Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők - Sznobjektív [#78]

Műsorvezető: Puzsér Róbert
Vendég: Szentesi Éva

@ATV 2021.

A Sznobjektív további részei itt: bit.ly/2KFrjMF

Letöltés

Megtekintés
194,715

Megjegyzés

 • Itt több nevetés ment le mint egy Fábry Sándor show-ban

  Gábor MészárosGábor MészárosNapja
 • Még jó, hogy az Univerzum tojik a véleményeinkre...még erre is..:))

  Erika NagyErika Nagy2 napja
 • Téves nézetek tömkelege...:)

  Erika NagyErika Nagy2 napja
 • Borzalom ahogy a nő nevet..hiteltelen.

  Led LightLed Light3 napja
 • B...meg Robi, te mindenhez 'is' értesz. A vendég csaj meg q...ajó. :D

  Zoltán VitaiZoltán Vitai6 napja
 • Sziasztok! 1.Nem ismerem, így nem is minősítem..de...engem rohadtul irritált a hölgy "nevetése"(inkább vihogása!) 2.Óriási baromság, és tévesen elterjedt dolog, hogy a férfinak kell kezdeményeznie. A lónak a fa$zát...mindig mindent a férfi csinál:a férfi dolgozik reggeltől estig, a férfi tartja el a családot, a férfi teremti meg az otthont(lakás-ház), a férfi "dolgozik" az ágyban is...és naphosszat lehetne sorolni. A nők ezt a játszadozást nem most kezdték(el), csak most (már) tökéletesítették...és köszönik szépen jó így nekik, hogy mi férfiak kiszolgáljuk őket! Volt egy 6 és egy 4 éves kapcsolatom...10év lement a wc-n. Mindent nekem kellett megteremteni, a vinnyógas a hiszti a követelőzés az ment, ja meg a lustaság...de a tett az már nem!!! Rengeteg olyan hölgyet-lányt ismerek, akiknek 8(!!!) osztálya van (CSAK!) és nem is dolgoznak. Otthon tesznek-vesznek egész nap és csak úgy vannak... Pl.az egyik szomszédom egy 18 éves lány, akitől egyszer megkérdeztem:" hol melozol"? - "sehol!"-jött a válasz vigyorogva "Akkor miből élsz"? -"eltart a pasim..." "Hmmm...de nem is akarsz dolgozni..."?! -"nem...minek?!a pasim megvesz mindent" "Jó..és ha szétváltok?!" -"hát majd eltart a másik..." Bummm! Egyszer nagyon régen össze akartam jönni, egy tini csajjal... Amikor náluk voltam látogatóban, rákérdeztem vagy 10 tárgyra hogy honnan van(nak)?! "Midegyiket más-más pasim vette..."-jött a válasz gyorsan. A lány volt kb.15-16... Ennyit a nőkről! Tudom nem szabad általánosítani de, '"kivételeknek tisztelet, csak kár hogy egyet sem ismerek"(Deníz) (+ 1.több nő van a földön, mint férfi. 2.a férfiak átlagosan 10-15 évvel korábban halnak meg.)

  Billy LouiseBilly Louise7 napja
 • Nekem kifejezetten tetszett ez a rész. Egyáltalán nem zavart, hogy Éva ennyit nevetett, sőt, teljesen feldobta a napomat.

  Andrea BaranyiAndrea Baranyi14 napja
 • Horkolok és fingok de kifizetem a számlát :D :D :D

  Naughtius MaximusNaughtius Maximus15 napja
 • De minek kell ismerkedésnél vacsorázni? Helyette van más alternatíva - pl.: park. Az legalább ingyen van. Ha éhesek lesznek, visznek magukkal szendvicset. Nem kell egymást cseszegetni, hogy ki fizet.

  Katalin AndrásiKatalin Andrási17 napja
 • Önmagunk jogos megvédése sose nevezhető erőszaknak.Ez azok érdeke amelyek össze akarják mosni a jogos önvédelmet az erőszakkal.Másik.Miért van az hogy ember az erőszakot benézi erőnek?sokszor nők-kedves-gyenge nem kedves-erős.ez egy brutál képzettársitási hiba.azt se értem miért gondolja erősebbnek valaki az őt bántót sokszor.azt meg főleg nem hogy miért jön össze ilyennel?főleg nők.ha pl megtámad és megver akkor meg azért gyengébb mert visszaélt a fizikai erejével.az ilyet nem lehet erősebbnek nevezni hogy rátámad a gyengébbre,nem önvédelemből visszatámadva.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek18 napja
 • Bárcsak akár egyetlen egy listaelem megvitatásánál fel tudta volna venni a beszélgetés fonalát ez a nő

  Fanni JániFanni Jáni18 napja
 • Szentesi Éva a kacarászáson, közhelyeken kívül nem sokat tesz hozzá a műsorhoz. nem is tudtam emiatt végignézni.

