Öt a kultúrharcról mint pótcselekvésről, az orbáni Unióról és Molnár Gyula MSZP-ből való kizárásáról

[Öt #41] | 2021.06.25.

Heti véleményműsor az ATV-n, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Ceglédi Zoltán politikai elemző, Puzsér Róbert publicista és Ónody-Molnár Dóra a Jelen újságírója fejti ki véleményét aktuális eseményekről.

Letöltés

Megtekintés
91,528

Megjegyzés

 • Fúh de gyenge az Ónodi Dóra.

  ExploderMasterExploderMaster2 napja
 • Robi, nyögve nyelős a beszéd, kár érted, Hajrá Fidesz-KDNP 2010-2050 Hajrá

  My YouTubeMy YouTube13 napja
 • Konok Péter sötét agya ritka példány

  My YouTubeMy YouTube13 napja
 • Mr.Insane, mi bajod az autógyárakkal?

  Last HippieLast Hippie16 napja
 • Ez a Dóra valami mesefigura?

  B KorodiB Korodi17 napja
 • Dóri megint :D hatalmas figura :D annyira édes ahogy nem veszi észre milyen buta :D

  Ádám ForgóÁdám Forgó17 napja
 • Robi nagyon szemellenzős. Nem csak Magyarország. Ott vannak a Lengyelek ugyan ezt csinálják. Tehát az EU saját Putynja teória már meg is bukott.

  Gergely SantaGergely Santa18 napja
 • Rossz hallgatni ezt a nőt... Semmit nem tesz hozzá a műsorhoz. Amikor rá kerül a sor, elmondja azt az 5 közhelyes mondatot, amiket bemagolt. Mintha nem is értené, amiről beszélnek a többiek. Úgy kell neki mindent elmagyarázni, mint egy háromévesnek. Nem tudom, milyen géniuszt látnak benne, hogy még nem baszták ki. Hívják be helyette FAM-ot.

  kecskekecske18 napja
 • Ez a Dóri nem a legélesebb kés..

  LuciferLucifer18 napja
 • Nyáh, nyáh nyáh...

  LuciferLucifer18 napja
 • És mit szól ehhez a vitához Németh Sándor bácsi ??? Vagy csak zsebre teszi a lájkokat ?

  IMRE SZABÓIMRE SZABÓ18 napja
 • Lehet ,hogy a Dóra es a demagóg szó nem véletlen kezdődik egy betűvel....

  ShepMvSShepMvS19 napja
 • 22:40 K. Péter: ,,...orbáni, kvázi diktatúrának..." --- Egy történész ilyet nem mondhat. Adja vissza a diplomáját, ha komolyan gondolja!

  Szabolcs FerencziSzabolcs Ferenczi20 napja
 • 0:50 Az első téma az általuk ,,homofób törvénynek" nevezett törvény volt, ami a ,,A pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról". Mi ebben a homofób? (Megjegyzem, a törvényben 8-szor szerepel a homoszexuális kifejezés, s mindannyiszor a kiskorúakkal összefüggésben.)

  Szabolcs FerencziSzabolcs Ferenczi20 napja
 • Dóra jó, hogy ott van. Ő képviseli a naív laikust...Így legalább Robi ki tudja fejetni a dolgait.

  T ThornT Thorn21 napja
 • Miert nem volt most a heten ot c. musor?? Marmint nem a feltoltes elmaradasanak tenyet kerdojelezem meg, az atv-n sem volt! Igy az atv honlaon sincs fent. Mi tortent? Lampe ugy koszont el a legutobbi adasban(ami ez a video) , h jovo heten talakozunk ujra. Nem volt musor penteken.

  MrKelso82MrKelso8221 napja
 • Azért merem itt a puzsérnal reklámozni magam, mert tudom hogy ő úgysem olvas komenteket és így nem törli le!!!! Na szóval, 5 hónapja csináltam a csatornámat, igaz még kezdő vagyok és telefonommal készítem a videókat, de ez most nem lényeg, akiknek nem esne nehezére és még talán érdekli is a téma, azok légyszi ugorjanak már át a csatornámra és iratkozz annak fel, légyszi... Csak hogy ez az algoritmus fel kapja a csatornámat, és akkor később lesz kinek készítsem a videókat, és még ígérem ha lesz kb 1000 feliratozó, akkor el megyek és saját pénzből meg veszek mindent, kamerát, mikrofont, és mindent ami kell a minőségi tartalom gyartashoz!!!! Köszi., 💋💋🥰

  UNIVERZUM CSILLAGÁSZAT FÖLDÜNKUNIVERZUM CSILLAGÁSZAT FÖLDÜNK22 napja
 • Sajnos van egy rossz hírem. Ti(műsorban szereplők) is a ködösítés része vagytok! Mi a lényeg? Jézus Krisztus elmondta, tanította! Lehet bujócskázni, de egyre közeledik a valóság, igazság! Kiderül, hogy mire lehet menni az önteltséggel, mindent jobban tudok mentalitással. vannak dolgok amiben Puzsérral egyet tudok érteni. De belegondolt abba, hogy miket is beszél. Vigyék innen az autógyárakat?! És az a sok ember és családja, akik ott dolgoznak, beszállítani, tanítanak,képeznek nekik? Mindent olyan szempontból kell nézni, hogy közelebb visz e Istenhez! Nincs túl sok időnk!

