Dániel MolnárDániel MolnárHónapja
 • Az összefogás leple alatt mocskos alkuk kötetnek.

  Kata G.JKata G.JHónapja
 • Konok Péternek mekkora drop the mic pillanat amikor azt mondja, hogy NEM Grofó a király 😅😎 Komolyan egy thug life videóért kiállt ez a pillanat

  Keyboard KapitányKeyboard KapitányHónapja
 • A jó kérdés az lenne, hogy mit szeretne egy meleg házaspárt a szomszédjába vagy egy migráns családot ? Itt tuti pár fityiszesnél jönne az izzadás minden felől : )

  Balázs SimóBalázs SimóHónapja
  • Van erre válasz, egyik sem...Amúgy ez olyan mint a libsibolsiknak feltett kérdés, hogy kedvenckéiteket hazavinnétek?! Nah, ugye..😁

   Feri M.Feri M.Hónapja
  • Hamis dilemma, nem kell egyik se:)

   Dániel MlinárDániel MlinárHónapja
 • - Már ki emlékszik akár Jeffrey Epsteinre ?!?! Hmm ?? - Aztán maga sem ért semmit Mr. Puzsér , ( - maga szép lehet de okos nem ,vagyis csak okoskodhat ......), - A pedofíliát a Privat Familial World's Banking Systems pénzeli mint ahogy minden más egyebet is . - az orrBÁN rendszer meg része ennek az egésznek mint ahogyan a létező összes kormány is része ennek a magánvezérlésű rendszernek , ( CSAK, Próbálna meg ilyen kérdést kérdéseket feszegetni majd meglátná azt hogy hová jutna , sehová mert megszűnne maga körül, - még a levegő is. - OK.?!?) - ezt nem megérteni mintegy felfogni azért elég abszurd , ( - egy totálisan elhülyített 'NER részes' ellenzéket meg ezért kérdőre vonni, - az is ABSZURD ) Nos ezért sikkad el 1 év után a világon az összes ilyen és hasonló Mainstream media által 'lapos kúszásra' ítéltetett ügy, teszem azt, a többivel együtt . Greetings from : 2034 Aus. / '8 Alexandria Parade(S.Coogee)SY., N.S.W.

  Gyo ChessGyo ChessHónapja
 • Miért, a nagyobb rosszra kellene szavazni?

  BircaHangBircaHangHónapja
 • 11:20tól Puzsér 13:03ig mennyire kurvára igaz! copy paste orosz homályos törvények kb

  Cykra KavicsCykra KavicsHónapja
 • "Talán nekem van kreditem ilyet mondani, hogy nem kéne túszul esni a saját kommentelőidnek". Mondja ezt az a Ceglédi, aki még azt is kitiltja az oldaláról, aki egy neki nem tetsző kommentet LÁJKOLT :D

  yualzoyualzoHónapja
 • ,,Amit heteroszexuális férfiak követnek el többnyire kislányok és kisfiúk ellen...”

  Benedek SzabóBenedek SzabóHónapja
 • Na, ez nagyon szar volt. 5 kisgrofo egymás mellbimbóját cirógatja! :)))

  A KatA KatHónapja
 • Ha nem ismeritek a google fordítót, akkor vegyetek magánórákat geritől b+, ő is angolszász szaknyelvet beszélő muciológus.

  A KatA KatHónapja
 • Szerintem itt Szijjártó arra játszik,mikor tárgyalt Majkával és Kis Grofóval,hogy ha véletlenül a Fidesz veszít,ő független jelöltként indul a 26-os választáson. És szerintem mivel ezek a személyek a legnépszerűbbek Magyarországon,így tudják őt reklámozni. Továbbá Orbán felé is azt mutatja,hogy nem vagyok kismiska,hisz ilyen barátaim vannak,úgyhogy retteghetsz. Ezzel szerintem olyan taktikai lépést hozott,amely akár őt is eljuttathatja a miniszterelnöki székig.

  Fh DbFh DbHónapja
 • Az előválasztás lényege, hogy a választók válasszanak! Ne a pártok határozzák meg nekem, hogy ki az Oké! Ezek az őt támogatom, lemondok az ő javára, kizárja a szabad választást. Fúj!! Az ellenzék pontosan olyan, mint a kormánypárt, megmondom, ki legyen a .... Ez nem a demokrácia.