  Nóra KristályNóra Kristály19 napja
 • Puzsérban több szerethető, nőiesség van, mint ebben a nőben. Én feministának csak olyan nőt hallottam eddig saját magának vallani, akit egyik férfi se választott volna magának jó érzéssel. A probléma mindig a férfi eszközkészlettel dolgozó nőkkel van, párkapcsolatban és munkahelyen is, a női eszközkészlettel dolgozó nőknek nincsenek ilyen gondjai. :) A Szörnyella röhögés pedig nem jó, nem menő, nem szimpatikus, nem őszinte, kiráz tőle a hideg. Minden férfit kiráz tőle a hideg.

  Krisztián KovácsKrisztián Kovács21 napja
 • Ezt a nőt többet nem kell meghívni... Valami borzalmas a személyisége szerintem... Csak miatta nem szeretem ezt az epizódot...

  Bertold KovácsBertold Kovács21 napja
 • Azért merem itt a puzsérnal reklámozni magam, mert tudom hogy ő úgysem olvas komenteket és így nem törli le!!!! Na szóval, 5 hónapja csináltam a csatornámat, igaz még kezdő vagyok és telefonommal készítem a videókat, de ez most nem lényeg, akiknek nem esne nehezére és még talán érdekli is a téma, azok légyszi ugorjanak már át a csatornámra és iratkozz annak fel, légyszi... Csak hogy ez az algoritmus fel kapja a csatornámat, és akkor később lesz kinek készítsem a videókat, és még ígérem ha lesz kb 1000 feliratozó, akkor el megyek és saját pénzből meg veszek mindent, kamerát, mikrofont, és mindent ami kell a minőségi tartalom gyartashoz!!!! Köszi., 💋💋🥰

  UNIVERZUM CSILLAGÁSZAT FÖLDÜNKUNIVERZUM CSILLAGÁSZAT FÖLDÜNK21 napja
 • Papp Réka Kingával lett volna ütős a műsor

  Lívia TischerLívia Tischer22 napja
 • 28:57 pedig van ilyen férfi. :)

  ritvargritvarg22 napja
 • Annyira bírom, hogy Puzsér még be is vallja, hogy nem ért a nőkhöz, mégis ő akarja megmagyarázni a dolgokat. Általánosít, butaságokat mond, rossz tapasztalatait állítja be törvényszerűnek. Ismét az van, hogy fogalma sincs valamiről, de megmondó embernek kell lenni...

  Jácint BenkovicsJácint Benkovics23 napja
 • Puzser eleteben nem volt egy szerelme, ai a sajat lelke es erzelme, miatt szerette minden asszony akivel volt az azert volt vele mert egy Celeb! Es Puzser ugy nez ki mint egy Irani Terrorista Imam aki Hezbollah Harcosokat Toboroz!!!

  jozsefkacsajozsefkacsa23 napja
 • #1 Otobaag amivel hulyitik magukat a nok es a Ferfiak is az a Puzser Robi videoi!

  jozsefkacsajozsefkacsa23 napja
 • A másik ostobaság ami lemaradt hogy a diplomájuktól félnek azok akik nekik szimpatikusak Komolyan azt hiszed pont az általad lenézett nem retteg a diplomádtól de akit jónak tartasz magadnak az igen? Gondold már végig. Aki magához kevésnek tart az nem retteg.Aki elégnek az sem fog.Az retteghetne max aki magát tartja kevésnek hozzád nem a diploma miatt nem vagy szimpi férfiaknak.hanem amiatt ami a fejedben van.és nem nem menekülnek mielőtt azt gondolnád hogy aki nálad jobb vagy egy szintünek tart az biztos menekül.pont az nem menekül de lehet egy ilyen ideológiát épiteni erre .egyszerüen szánalmasnak tartanak nem menekülnek.max az menekülhetne aki reálisan kevésnek tartja magát de pl az általad lenézett szakmunkás meg jobbat akar ő meg azért nem menekül.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek24 napja
 • ,,IDÈZEM,,Soha èletbe nem mertem odamenni azokhoz a csajokhoz akik igazàn tetszetek .Na ez itt a baj ezèrt vagy mèg egyedül,ennyi!!peddig a nök ezt vàrjàk legalàbb is a többsèg!!Amùgy mindenben igazad van!!

  orsolya timea bejan hegyesorsolya timea bejan hegyes26 napja
 • Pedig én sírok ha cicát szenvedni látok.

  mozijegymrmozijegymr27 napja
 • "jajj hát mekkorra aljasság már hogy gyerekkel láncolja magához"--ahham és akkor az vajon nem aljasság ha a gyerek valid apakép nélkül kénytelen felcseperedni ??!!

  Staren HarkonStaren Harkon28 napja
  • Mintha az nem lenne aljasság, hogy bármennyi nõ testét kihasználjuk és nem is védekezünk, mivel ezzel nyomorba döntjük õket, mert hogy bír felnevelni egy magyar nõ egyedül egy gyereket?