  Zoltán TóthZoltán Tóth22 napja
 • ez a beugro fehernep nagyon hulye jezusom xdd

  Black ShadowBlack Shadow22 napja
 • 16:48 EJNYEEEE

  Nukleus mixingNukleus mixing23 napja
 • Jaj ne húzzátok már le Dórit, sztem olyan kis szexi csajszi, imádom a hangját is. Esztétikai élmény is kell a műsorba.

  Sal ParadiseSal Paradise23 napja
 • Puzsér Úr azt mondja: Az a baj hogy nincs közös külpolitika, nincs közös adópolitika, nincs közös közteherviselés, nincs közös diplomácia, nincs közös hadsereg, pedig a népek ezt akarnák, De Gole és Adenoer is ezt akatták, de ezeknek a multi cégeknek ez jó ami van és a felsoroltak ezért nincsenek. Valóban? Az EU polgárai közös külpolitikát akarnak, pl hogy legyünk rosszba, ítéljük el Kínát? Akkor ezzel mindenki, minden állam polgára egetértene? A Spanyolok, a Németek, a Franciák, a Magyarok, a Dánok, Hollandok, stb...? Vagy az egyik állam polgárai így ítélnék meg a másiké meg máshogy? Vagy az összes EU-s állam polgára egyetért abban hogy legyen közös adópolitika? A NÉmete, Franciák és teszem azt a Görögök is? Aligha. Vagy legyen közös közteher viselés, hogy, adózzunk egységesen? Magyarorok, Görögök, Portugálok, Németek, Hollandpk, stb...? Ugyanmár! Az európai állampolgárok azt akarják, hogy olcsón és jól utazhassanak vásárolhassanak, élhessenek, 3 évente lecserélhessék a kocsijukat, biztos jól fizető állásuk legyen, jó lakásuk, vagy lakhatásuk legyen, 3 éves magtakarításuk a bankban, minden évben elmehessenek nyaralni 1 hónapra, Spanyolországba, vagy Olaszországba, vagy Görögországba, vagy a Maldív vagy a Seyshelle szigetekre, és bulizhassanak minden hétvégén. És nem örülnének se a közös adópolitikának, közteherviselésnek, ők a legolcsóbb adópolitikának és közteherviselésnek örülnének, ha ezt az egyesült Európa tudja biztosítani (ami képtelenség) akkor OK, de ha nem akkor maradjanak csak meg a nemzetállami kompetenciák!

  László HárshegyiLászló Hárshegyi23 napja
 • Ónody- Molnár Dóra rámutatott, hogy itt egy értékközösség áll fenn amit a tagok vállalnak (különben érdekes felvetése volt a Portugál miniszterelnöknek, hogy Orbán Viktor ha ennyi re nem ért egyet ezekkel a közös értékekkel, miért nem választja a Svájci, vagy Norvég megoldást, ami egy szoros gazdasági együttműködést tart fenn az Unióval de ennyi a közös értékeket nem kérik rajtuk számon) és hogy ezekben a közös értékekben mennyire fontos az emberi jogok védelme. Érdekes én úgylátom, hogy az emberi jogok kapcsák újabban mindíg a perverzek jogainak elismerésével van probléma!

  László HárshegyiLászló Hárshegyi23 napja
 • Most hogy az iskolákból meg óvodákból kitiltották a meleg érzékenyító előadásokat, foglalkozásokat, mekkora a baloldalon a felzúdulás, de amikor arról volt szó hogy ne legyen hittan az iskolákban az persze teljesen OK volt. Kettős mérce, képmutatás! Meg hogy az állam a közösség ne szóljon bele, hogy az egyén mit csinál, mondja a baloldal ma. Milyen érdekes a baloldal 1990 előtt a közösségi értékek híve volt, hogy a közösségi érdekek megelőzik az egyéni érdekeket, ezért a közösség, az állam igenis előírhat viselkedési normákat a polgárainak. Ma viszont az egyéni és sajnos deviáns jogok képviselete a fő!

  László HárshegyiLászló Hárshegyi23 napja
 • Néztem ennek a műsornak az utóbbi adásait és arra jutottam hogy ők nem is akarják az ellenzék győzelmét , egyébről sem szól a műsor hogyan lehet lejáratni még jobban az ellenzéket .

  Imre GardóImre Gardó24 napja
 • Hianyozni fogtok a nyaron. Bayerek a HirTV-n bezzeg nem pihennek...

  PolkorrektPolkorrekt24 napja
 • Ónody-monár elképesztően ostoba.