  József IllésJózsef IllésHónapja
  • Így van!

   Orbán BukóvanOrbán BukóvanHónapja
 • Ti meg nagy senkik vagytok csak pofázni tudtok egy anyagi világban.

  ImmaculateImmaculateHónapja
 • Nem tudja véletlenül valaki hol lakik ez a Kaleta? Komolyan kérdezem ha valaki tufdja légy szíves írja ide. Ha nem úgy is jó. Megkeressük. Max 2. éve van.

  ImmaculateImmaculateHónapja
 • Ónody-Molnár Dóra annyira nem odavaló, hogy az valami hihetetlen.

  Klaudió NémetKlaudió NémetHónapja
 • Kaleta Gábort a Jobbik emlegeti ...BTW..

  Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Mindenkinek szíve joga milyen zenét, előadót hallgat de azt mondani, hogy az igénytelen cigánymulatós celebje lenne a király, hát azért az meredek.

  HardGenerationzHardGenerationzHónapja
 • A Fidesznél zabálás van.Elhíztak malterba is,meg zsírba.A Mészárosnak viszont valahogy most hozzá kellett férnie egy kigyúrt női testhez:) Legalább pár centi:) Verseny az ellenzéknél van. Utána jön a kihívás,utána pedig a kormányon való egységes munka. Mindhárom rész más lélektan.Nem lehet összeolvasztani,ha most..akkor majd ott is.

  charliecharlieHónapja
 • A Fidesz önmagában is mindent megtud és megszavaz.rajzol,rajzol,szavaz. Gyújtos lesz mindből jővőre. Nincs miről beszélni? Ki az ember? Aki a Kaletát is véleményezheti.

  charliecharlieHónapja
 • Első rész jó volt.A bűn. Utána jött a szokásos harmadik utas ügynök reality. Kisebbik rossz a Fidesz? Hiába fonja meg nekik a kivárás lélektan hajszolássával a Puzsér(igaz maga miatt),mert ő nem fogni jönni soha.Mindig is ez a mezsgye lesz,akinek a szakaszát be kellene hozni. Felesleges még 4 évet várni,mert hosszú idő után, az értelmes,új mondanivaló ,a közös kormány. Akit most behúz a Fidesz média égetés,friss és ropogós logó alatti személyeknél is behúzza. Aztán jön rá,hogy ez nem is az ő döntése,hanem a hatalomtól való hatás fertőzés,hogy évekig nem szállt be a teljes ellenpólusba.

  charliecharlieHónapja
 • 157 igen, 1 nem és 0 tartózkodás mellett mellett megszavazta kedden a parlament a pedofiltörvényt. Kik vagytok? Nincs miről beszélni. Persze nektek pénz kell, ez a csatorna megadja a lehetőséget...

  Last HippieLast HippieHónapja
 • A Kaleta,a gyerek helyett,inkább azt verte? Ehhez nem csak nemi szerv kell, kell a gyerek,a szereplő is.Videó. 5 év a piac eltartóknak.Miért nem rúgják be az ajtókat? Valamit tudnak.Az,lehet elit presztízs égetésbe csapna.

  charliecharlieHónapja
 • Robi olyan szánalmas mint a fidesz nagyon fárasztó hogy Karácsonyt tudja csak ostorozni.

  Criss GyöreCriss GyöreHónapja
  • "Csak Karácsonyt" na ebből látszik hogy nem figyelsz. Csak ebbe a videóban számos más embert is ostorozott hát még a többiben, nembaj védjed azért a Karigeri barátodat, biztos megérdemli.

   Star KillaaStar KillaaHónapja
 • Azért az elég disszonáns, amikor Czeglédi - aki "elfelejtette" közölni hogy a momentum havi 800ezerért alkalmazza őt és most is a fidesz által kistafírungozott hitgyüli-ATV-ben komoly fellépési pénzért - kritizálja az ellenzéket...

  MrPandaUnitedMrPandaUnitedHónapja
  • Nanááá...de mindenki a másikat kritizálja. Czeglédi ebben főleg híres, hogy másokon kéri számon a maga bemocskolódását

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
  • Ostoba vagy, már rég nem dolgozik a Momentumnak: index.hu/belfold/2021/01/04/cegledi_zoltan_mar_nem_dolgozik_a_momentumos_donath_annanak/ Amúgy korábban is az Európai Parlamentnek volt, de a krumplisok szerintem azt sem tudják, mi az. Ha egy fideszesnek megmozdul a szája, hazudik. Bizonyítottad!