   Silvia DarlingSilvia Darling24 napja
 • Hogy megjatsza magat ez ferfino ez sokat mindent eltitkol magararol minek van kepernyon kikivancsi a gunyos ferfi no nevetesere nemilek mejik nemet valassza amit titkol

  tolgyesi agnestolgyesi agnes29 napja
 • Pasi feje van ugy is gondolkodik puzser .ez mem no .feŕfi

  tolgyesi agnestolgyesi agnes29 napja
 • Mert nonek jatszaeletetmikorpasi

  tolgyesi agnestolgyesi agnes29 napja
 • Okos vagy puzser bizom benned ez aferfino nem oszinte athazudja amusort

  tolgyesi agnestolgyesi agnes29 napja
 • Jaj puzser mijen bo ferfival beszelszaedesanjat gyerekkoraota itelikmsiktesvereivel na kiez aanyamehnelkuli ferfino

  tolgyesi agnestolgyesi agnes29 napja
 • Jajj

  tolgyesi agnestolgyesi agnes29 napja
 • Ide sokkal hitelesebb NŐ kellett volna.

  Ildikó VargaIldikó Varga29 napja
 • Ha nem értjük miről van szó, nem tudunk mit mondani, kuncorásszunk!

  picinyke22picinyke2229 napja
 • Minősíthetetlen ez a nő. Szégyen hogy egy ilyen nem tud elméleti,társadalmi szinten gondolkozni valamint egyáltalán nem érti a nő-férfi viselkedés alapvető tényeit. Sajnálom hogy ez hívja magát fenimistának.

  tacsu13tacsu13Hónapja
 • Nekem csalódás volt ez a rész. Nagyon összekacsintósra meg elrötyögősre sikeredett...Mi az Puzsi, bejön Évi? ;-) :-* :-* A szüleink és a mi gyermekvállalási körülményeink közötti különbségek témáját meg nem kellene elbagatellizálni és elintézni pár mondattal, ahogy azt tettétetek (habár minden nem férhet bele ebbe a műsorkeretbe, az is igaz). Mondom ezt úgy, hogy én is szülő vagyok, szóval nem fostam be teljesen, de úgy tűnik, a világ összes pénze nem elég, miközben a belem kidolgozom, Anyukám, Nagymamám másik városban laknak, fizetjük a jó sok lakáshitelt, pedig nem kacsalábon forgó lakásban lakunk és nem is Budán. Mindez nem volt sokkal könnyebb a szüleink idejében??

  Alexander's DiaryAlexander's DiaryHónapja
 • Közvetett módon pont az ilyen nők miatt nézik még inkább hülyének a himsoviniszták a nőket. Ugyanakkor ez az egész szövegelés nagyrészt igaz bár elképesztően primitív és sarkított ami ,hitelesebb lett volna egy olyan exhibicionista szájából aki megkefélt legalább 1000nőt.

  Jhin 4125Jhin 4125Hónapja
 • A nyerítő beszélgetőpartner hölgynek üzenem: létezik szerelem első látásra. Bár hozzátette, szerintem nem létezik, szóval legalább nem általánosította.

  Birka SóhajBirka SóhajHónapja
 • Olyan édesen kuncog ez a nő! Imádom!

  Róbert HorváthRóbert HorváthHónapja
 • Nagyon nagy arc Puzsér Úr! :) Imádom! :)

  Katalin OraveczKatalin OraveczHónapja
 • Ez a fizetés dolog egy érdekes emléket hozott fel. Volt egy olyan indiai kollégám aki azt sérelmezte hogy ha egy lányt elvisz vacsorázni és mégsem jön össze a dolog, akkor a lány fizesse neki vissza a vacsora árát. Elég modern elképzelés egy olyan országból ahol a szülők választják ki a gyermekük jövendőbelijét.

  Melinda M.Melinda M.Hónapja
  • @Melinda M. Nem-e? Akkor miért kell fizetni?

   Dániel MlinárDániel Mlinár13 napja
  • @Melinda M. a kérdés továbbra is az, hogy az un "egyenlőség" idején, miért is a férfinak kell fizetni, legyen szó randiról vagy numeráról? Indiai cgnynak tökéletesen igaza volt.

   Feri M.Feri M.14 napja
  • @Feri M. Édes jó istenem. Úgy látom hogy nem sikerült felfogni a randevúk valós célját. Elmagyarázom. Nem a prostitúció egy fajtája. (Elég olcsón szeretnél megúszni egy numerát úgy látom.)

   Melinda M.Melinda M.14 napja
  • Mert ugye a fordítottja mennyire igazságos..(amit az indiai is sérelmezett) Legyen egyenlőség/"modernség, de csak ott ahol a férfiak vannak (szerintetek) előnyben, ahol viszont ti az úgy jó..:D de értem az emancipáció azért ott nem tart, hogy a számlátokat kifizessétek..😁

   Feri M.Feri M.14 napja
 • Elítéljük azt a nőt aki gyerekkel akar megfogni egy férfit, de aki nemzeti érzésből Orbán szavára szül az hithű keresztyén. Akkor most hogy is van ez?