  TheEyelash88TheEyelash8824 napja
 • "A probléma az, hogy Orbán Viktor kisajátítja magának az EU kritikáját" - pedig, ahogy elmondják, bőven lehetne kritizálni másképpen, liberális és főleg baloldali szempontból is, csak ezt a szereplők nem teszik.

  AntranAntran24 napja
 • "A nagytőke a fasizmusokat is nagyon kedveli." - Egy mondat, amit végre Magyarországon is ideje rögzíteni a köztudatban. Meg elhangzott még néhány hasonlóan fontos gondolat 10:55-től.

  AntranAntran24 napja
  • Hát azért a liberális demokráciát sokkal jobban.

   Dániel MlinárDániel Mlinár24 napja
  • Na jó, ezt is érdemes külön kiemelni: "Amíg keleten az államnak van tőkéje, addig nyugaton a tőkének van állama. Itt az igazi probléma az, hogy nem Von der Leyen és nem Merkel diktál a német autógyáraknak, hanem a német autógyárak diktálnak nekik. És így Orbán Viktor megengedheti magának ezt a politikai konfliktust, mert valójában a felszín mögött, a mélyben van egy nagy gazdasági konszenzus. És ez tartja Orbánt pozícióban. ...ez az, ami miatt értékes Európának... mint összeszerelő üzem, és saját, belső Putyin, akivel szabadságharcolni lehet."

   AntranAntran24 napja
 • Hagyjuk már a "dorázást"...nincs semmi baj vele...egyszerüen Puzsér, Konok, Czeglédy ennek a müfajnak magasabb szintü képviselöi..eleve kilognak a mezönyböl, nemcsak itt...bárhol is szerepeljenek....károgók közül ült már valaki kamera elött, beszélt 20 embernek többnél egyszerre?

  Tihamér TóthTihamér Tóth24 napja
 • Robi szerint a nemet autogyarak a fonokok. Akkor viszont miert hoz az EU a nemet autogyarakat tonkrebaszo kibocsatasi normakat?

  Csaba TothCsaba Toth24 napja
 • Konok Peter egy Marx Karoly

  Csaba TothCsaba Toth24 napja
 • Itt is legalább 30 percig ropogtatták Orbán "homofób törvény" nevű gumicsonját.

  upstreamerupstreamer24 napja
 • Puzsér: "Orbán egy szélsőjobbos előretörést vár az Unióban." - NEM. Szimplán csak jobbos, de leginkább konzervatív előretörést vár, ezen dolgozik és igen, el is fogja érni. Ebben pedig neki magának is jelentős vezető szerepe lesz. Jelenleg, ugyanis, az unió egy globalista (balliberális, birodalmi törekvésekkel) túlsúlyban van, emiatt képtelen a hétköznapi életet alapjaiban befolyásoló témákban megfelelően, logikusan, hatékonyan és gyakorlatiasan dönteni. Közben Európa globális jelentősége erősen zsugorodik. USA, Kína, Japán és Oroszország gazdasági teljesítménye megelőzi, egyúttal ezen gazdasági nagyhatalmak közös érdeke is egyben, hogy a Európa gyengüljön. Erre erősítenek rá a jelenlegi uniós, globalista vezető politikusok.

  Istvan BendeIstvan Bende25 napja
 • Czeglédi Zoltán: "Ma Németország sokkal inkább jogállamnak tekinthető, mint Magyarország..." - Itt hangosan felröhögtem, pedig Czeglédit és Puzsért meg szoktam hallgatni. Miben tekinthető Németország jogállamnak??? Totálisan politikailag irányított mainstream sajtó, politika által kinevezett bírák, magyar futball szurkolókat vegzáló rendőrség (de az illegális migránsok ellen 0 fellépés), a regnáló koalíció szemet húny az ellenzéki (Afd) politikusokat ért erőszakos atrocitások felett, a liberális mainstreamtől eltérő politikai vélemény megfogalmazását követő kirúgások munkahelyekről, stb, stb, stb... mindez mióta felel meg a jogállamiság kritériumainak? Mindezt véleményterrornak sokkal inkább korrekt lenne nevezni. Ehhez képest Magyarországon mindenki azt mond, amit akar, és ehhez a társadalom számára rendkívül széles felület is biztosított (közösségi média) nyugati, globalista háttérrel.

  Istvan BendeIstvan Bende25 napja
 • Konok Péternek írom: A nemzeti színű kivilágítás, zászlók és egyéb nemzeti trikolórral történő fellépés szerves része a nemzeti(!) futballnak. Nemcsak Magyarországon, hanem a világ minden táján. Egy EB, VB, Olimpia MINDIG a nemzetek harcáról szól a sport nyelvén. Ha valaki ezt nem érti, az nem a sport hibája... Ónody-Molnár Dóra és a szivárványos multicégekkel kapcsolatos véleménye megmosolyogtató. Naív és gyakrolatiatlan a hölgy, valós gazdaság tudás nélkül.