   Orbán BukóvanOrbán BukóvanHónapja
 • Toth csaba a jovo. Maradnak a Toth csabak ha a moslekkoalicio gyoz.

  WΞN0MWΞN0MHónapja
  • @Nevem Senki ebből egyáltalán nem következik, hogy jó döntés Tóth Csabát támogatni az ellenzéknek. Csak azt bizonyítják, hogy csak kamu duma a korrupcióellenesség. Ennyire a Fidesz is korrupcióellenes.

   Orbán BukóvanOrbán BukóvanHónapja
 • De gyönyörű ez a lány! 😲 😍

  UG KarakUG KarakHónapja
 • A csaj a legnormálisabb.

  Kicsinko07Kicsinko07Hónapja
 • Impresszum Főszerkesztő: Sengel Ferenc, foszerkeszto@erdely.ma Főmunkatársak: Borbély Zsolt Attila, Fábián Tibor, Szakács Árpád !!!

  Geza BoGeza BoHónapja
 • "E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” Igyekszem jóindulatúan értelmezni a szöveget. Azt is hozzáteszem, hogy ha a törvényalkotó nem így értelmezi akkor azt problémának minősítem. Egyrészről számomra a neuralgikus pont a "jeleníti meg" kifejezés. Én úgy gondolom, hogy a ez úgy értelmezhető, hogy a jeleníti meg a megelőző felsorolásra vonatkozik, vagyis homoszexualitás népszerűsítés megjelenítésének tilalmáról - és ez így rendben is van szerintem. Másrészről pedig elég sok jogi anyagot olvasok, és jogszabályokban nem fordul elő olyan, hogy több kifejezést sorolnak föl egymás mellet úgy, hogy az egyik bőven lefedi a másik tartalmát. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a törvény a homoszexualitás megjelenítését tiltja, úgy semmi szükség nem lenne a népszerűsítés szóra, hiszen a jelenít kifejezés jelentősen túlterjeszkedik a népszerűsítés kifejezésen. A jogszabályok kodifikációja (jogalkotói akarat egyértelmű törvénybe foglalása) során erre nagyon figyelnek, pont azért, hogy a jogszabály egyértelműen végrehajtható legyen.

  Czvetkovics BarnaCzvetkovics BarnaHónapja
 • a puzser temen mint mindig

  emily kaiemily kaiHónapja
 • Mi van, ha ürügy volt az egész Kaleta-ügy? Kétértelmű jelenet: 36:34.

  Dóka B. DánielDóka B. DánielHónapja
  • @Tóta József az, hogy emögött egy olyan ügy van, ami figyelem elterelés vagy egy egyszerű politikai ürügy. Orbánnak is van gyereke. Szerinted Kaleta itt van az országban? Kötve hiszem. Jobban fél, hogy pár rosszarcú betalálná.

   Dóka B. DánielDóka B. DánielHónapja
 • Az eszetekbe sem jut,, hogy vádalkut kötött ez a kaletának nevezett fehérje halmaz?

  lászló kerekeslászló kerekesHónapja
  • Vádalkut kötött csak 550 ezer forint még mindig nem arányos egy gyerekmolesztálási ügy vádalku kötésével. Köthetsz vádalkut de 13 ezer darab gyerekpornográfia az azért több mint 550 ezer forint és vissza a társadalomba- elv.

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Vajon a dislikeok valójában nem Robi ellen szólnak, hanem a mellette elhangzott hasztalan beszédek indukálják a videó elleni nem tetszés kifejezését? Vajon-e Robi csendje áll e magatartás motivációja mögött?