  Melinda M.Melinda M.Hónapja
 • Évát szívesen látnám több adásban is! Okos, humoros, és jól néz ki. Veszélyes kombináció!

  Júlia GasparikJúlia GasparikHónapja
 • Nálam egyértelműen a 2. helyezett lenne az első.

  Attila KárolyAttila KárolyHónapja
 • Èn a Forma-1-et néztem a pasim miatt, de öt perc után bealudtam rajta.

  Andrea Bakosné SztárayAndrea Bakosné SztárayHónapja
 • Ez valami borzasztó...

  Laci PénzesLaci PénzesHónapja
 • "mi csak szeretnénk ugyanúgy karriert, ugyanazt a fizetést ugyanazért a munkáért stb" Ó szegénykém! Biztos csak most érkezett a közel keletről és új neki az európai társadalom 😂

  bravo twozerobravo twozeroHónapja
 • miért?

  Judit KamondiJudit KamondiHónapja
 • Tisztelt Puzsér Róbert! Elképesztően jó rész volt. Tökéletes partnert talált a témához és végtelenül szórakoztató, egyben tanulságos műsort adtak. Köszönöm és oktatóanyagként vetíttetném férfiaknak, nőknek egyaránt. Minden tiszteletem az öné, további kitartást kívánok Önnek, magunknak pedig sok sok okítóanyagot Öntől. Legjobbakat!

  GTM TVGTM TVHónapja
 • hülyeség h a nők előtte döntik el. utána akarják eldönteni, minél hamarabb, csak akkor döntik el, amikor ott vannak. (csak általában rosszul döntenek, mert máshol vannak a prioritások)

  frank chifrank chiHónapja
 • A bejátszások környezetükből kiragadott részletek voltak, amik így teljesen más értelmet nyertek... Például Hevesi Kriszta (6. pont) épp a torz elvárásokról, pornó negatív hatásairól beszélt, szarkasztikus hangnemben.

  DbrownieDbrownieHónapja
 • Nagyon sajnálom, hogy ebből egy humor adás lett. Örültem volna, ha érdemleges vita, beszélgetés folyik. Ehelyett: -Robi felkonferálja a következő témát. -Robi elmondja nagyjából a véleményét. -Éva mond valami "vicceset". -Mindenki nevet. *vágás. Robi! Ez nem az eddigi nívódhoz passzol. Pláne, hogy erősen flört szaga volt a dolognak.

  Bálint Csadó-SzelesteyBálint Csadó-SzelesteyHónapja
 • ekkora ostoba általánositást hogy éretlennek tartja mindig.ha ennyire éretlennek tartja akkor miért fér bele a top pár százalékból pár férfi a korosztályából?érettnek tartja a top pár százalékot.hogy mit teljesit ő arról szó nincsen.aztán meg megy a nyavalgyás hogy a top férfi kidobta és hogy a korosztálya éretlen.

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
 • vica versa kiejtésével magyarban baj van. most vagy ejtsük ki angolul vájsz verza(vice versa) vagy latinul kemény K-val vika versa de ez a vicuskázás nagyon gázul hangzik

  Péter ArschlochPéter ArschlochHónapja
  • @Péter Arschloch Egy orosz mém, igazából hirtelen felindulásból lett ez az egyik Google felhasználóm neve, azóta meg ezt használom szinte mindig HUlabel-on, valahogy erre szoktam át. Arab egyébként érdekes, de szerintem a kínai is ezért lehet teljesen más tészta mint az európai befolyásoltságú kultúrák nyelvei. Nagyon megszoktuk, hogy a szakkifejezések csak latin vagy görög eredetűek lehetnek, így ezeknél a nyelveknél nem jelent előnyt ez a háttértudás.

   Lampavaja NyashaLampavaja NyashaHónapja
  • @Lampavaja Nyasha amikor vika versa-t irtam nyilvan az s sz-nek szamit. nagyjabol csak a magyarban jelöli az s betu a susogást. a tobbi nyelvben mindig ilyen kombinacioknal kerul elő az S hang de csak kiejtesben. legalabbis a latin szarmazekoknal. most kezdtem el arabbal szorakozni duolingoban munkahelyen ha unatkozom de kiégek rajta mert nincs koze a latinhoz. a görög is jobban lecsuszott a torkomon mert onnan legalabb sok szó lett átvéve meg az nem kulturidegen. amugy mieza username olyan mintha abbol a patlamaya devam török trash meme rappbol lenne kiszopkodva. a nyasha meg afrikai név mikozben picit szlávosan hangzik.