  Istvan BendeIstvan Bende25 napja
 • Ez a nő nagyon felesleges

  Viktor KotormánViktor Kotormán25 napja
 • 24:58

  Casus belliCasus belli25 napja
 • Ez a Hir Tv vagy a Pesti Tv? AZ ellenzék gyalázása,Orbán magasztalása megy a csapatnak.A véleményvezérek a megosztottságot erősítik, elbizonytalanítják az amúgy is "szédült" embereket.

  Ferenc ProtovinFerenc Protovin25 napja
 • ez a dora tiszta szegyen

  Laszlone CserjesLaszlone Cserjes25 napja
 • Az Audi 1993 óta van Magyarországon, és a legnagyobb beruházások mindig akkor voltak/vannak, amikor az Orbán kormány volt/van hatalmon!

  Ákos SzabóÁkos Szabó26 napja
 • Robi hozza a szokásos faszparaszt üzemmódját, és ehhez lelkesen csatlakozik Czeglédi is. Undorítóak vagytok, gyerekek.

  Gergely RozsGergely Rozs26 napja
 • 41:30: Konok: "Miért mutogatsz te négy darab egyforma golyóstollat"? Talán, ezzel jelzi a C. Z., hogy ebben a felállásban ez a műsör a Négy és nem az Öt.

  Máté MinoricsMáté Minorics26 napja
 • Bírom az ilyen vitákat... Pedig igazából egy kérdés van csak! Van két oldal, melyek mind a ketten hisznek Istenben, csak az egyik utálja, míg a másik szereti! Ennyi a kérdés és nem több!

  juz3r1juz3r126 napja
 • Szegény Dóri...kicsit(nagyon)álomvilágba él,mondjuk elég sablonos,és "röghöz " kötött a mondanivalója...mellesleg,meg tisztán látszik,hogy semmibe veszik,őt,és a mondandóját is...

  Károly MajláthKároly Majláth26 napja
 • Sajnos Dóra nagyon buta, de ....... nincs de

  Renátó TordayRenátó Torday26 napja
 • Orbán az EU Gyurcsánya!

  kozmabencekozmabence26 napja
 • Van valakinek olyan verziója, amiből ez a nő ki van vágva? A huszadik "eerópa" után elhajítottam a telefont.

  Ferenc FazekasFerenc Fazekas26 napja
 • P A R A S Z T V A K Í T Á S .

  Concerned Internationalist - Daniel HuteraConcerned Internationalist - Daniel Hutera26 napja
 • Majd nyilván leállítják az autógyárat, mer Orbánék bedobtak valamit a dühöngőbe. :P A kivilágítás nem pótcselekvés, hanem egy eszköz a sok között, Orbánékat letámadták sok felől, magyarázkodásra kényszerül, nem jön ki jól belőle kommunikációilag, az EU vonatkozó intézménye meg majd szépen elkaszálja a törvényt. Annyit lehetne tenni, hogy az ítélkezési folyamatot ráállítani a renitensekre, hogy ne 5 év múlva hozzanak ítéletet, hanem aki rossz gyerek, azt előre sorolják. Orbán gyakorlatilag komplett tevékenységét előre kellene sorolni, és az egészet földbe kellene állítani, törvények mentén. Őméltóságát pedig nekünk kell leváltani. Tehát amikor megy a köpködés az ellenzékre, akkor épp ez ellen munkálkodtok. A német autógyár állítsa meg Orbánt, nehogy a magyar ellenzék, mer azt mi se támogatjuk, ugye Puzsér?

  Kalle BlomkvistKalle Blomkvist26 napja
 • Azért Vona után Dóri erős ugrás volt minőségben és nem a jó irányba.

  MindenAmiDaniMindenAmiDani26 napja
 • LÁTOM konok nagyon szomorú vagy h a csodás füllbevalóddal még senki nem vett feleségül!

  BoluczBolucz26 napja
 • Ez a penészvirág Ónodi Molnár Szivárványos Dóra milyen butuska! Húha! Nemzetiszínű kivilágítás! Nahát! Orbáni diktatúra? Jújj! Minden nap szomorú vasárnap, Konoknak. De neki a minden is szar.

  Robi RedfordRobi Redford26 napja
 • Miért ti mondjátok meg h mi a jogállamiság

  BoluczBolucz26 napja
 • Mi az, hogy Frau Merkel? Inkább Merkel asszonyság:-)

  Balázs BéBalázs Bé27 napja
 • 1. Nézzétek meg a BMW európai és a Saud-Arabia BMW oldalt. A Mercedes szintén. Booking com úgysmint. VW szintén. Az európai az szivárványba van borulva--az arab nem. 2. Mi lesz jövöre a Katári VB-n? 2.A Bajor kormánypárt (CSU) nagy többséggel elutasította a melegházasságot. Közben bigott módon a magyarokra mutogatnak. 3. Drezdában most itéltek el egy arabot, aki tavaly egy homoszexuális párt megkéselt. Az egyik belehalt a sebeibe. 4. Würzburgban egy FFP2 maszkot példaszerüen viselö szomáliai a szivárványos zászló alatt megölt 3 nöt, miközben "Allah akbárzt" üvöltözött. 13 másik embert részben súlyosan megkéselt. Nökre vadászott, a tettét a személyes dzsihádjának nevezte. A holmija tele volt IS propagandaanyaggal. A német kormány hallgat, senki nem fejezi ki a részvétét, minden média pszihológia betegségröl beszél. Terelik a figyelmet ezerrel a dologról. Németországnak jobb lenne a saját portája elött söpörni.