  Gergely Steve MartonGergely Steve MartonHónapja
 • Köszönöm Robi, azt hiszem többek nevében is köszönjük, hogy kimondott azokat a véleményeket és fontos motívumokra világítasz rá a médiában, amelyekről egyáltalán nem vagy kifejezetten szerényen utalgatnak, (még csak nem is utalnak LOL -gat kicsinyítő nélkül merész lenne leírnom) jelenítenek. Köszönjük azt a törekvést, hogy felvértezve megragadsz minden számodra elérhető platformot, melyeket a legjobb belátásod és lehetőségeid szerint töltöd meg érvényes, értékes tartalommal a magyar média bugyrait. Köszi, ha még elenyésző, de hasznos tàrsadalom nevelő, tanító és felvilágosító szereped. ATV is látni a nivó növekedést, akárcsak polgári alternatív szektánk. #puzserforpresident Ha a mindenkkori magyar kormányban nem is tudom elképzelni a 'Művész Urat, az ország legmegosztottabb kritkikusát', azonban a mulatós zene Nagyurának, Puzsér valódi arcának nagyon is jól állna a Házelnöki szék. Úgy gondolom jelenlegi Házelnökünk pályáfutásán végig tekintve, nem hiszem bárki tudna kézzel fogható, védhető érveket felhozni a valós tèrben, miszerint Puzsér Úr nem méltó vagy nem hozzáértő eme közjogi méltósági rang betöltésének tisztségére vagy legalábbis kevésbi, mint jelenleg regnáló elődje (lol).

  Gergely Steve MartonGergely Steve MartonHónapja
 • Az Orbán fóbiások panel beszélgetése, végtelen buta társaság vagytok

  Katalin AnnaKatalin AnnaHónapja
 • Pedofil törvény??? Jó ég mennyire távol álltok az igazságtól, ennyi mély butaság,,,, okoskodtok a levegőben, DIVAT LETT A 90 BETŰS GYENDEREZÉS, IGEN IS A FIATALOKAT MINT A DROGRA , RÁSZOKTATJÁK, bölcsődés óvodás kortól, mesékkel, játékkal, Itt fóbiások csak ti vagytok, Orbán fóbiások vagytok, Itt Orbánnak megint igaza van győztes, ebben is ! Hajrá Fidesz-KDNP 2022 !!!!!!!!! Bravó Orbán!!!!

  Katalin AnnaKatalin AnnaHónapja
  • @Nevem Senki senki nem bocsát meg semmit, Orbán mint mondta, kaletát börtönbe csukta volna,ha ő a bíró , NE MÁSISD MEG A TÉNYEKET,!!!!! Ezért is hozta az új törvényt , igaz . A gyűlölet gőztől , elhomályosodott látásod , neked a sapka van, nincs olyan mindegy, fröcsögsz, gyűlölködsz, mindegy mi lenne jó az országnak.

   Katalin AnnaKatalin AnnaHónapja
  • @Nevem Senki mikor a józan észt átveszi az Orbánfóbiás gyűlölet , akkor ugye az Orbán sapkája lesz a vita témája , ha van rajta az a baj , ha nincs akkor az, hallgassátok kedves gyűlölködők , Robi még üvöltve liheg is , magas szintű !! .Oszkár díjas !!

   Katalin AnnaKatalin AnnaHónapja
  • @Star Killaa mikor a józan észt átveszi az Orbánfóbiás gyűlölet , akkor ugye az Orbán sapkája lesz a vita témája , ha van rajta az a baj , ha nincs akkor az, hallgassátok kedves gyűlölködők , Robi még üvöltve liheg is , magas szintű !! .Oszkár díjas !!

   Katalin AnnaKatalin AnnaHónapja
  • @Fujisama Sensei mikor a józan észt átveszi az Orbánfóbiás gyűlölet , akkor ugye az Orbán sapkája lesz a vita témája , ha van rajta az a baj , ha nincs akkor az, hallgassátok kedves gyűlölködők , Robi még üvöltve liheg is , magas szintű !! .Oszkár díjas !!

   Katalin AnnaKatalin AnnaHónapja
  • Amit nem értesz, ott benned van a hiba, te vagy az ostoba, nem azok akiknek a szavait nem érted! Ne projektálj!

   Fujisama SenseiFujisama SenseiHónapja
 • Tóth Csaba a totális elvtelenség szimbóluma. ennél jobban én se tudtam volna megfogalmazni előválasztáson minden zuglói szavazzon Hadházy-ra ;)

  ItsJustARideItsJustARideHónapja
 • Klassz a vagas a vegen. Ilyen dilettans munkat is az AtVn lat az ember.

  Rusty RyanRusty RyanHónapja
 • Ónodi Molnár Dóra már nagyon celeb

  Dingoday2Dingoday2Hónapja