   Péter ArschlochPéter ArschlochHónapja
  • Tény, hogy elméletileg helytelen ejtés, de magyarban még sohasem hallottam senkitől az elvileg helyes verziót. Sznobkodva nem szép, de szerintem így ragadt meg a nyelvben. Na, meg ha nagyon korrektek akarnánk lenni, akkor se nem (fonetikusan) vica verza, vice verza, vika verza, vagy vike verza, hanem vike versza (hisz a klasszikus latinban csak sz van, és nem z). De a klasszikus latin kiejtés, ha nem tévedek már legalább pár száz éve nem divat nálunk sem. Így lesz pl. a negatio - negáció is lehetséges. A palatalizáció talán az egyik legszámottevőbb elváltozása a vulgáris latinnak, már a középkorban sem valószínű, hogy gyakran hallhatta volna az ember azt, hogy vike versza (helyette vice versza, vicse versza, visze versza, stb.)

   Lampavaja NyashaLampavaja NyashaHónapja
 • Légyszi ne hívjátok ezt a hölgyet többet, az őrületbe kerget a vihogása :/

  Noémi KissNoémi KissHónapja
 • Teljesen egyetértek Robival abban, hogy milyen nehéz leszólítani egy olyan nőt aki igazán tetszik. A neten még csak-csak ... utána meg lehet magyarázkodni, hogy bocs de nem tudtam, hogy férjed van stb-stb. Pláne izgi, ha valami féltékeny, vidéki/kisvárosi férj -mert ugye ott könnyen összefuthattok újra- bepöccen ezen és elkezd pattogni. Mindig irigyeltem azokat a férfiakat akik nők közelében élik az életük és teljesen természetes a számukra a kapcsolatteremtés...

  V ZoliV ZoliHónapja
 • Nagyon jó!!!

  Annie SzabóAnnie SzabóHónapja
 • Robi egy ferfitestben elo kiskamasz. Ha valaha lesz transage magyarorszagon akkor robi lesz a fokondas.

  skojig oquistskojig oquistHónapja
 • megnéztem a műsort, a tévében, és itt is 2x. Nem azért mert tetszett, egy fenét. Azért, mert meg szerettem volna tudni, mik a gondok. A férfi oldalt is várom. De itt annyi jó komment született..... namég. De igazándiból a valós gondokból az egyik sem hangzott el: Egy mondattal ki lehet fejezni: a mai nők rossz ideálképet követnek, és nincsenek tisztában a párjuk valódi igényeivel. A pasik részéről pedig a "hímrinygyó" viselkedés a domináns, A végtelenségig tökéletesség. Nekem egy barátném, azt mondta, ha egy nő szép, az kencék nélkül, akár melegítőben is szép, és kívánatos, mert ez sugárzik belőle, A pasik meg ha az ördögnél 1 fokkal szebbek, már jó. Lelkük legyen. Sajnos ma ez a két dolog nincs, A nők bombázok, akarnak lenni, és amin tudok nevetni, hogy egy 150cm magas nő 180+ magas palit keres! :-) Na itt vannak a gondok. Ez a leglényegesebb a palikból Milyen magas! Csak javallom aki itt ellenvéleményt mond, Menjen fel társkeresőkbe, regizzen be, és ne magát, vagy jobbat adjon, hanem indítsom egy 160-165cm magas pasi képpel. Sosem fognak neki írni. SOHA! Még választ sem. Ma a nők a gigantománia felhőjében élnek. És nem az a fontos, hogy az a pasi tesz e valamit, vagy hogy esetleg tökéletes partner, nem érdekes. Aztán mikor kiderül, hogy veri, meg erőszak.... akkor bujdosik a csaj. Mert szeretem! Nem. A nők azt szeretik ha korbácsolják őket. Az a pasi a minden. Tisztelet a kivételnek. De tapasztalat az. Kos ismerős kitart a pasi mellett, pedig veri, és iszik, Kiabál, eltűnik napokra, sőt csalja is a csajt! Mért ilyen pasi kell a nőknek?! Mert a filmek, az ideális nő ilyen. a "rossz" életű pasikat szeretik. HÁT MEGÉRDEMLIK: A pasik közt az, aki meg nem olyan. hát oltári hatalmas szerencsésnek kell lennie, hogy találjon egy ÉRTELMES nőt! Ez a baj. A fentiek csak kiragadott csúcsok csupán... Amit nevén is tudott nevezni Puzsér. a GOND A KOMLEX ÖNKÉP, ÉS IDEÁLIS TÁRSKÉP. Kompromisszumkötés. Ekkor felnyerítettem. A párkapcsolatban ez a lényeg. Kompromisszum. Nekem is kellene egy 18 éves pamela anderson, csípőig érő szőke hajjal. De a mostani kapcsolatom szinte ellenkezője. És boldog vagyok vele... Jééé! kompromisszum? neeeem. csak éppen benne belső értékre találtam ami felülírt néhány MÚLANDÓ tulajdonságot. Pamela most is jó dög lehet, de öreg. pont!külső semmit nem számít, mert időleges! Ja, hogy válni is lehet.....aha! hát ma az divat. ma buli,éjjel sex, köv hét esküvő, azt 2 hónap múlva válunk. Ugyan már.