  Zoltan BaronfeindZoltan Baronfeind27 napja
 • Dóri azért van ott,hogy ki legyen az ÖT! 🤣

  MátéMáté27 napja
 • Röhejesek vagytok,Puzsér az egyetlen vállalható köztetek,Konok a történész,saját történelmével,a múltat eltörölni......szar komcsik😂😂😂😂

  Pali MadárPali Madár27 napja
  • Puzsér rafinált.Úgy csomagolja be a gondolatait, olyan fals téziseket kreál, hogy az embernek az az érzése, hogy nem magától ilyen " okos" Csak meg kell nézzni a régi videói alatt mindig megjelenik egy igazi kommunista elemző hölgy, amolyan Vásárhelyi mariska, aki ömleng Robi nagyságán.Jól ki van ez találva libernyákéknál

   Judit SzakácsJudit Szakács27 napja
 • Ónody-Molnár Dórának (ahogy a legtöbb magyar nőnek) sürgősen beszédtanárhoz/pszichológushoz kellene mennie, hogy megtalálja a saját hangját, mert kifejezetten kínzó hallgatni, ahogy beszél. A beszéd az más, mint az írás, elengedhetetlen, hogy az ilyen "vitaműsorok" kellemes orgánumú, helyesen beszélő embereket alkalmazzanak! Csodálkozom, hogy Puzsér még nem foglalkozott ezzel a problémával, pedig évek óta egyre súlyosabb a helyzet itthon ezen a fronton is...

  Arpad IvanyiArpad Ivanyi27 napja
 • Az elfogadó(bb) cégek azért termelékenyebbek, mert nem mondanak le egyébként kompetens munkavállalókról, csak azért mert a fönöknek nem tetszik a magánéletük, amihez egyébként semmi közük nincs és a munkakörnyezet sem olyan toxikus. Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen ember átsétáljon a konkurenciához. (Ez egyszerű játékelmélet) Három, négy hónapja voltam korházban egy hétre, ahol az egyik nővért csak úgy emlegették, hogy a "buzi", biztos nagyon jó lehet ilyen helyen dolgozni.

  Attila VargaAttila Varga27 napja
  • @Attila Varga Magyar munkahelyen se sváb, se tót, se cigány, se zsidó, se vallásos, se búza, se józan, se nőtlen, se libsi ne legyél mert mindez baj:) Fehér heteró alkesz elhízott bunkó magyarnak kell lenned, nincs más választásod:D

   Gergő TóthGergő Tóth26 napja
  • ​@Gergő Tóth ​Nincs semmi hatékonyság rombolóbb, mint a toxikus munkakörnyezet, ahova az emberek gyomorideggel ülnek be, ahol egésznap mindenofób kommenteket kell hallgatnia. Én nem vagyok meleg, de nem szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol baj lenne, ha igen. Nem szeretem azokat az embereket, akik a halálomat kívánják/kivánnák olyan dolog miatt, ami nem árt senkinek, semmi közük hozzá és nem is tehetek róla. Extra: HUlabel. Leírom, hogy a cigányozás rosz és törölnek, mert leirtam a szót?

   Attila VargaAttila Varga27 napja
  • Van logika abban amit mondasz ugyanakkor ezek a cégek meg simán megválnak az alkalmazottjuktól ha az pl "homofób" vagy nem PC megjegyzést, kommentet, véleményt mond el, ír le.... Szóval szerintem az arculat ma már fontosabb mint a hatékonyság....mert előbbiből feltételezik az utóbbit, míg fordítva már nem feltétlenül. Ami a magyar körülményeket illeti: A magyar társadalom ki tudja milyen rég óta minden búját, baját, problémáját, frusztrációját piába, cigibe és mások fitymálásába, kinézésére, szekálásába és becsmérlésébe folytja....miközben semmi kritikát nem fogad el és magát isteníti.....ne csodálkozzunk. Itt sosem lesz "progresszív, nyitott társadalom" ...(mondjuk ebben a formában ami most menő, jobb is hogy nem)...pont ezek miatt. Előbb ezen kéne változtatni. Nem a kereszténység meg a tradíciók meg az "illiberális néplélek" miatt ilyen a hozzáállás.

   Gergő TóthGergő Tóth27 napja
 • 34:48 Puzsér for President!!!

  PrétorY ÁdámPrétorY Ádám27 napja
 • Akkor most két hónapig semmi??!

  Jeno ArvaJeno Arva27 napja
 • csak kijott az inkompetencia az Onodibol. A cegledi es puzser hozta a format. A plusz egy meg elszakadt biztos a telihold...

  Imre HorvathImre Horvath27 napja
 • DE MIÉRT MUTOGATOTT A CZEGLÉDI 4 EGYFORMA GOLYÓSTOLLAL??

  András KuruczAndrás Kurucz27 napja
 • "A dzsídípí napszámosai." imádom a költői vénáját (Dórának valaki szóljon, hogy az Erópa szavunkban van egy u betű is.)

  Dávid KrauterDávid Krauter27 napja
  • Gyorsan mondja azért.....de amúgy "ejrópának" mondták régen francos úri körök:)

   Gergő TóthGergő Tóth27 napja
 • Elsőre nem akartam...de harmadikra megírom: Dórát felejtsük már el, annyira nem ide való.

  Attila SAttila S27 napja
 • A lényeg, egyébként a 10. perc környékén hangzik el. Ez az egész törvény egy újabb, jól kitalált "gumicsont", aminek az árnyékában megint száz milliárdok vándorolnak majd a zsebekbe, vagy épp egy sokkal lényegesebb dologról döntenek, kvázi a tudtunk nélkül..

  Zoltán PappZoltán Papp27 napja
 • Ismét emelem a kalapom,Puzsér Robi előtt

  Krisztián KovácsKrisztián Kovács27 napja
 • Akár jó is lehetett volna a beszélgetés, főleg akkor, ha a szereplők elolvasták volna az un. pedofiltörvényt is nem csak de jure, hanem de facto is (vagy pl. Konok egyáltalán, szerintem ő csak hallott róla) akkor legalább tudták volna miről vitatkoznak. A többi természetesen maximálisan stimmelt ezúttal is.

  matyasamatyasa27 napja
  • Ez egy szórakoztató műsor volt, nem egy beszélgetés. Az emberek döntő többsége, 99,98 %-a nem olvas se közlönyt, se törvény szövegeket. Vita se volt, és nyilván nem is vitatkozik egy értelmes ember. Megbeszélni és egyezetni, nézőpontokat összevetni persze kell, ilyen formában is. Se MATT, se semmi nincs még a mai rendszer helyett, de legalább a MATT próbálkozik. Itthon se bíróság, se rendőrség, se ügyészség, se honvédség nincs, legalábbis magas szelemmi és erkölcsi értelemben, sőt pont az ellekezője van, a zuhanás 2010 után is folytatódik. 40 éve figyelem én is ezt a hanyatlást, ami döbbenetes, és nagyságrendeket sikerült esni egészégügyi és szellemi 'fegyverzet' terén, mind egyénileg, mind közösségileg. Te milyen egyéni és közösségi munkát végzel, min van a fókuszod?

   Gábriel GyógyírGábriel Gyógyír27 napja
 • Dórika, de szeretem! Most viszont, csak kirakatba tették.

  Gull MorrGull Morr27 napja
 • Sajnalom hogy nem hajlanoak omd-t mellozni, de legalabb minden részben felhivjak a figyelmet arra, hogy mennyire buta tyuk. Ebben a reszben Zoli bácsit illeti a pacsi

  Juhasz RobertJuhasz Robert27 napja
 • *kvázi diktatúra Mo-on..* konok péter szégyeld magad..ha az lenne, asszem leshetnél..

  Zoltan PakozdiZoltan Pakozdi27 napja
  • Kedves Zoli! Keménykedni akartál? 1. Ha én úgy fogalmazok, hogy ez nem diktatúra, hanem egy maffia és az egyre fogyatékosabb, csökkenő és elöregedő nép haláltusája, az jobb? 2. /a /b Te mit látsz, és hogyan fogalmaznád meg a fő pozitív és a negatív közösségi és társadalmi folyamatokat? 3. Külön mi a véleményed a koronavírus által is szétszakadt európai unióról?

   Gábriel GyógyírGábriel Gyógyír27 napja
 • Puzsér: "Orbánra szüksége van az EU-nak". A megmondó ember túlokoskodja a dolgokat. De hajlamos rá. A "Szentháromságról" kifejtett maga által létrehozott új vallási elvrendszer is egy ilyen barokkos gondolat képződmény volt. Többnyire azért bele talál a dolgokba, ezért érdemes követni a tevékenységét.

  László KakukLászló Kakuk27 napja
 • Ceglédi 19:20 után mit megy 🔥

  Roland BotosRoland Botos27 napja
 • Tudnám mit pihennek ki .

  Krisztián KovácsKrisztián Kovács27 napja
 • Dóra! Tüttürütti Dóra! Ismerős? Ovisok nézik.....nagyon buta ez a lány....sajnos......