  Tomi KariTomi KariHónapja
 • Mi ez a szégyentelenkedés? Műröhögés? Elcsépelt frázisok? Ja...fizetésnapvan ma had öltözzek be únneplőbe!

  László MolnárLászló MolnárHónapja
 • Akkor most mi is van? Ha egy férfi neagyisten szereti a musicalt, vagy a színházat, az akkor mán nem is férfi? Igaz lenne Sicratman Bxzi-e vagy dala? Az igazi férfi ezek szerint csak flexel, meccset néz, sört vedel, kocsmázik a haverokkal, időnként a keze is eljár, gyakorlatilag egy vértapló redneck lenne?

  bogika98bogika98Hónapja
 • Jaj, de jó volt!

  Andrew ShepherdAndrew ShepherdHónapja
 • Alternative title: Puzsér Róbert feat India Summer

  máté szanyimáté szanyiHónapja
 • Ez a nő el mehetne hahota gépnek is nagyon adom :D

  Cameron D.Cameron D.Hónapja
 • Bírom ezt a nőt de itt most sok értelmeset nem tett hozzá a diskurzushoz. Kár pedig Puzsi néha mondott faszságokat. Vele az a baj amúgy hogy nagyon gyakran igaza van ettől azt hiszi hogy mindig.

  gueszkagueszkaHónapja
 • Szerintem egy vérfeminista nőt kellett volna meghívni a műsorba: Robi 10 perc alatt szédszedte volna. A vitapartner szinte mindenben egyetértett.

  g docsg docsHónapja
 • Az ilyen témákat azért nem szeretem mert rengeteg általánosítás van benne, ami téves következtetésekhez vagy megállapításokhoz vezethet; így egyszerűen nem lehet beszélni hogy “nők és férfiak”....szerintem mindenki egy egyedi eset. Persze lehetne “jelenségekről” beszélni, csak akkor ne keverjük bele ilyen erősen a nemek különbségét. Bár az hogy az emberek ilyen erősen kategórizálják magukat is egy “jelenség” lehetne.

  aririnrinaririnrinHónapja
 • 1. Keresem az igazit (40:07) 2. Ha gyereket szülök neki, magamhoz láncolom (35:41) 3. A férfinak kell fizetnie (32:53) 4. Létezik szerelem első látásra (27:12) 5. Ej, ráérek arra még (23:43) 6. A férfiak igazi nőre, egy vadmacskára vágynak (18:05) 7. Azonos korú társ az ideális (14:20) 8. A musical élményét meg kell osztanom a partneremmel (10:35) 9. A férfinak kell kezdeményeznie (05:41) 10. Rám van szüksége (02:40)

  Gyula JankovicsGyula JankovicsHónapja
 • A fekete ruhás büntetőjogászok nem különbek a hóhéroknál. A magyar jog nem büntet, hanem megtorol. A jóvátétel lehetősége egyáltalán nincs beépítve a rendszerbe. Ha valaki egyszer hibázik, már megy is a sittre. Rossz törvényekkel tartják sakkban a lakosságot. A jobboldali kormány semmi mást nem csinált az elmúlt egy évtizedben, mint évről évre szigorította a Btk.-t. Szabadság nincs. Rendőrállam és jogi terror van. Emberek, ébresztő!!!

  Igazság BajnokaIgazság BajnokaHónapja
  • @Igazság Bajnoka Ez így van.

   Dániel MlinárDániel MlinárHónapja
  • @Dániel Mlinár Orbán és Pinyó rendőrsége csak a magyarokat vegzálja. A romákat hagyja kibontakozni.

   Igazság BajnokaIgazság BajnokaHónapja
  • Erről inkább kérdezd meg a Kelet-Magyarországon élőket, ők nem nagyon érzik a rendőrállamot😂

   Dániel MlinárDániel MlinárHónapja
 • Szentesi Éva nem tett hozzá sokat a műsorhoz, pedig akár vitába is szállhatott volna Robival, pl. a férfiak szexhez való viszonyáról

  pulesz8pulesz8Hónapja
 • Jól láttam a mai (06.14.) tüntetésen Szájer Joli, a nemzet farka, az első sorban állt egy táblát tartva a kezében, miszerint: „Követeljük az összes ERESZ azonnali leszerelését, mindenekelőtt a szodoma és gomora városban - Brüsszelben??(!)

  Rozália RaufRozália RaufHónapja
 • Egyvalamit végig kihagytok az elutasítás-témában: a választási szabadság illékonyságát. Ami pedig a valódi csalódásfaktor. Hogy akit mi választunk, az nem feltétlenül választana minket és ha tényleg nem választ minket, akkor meg van kötve a kezünk, korlátozottak maradnak a lehetőségeink a vágyaink megélésére. És higgyétek el, ez az, ami miatt valóban megalázó az elutasítás. Gondoljatok bele, akkor is tud fájni egy "nem", ha amúgy vonzónak érezzük magunkat. Eszembe jutott közben, hogy az elutasítás feletti rinyára is komplett iparág épül, ilyen oraveczes kiszerelésű aforizmákkal és mémekkel megtöltve. Rájöttem, hogy ebben az egyéni döntést túlpromózó fogyasztói társadalomban ez az iparág sem létezne, ha nem az lenne az elutasítás feletti diszkomfort érzésünk mögött, hogy megingott a választási szabadságunk ígérete. Uniómisztika: anno ezt úgy éltem meg, hogy túlmitizáltam a meglévő hasonlóságokat. Az egyik nagy sigánom ugyebár a népi kultúra, nemzetközi szinten. Volt olyan kiszemeltem, akivel közös kedvtelésünk volt a népzene; én énekelek, ő fafúvósokon játszott (moldvai furulya és kaval, palóc furulya, szegedi duda). Abban volt a különbség ahogyan a népzenéhez viszonyultunk. Tehát még csak közös zenélés sem jöhetett szóba, mert ő a szülei - főleg az anyja - által rálőcsölt feladatot oldott meg a zenélés által, meglehetősen versenyszellemű felfogás mellett, míg én ösztönösen át tudom magam adni úgy általában a zenének akkor is, ha énekelek, akkor is, ha zenét hallgatok, és bele is élem magam, mindig találok magamra választ benne. Sőt, ha előadói szempontból nézem magam, elmondhatom, hogy holmi "imidzs"-hez sem ragaszkodom (másnak sem hagyom, hogy imidzsben tárgyalja, milyen is vagyok én), repertoárom folyamatosan növekszik, egyre több földrajzi egység népdalait sajátítom el, csak mert élvezem és slussz. A vicc ezek után az, hogy bár ő volt közülünk a versenyszellemű, mégis én voltam az, aki elvárásokkal töltöttem meg azt, hogy mindketten aktívan utaztunk a népzenében. Konkrétan azt képzeltem bele ebbe, hogy akkor majd minden másban is érzésre megtalálhatjuk a közös platformot. És persze azt, hogy az ő jelenléte kárpótoljon a korábbi sérelmeimért (az "életművész" szó logikáján az "életmecénás" kifejezéssel illetem az olyan figurákat, akiktől valaha ilyet vártam el). Megjegyzem, jó egy évvel azután, hogy kiábrándultam a srácból, ő egy sikertelenül kihisztizett első helyezés után abba is hagyta a zenélést. En bloc minden emberi kapcsolattípusban a hasonlóságok túlmitizálásáról olyan esetek szoktattak le, amikor nárcisztikus hajlamú ismerősök mitizáltak túl dolgokat mintegy helyettem, akár velük közös dolgaimat, akár másokkal közöseket (utóbbi eset: többnyire kerítőnősködős kékharisnyák duruzsolása random pasikról, de a legdurvább eset ebből egy olyan nő volt, aki magáról azt hencegte, hogy "híd az emberek között" és az összes narc supply-ját vagy -jelöltjét össze akarta hozni). Tehát amikor a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen káros is ez az uniómisztika az "én vs. nem én" határok felállítása szempontjából - ami pedig egy balhés pont az életemben - , akkor engedtem el. Sőt, hasonló érdeklődésű emberek között általában is jóval óvatosabban választom meg, kiknek szavazok meg bizalmat, pont azért, mert hátha nem vagyunk egy platformon egy rakás más kérdésben. Summa summarum, azért az is k|_|rva veszélyes, amikor a meglévő hasonlóságokba túl sok elvárást zúdítunk bele.

  Júlia OroszJúlia OroszHónapja
 • Nem láttam a hölgyet ezelőtt,de kifejezetten vonzó,holott nem egy barbi :)

  Zoltán BudinszkiZoltán BudinszkiHónapja
  • @Gyula Jankovics 59 éves vagyok,az általad említett szavak közül a taxi és a cipzár kifejezéseket használom (a taxit igen ritkán kényszerülök,mivel van kocsim)A "nem egy barbi" kifejezés mögött nem a néhány éve köznyelvben még gyakori, női típusmegnevezésre utaltam,hanem ,hogy csúnyácska és gyakorlatilag szemtengely ferdülése van.Ennek ellenére, meghatározhatatlan (számomra) módon vonzereje simán lejött a monitorról.