  Zoltán JáksóZoltán Jáksó27 napja
 • Puzsér az, aki személyes szívszerelmeivel mindig elképesztően megengedő, a celebmarketingbűnöző hajós andris vagy a gyűlöletértelmiségi tomcat felmentését mindig teli szajjal képviseli. szólok meg most a fiatalabbaknak, ez az enmber sómen, nem értelmiségi, nem felnőtt, és addig oruljetek, amíg puzser not for president

  Rita HipokRita Hipok27 napja
 • 53:09 hogy ne kerüljenek trébe

  reveszbalint666reveszbalint66627 napja
 • szóval az ellenzék még mindig egy nagy kalap szar na meg az eu is

  Vacak GagyiVacak Gagyi27 napja
 • Ónody < Vona

  Lenard MolnarLenard Molnar27 napja
 • Egyértelmű, a nagytőke, de általában is a kapitalista gazdaság elemi érdeke a politikai stabilitás. Puzsér már az elején lelőtte a "poént", az EU mióta létezik, a pénzről szól. Azért is jött létre. Eleinte a nyugat versenyképességének megőrzése érdekében az USA egyeduralmával szemben, majd a keleti bővítéssel saját belső piac és kapacitás is bővült.Jogállamiság Dóra? Ford Fairlane-t kellene idéznem erre...:) Edit: Az autóiparon kívül nem gyenge a Bundeswehr legfelsőbb szinten történő szövetségesi törekvése a Magyar Honvédséggel és a Cseh hadsereggel, és a német hadiipar egyedülálló mértékű befektetetései Magyarországon. A Német Nagyiparosok Szövetsége éves konferenciáján volt meghívott Orbán Viktor. Azt a meghívást jelzésnek szánták. Milyen szivárvány?

  kiszegkiszeg27 napja
 • 13.07 ez a buta tekintet mindent elárúl, fényévekre van lemaradva a többiektől

  Péter KelemenPéter Kelemen28 napja
 • Ha emlekeztek arra a rasszista komcsi cigany viccre: ket cigany csalad megy az ut ket oldalan koztuk az ut test ,beszol az egyik a masiknak, erre az elso csapat elso ferfija szetvetei karjat es felkialt: fogjatok le mert megolom oket!

  Sanyi PSanyi P28 napja
 • Vajon hogy alakul a karrierje annak az alkalmazottnak, aki egy ilyen szivarvanyos multinal esetleg azt mondja, hogy ö ezt az egeszet izlestelennek tartja, nem tud vele azonosulni, mert a szexualitas a maganszfera resze es se a munkahelyeken, se a sportban nincs semmi keresnivaloja?

  PolkorrektPolkorrekt28 napja
 • Nehany eve Hamburgban jartam. Az egyik parkban setalva figyelmes lettem egy bozottal benött, összegrafitizett, elhanyagolt emlekmüre. Közelebbröl sikerült kivennem, hogy Bismark emlekmüvet latom. Akkor döbbentem ra, hogy valami alapvetö baj van a nemeteknel. A nemet egyseg megteremtöjenek, az egyik legnagyobb nemet allamferfinak az emlekmüve igy nez, ki, es ez senkit sem zavar. Ehelyett szivarvanyoznak, mert avval jobban tudnak azonosulni, mint a sajat nemzeti törtenelmükkel.

  PolkorrektPolkorrekt28 napja
  • @Chezzera Nem kell valasztani, mindkettöre egyforman szükseg van.

   PolkorrektPolkorrekt26 napja
  • Ez nekem is feltűnt, sok emlékmű el van hanyagolva. De aztán bementem egy iskolába. Egy óvodába. Jártam több kórházban, más-más osztályokon. Idős otthonban. Nem azt mondom, hogy nem lenne fontos a történelem, identitás stb… vagy, hogy minden rendben van. De ha választanom kell, akkor a szép iskolákat választom és nem a köztéren lepucolt szobrokat, emlékműveket.

   ChezzeraChezzera26 napja
 • Szóval a kultúrharc pótcselekvés; agyamentek vagytok.

  péter poórpéter poór28 napja
 • Ezek ujsagirok es publicistak....???????? o.O

  Attila MohrAttila Mohr28 napja
 • ha annyira hatekonyak a diktaturak gazdasagi szempontbol, mondjatok mar nehany peldat... kinat felhozni nem er, meg mindig csak harmada az egy fore juto gdp-je a nyugati vilagenak, ez gyakorlatilag csak annyit jelent, h mar nem olyan nagyon szegenyek, mint regen. de meg mindig szegenyek.

  csongor matecsongor mate28 napja
 • Héten nincs APU?

  Fisto KitFisto Kit28 napja
 • Annyira aranyosan naiv ez a kislány. 🙂

  László GellérLászló Gellér28 napja
 • Ónody-Molnár Dóra nagyon cuki csaj, de nagyon kevés ehhez a társasághoz. Amúgy tudja valaki, Lampé Ági telószámát? Meglátogatnám. :D

  Patai RolandPatai Roland28 napja
 • Ónody-Molnár Dóra jelentőségteljesen előadott értelmetlen hülyeségeit folyamatosan át kell pörgetnem. Az óbégatása rohadtul idegesítő.

  Gábor BakosGábor Bakos28 napja
 • Sokkal jobb lehetne ez a műsor, ha a Ceglédi néha befogná egy kicsit, így is sok hülyeséget hord össze.

  János DávidJános Dávid28 napja
  • Egyre hisztisebb...

   Rita ShenoudaRita Shenouda25 napja
 • Szelektalast kérünk. Mint anno ingatlanhirdetrs Pest megye. Érd nem érd. Komment Dóra nem Dóra

  zsolt péterzsolt péter28 napja
  • @Ferenc Benedek de ez elsősorban nézőpont kérdése

   zsolt péterzsolt péter28 napja
  • ez is csak egy nézőpont hogy ez egy nézőpont.

   Ferenc BenedekFerenc Benedek28 napja
 • Robi!Nagyon sokunk véleményét megformálva,amíg kisebb nagyobb lendülettel kerülgetitek a forró kását, az Eu egy a nagyobb hatalmak financiális és politikai érdekeiket szolgáló zsidó gittegylet...mondjuk a megvezetett birkák számára alig látható módon.Utóirat:Érdemi népérdeket szem előtt tartó valós demokrácia akkor valósulna meg ha hiányszakma lenne úgy mint a papi vagy a politikusi pálya...nem nagyon kell ettől tartani.A ragadozóknál ez nem trend.

  Sándor KönyvesSándor Könyves28 napja
 • 46:21 teljes mértékben igaza van Zolinak, ha ezt meglépnék egy hiteles és sikeres előválasztás lenne. Így egy értelmezhetetlen antidemokratikus kabaré.

  Ainan Celeste CawleyAinan Celeste Cawley28 napja
 • hulabel.info/dron/rJOqiqF1oZ9-b58/vide

  Cursu AdsanCursu Adsan28 napja
 • Köszi! Jó pihenést!

  Attila ÁrkiAttila Árki28 napja
 • Állítom, hogy egyik szereplő sem olvasta végig és értelmezte a törvényt. Különben nem tolná mindenki ennyire ezt az egyoldalú véleményt.

  Attila SzabóAttila Szabó28 napja
  • @Daniel Boros csak amiatt tudják szerintem ennyire „tolni”, mert nincs mögötte annak ismerete. Nincsenek konkrétumok, csak a főáramú „érvek” vannak bedobva a közösbe. Ezért, és csak ezért használtam a tolni kifejezést.

   Attila SzabóAttila Szabó26 napja
  • @Attila Szabó A 'tolják az egyoldalú véleményt' azt sugallja, hogy nem értesz egyet ezzel a véleménnyel. De rendben: én azt állítom, hogy minden szereplő elolvasta a törvényt!

   Daniel BorosDaniel Boros26 napja
  • @Daniel Boros Ember, én egy deka véleményt nem írtam a törvénnyel kapcsolatban. Én azt írtam le, hogy szerintem a négy vendég egyetértése nem lenne ekkora az ügyben, ha minden elolvasták volna. Ennyit írtam, hogy te meg a haverjaid hova gondoljátok ezt tovább és milyen fals következtetést vontok le, az már a ti bajotok.

   Attila SzabóAttila Szabó27 napja
  • Ha elolvastad, és nem érted mi a gond ennek a törvénynek a kiegészítéseivel, akkor a te szövegértéseddel van baj mindenekelőtt. Nem érdemes reklámozni!

   Daniel BorosDaniel Boros27 napja
  • @Dániel Gáspár az, hogy a sajtó és a nyugati politika mit tol, az nem függ össze azzal, hogy mit olvasnak. Én azt írtam, hogy a négy vendég közül talán egyik sem vette a fáradtságot, hogy végig olvassa és értelmezze a törvényt, mert ha ez megtörtént volna, nem lenne ekkora az egysége a bandának. Nem akarok személyeskedni, de a szövegértés óriási problémát jelent korunk emberének.

   Attila SzabóAttila Szabó28 napja
 • Én nem is értem ezt az egészet. Mindazok az államok, amelyek lockdownokat vezettek be az elmúlt másfél évben, félredobták és elégették az emberi szabadság és demokrácia összes vívmányát. Embereket tartóztattak le, mert egy padon üldögéltek, családokat szakítottak szét, újabb vasfüggönyöket emeltek. Amíg kormányok ezt csinálták, a liberális, szabadságpárti ellenzék tapsolt hozzá. Mindenhol. A demokráciának vége. Ezek után azért lázadni, mert marginális kisebbségek nem egészen úgy vannak kezelve, ahogy azt elvárják (jogfosztásról szó sincs), egyszerűen nevetséges. Olyan, mintha kína vagy észak Korea kezdene komoly képpel qz európai szabadságjogokért aggódni. Abszurd. Szürreális.

  Gabor HertelendyGabor Hertelendy28 napja