   Zoltán BudinszkiZoltán BudinszkiHónapja
  • Hogy azt ne is emlitsem hogy Puzsér musoraiban a " deep state", "black lives matter /blm", "trigger" stb szavak folyamatosan elhangzanak. Amiket esszerubb hasznalni, teintve az ertelmuket, es azt, hogy Mo-n nem nagyon hasznaljak, nemzetkozileg meg de. Valamint azert irjak az emberek legtobbszor kisse pikirten hogy edgy meg hogy gürl girl helyett, mert az ironia resze, hogy ezek kulonlegesnek hiszik magukat, megjobban kielezodik a mondanivalo. Boomer. Szerk.: Bocs *ratkógyerek

   Gyula JankovicsGyula JankovicsHónapja
  • Azert jar a keksz, hogy nem abba kotsz bele, hogy telefonon ekezet nelkul irok "🤠"

   Gyula JankovicsGyula JankovicsHónapja
  • @Zoltán Budinszki taxi, lájk, youtuber, "facen", zip-zár, bicikli (bi cycle), gondolom akkor ezeket es ehhez hasonló szavakat sem hasznalsz es biztos ami biztos a nyakkendo helyett is nyaktekereszetimellfekvencet mondasz. Ha hibaztam is volna a bonyoluotabb magyar kifejezes helyett hasznalt egyszerubb nemzetkozi megjelolessel, akor is nagyobb hiba az olyan dolgokkal valo dobalozas, ami teljesen okafogyott es ertelmetlen.

   Gyula JankovicsGyula JankovicsHónapja
  • @Gyula Jankovics Engem pedig az borít ki, ha nem magyarul ír valaki

   Zoltán BudinszkiZoltán BudinszkiHónapja
 • 32:33 Látom azóta megjött az önbizalom.

  Zsombor channelZsombor channelHónapja
 • 32:03 "mondanák"

  Zsombor channelZsombor channelHónapja
 • 17:04 Elég meghallgatni a terhes nőt dugó férfiról való értekezését.

  Zsombor channelZsombor channelHónapja
 • Ez az adás jobb volt, mint a többi, mert nem a megszokott unalmas körök futottak, valamint közhely, társadalmi és tabutémákat is döntögetett.

  Zsombor channelZsombor channelHónapja
 • 8:36 Neki már ott a Pottyondy Edina.

  Zsombor channelZsombor channelHónapja
 • 1:32 "feminista sátánpap" Ez olyan, mint anno a Budapest TV-ben Odin, boszorkány főpap. Végülis a hangja alapján az is simán lehetne nő.

  Zsombor channelZsombor channelHónapja
  • sámán, nem sátán

   Apródi ZitaApródi ZitaHónapja
 • A nézői aláröhögést levették, ez pipa, még a tapsot kivehetnék, mert ettől is olyan érzésem van, hogy ők mondják meg mi a vicces, mikor kell nevetnem.. Tartalmilag amúgy tetszett 😌

  Anita FülekiAnita FülekiHónapja
 • Nem lehet meghatàrozni ki milyen vagy milyen legyen,vagy egymàsra talàl 2-ember ès ossze passzol vagy nem,ma nagyon hamar vàlnak az emberek, ami nem helyes mindig a màsik hibàztatàsa, hol ott mindenkiben van hiba ha vàlàsra kerul a sor! A tàrsunk soha nem a tulajdonunk,ha nem hagynak egymàsnak szabadsàgot az baj!

  katalin martinkatalin martinHónapja
 • Kozonseg nelkul nem lenne ennyire kinos...eroltetett,mű nevetesek mindket oldalrol...

  PantscherPunkerPantscherPunkerHónapja
 • Kedves Éva! Kedves Robi! Soha, senki sem mer odamenni a vágy titokzatos tárgyához. Esetleg az xyy-szuperférfiak. Én aztán végképp nem, még ma sem... ...és mégis a végén nagy levegőt veszünk és odamegyünk és hebegünk-habogunk-dadogunk, és valami mégis kikerekedik. Az, hogy jeleket küldenének, bátorítanának, azt nehogy elhidd, egyszerűen nem felel meg a valóságnak! A rezegtetés is az elhárítás, a kalitka, a vaskupola része. Szó sincs jelelésről, Csingacsgukról (Nagy Kígyó). Legszívesebben kinevetne, de nem érti, hogyan merészeltük azt, amire a lelke mélyén vágyott. Ilyenkor ő jön zavarba, védekezni kényszerül, ezért utasít el csípőből. Ha mégis van mégegynagylevegőnk ebben a helyzetben, akkor felnőtte vál(ha)tunk és a madárkáról lepattan(hat) az aranykalitka.

  Eltér BalázsEltér BalázsHónapja
 • Milyen iskolában, vagy hol képzik a sámán-papnőket?

  Laz Electronic MusicLaz Electronic MusicHónapja
  • @Igazság Bajnoka Családnevét nem tudom hulabel.info/dron/imVve5CMicBpma8/vide

   bogika98bogika98Hónapja
  • Leopold Mozart?

   Igazság BajnokaIgazság BajnokaHónapja
  • A Vámpírképző Intézetben. Leopold is ott akart tanulni.

   bogika98bogika98Hónapja
  • A CEU-n

   Igazság BajnokaIgazság BajnokaHónapja
 • Tapasztalatom van a 9.es-ben sajna ebbe nőttem fel, szüleim még együtt vannak.. Miattunk nem akartak anno elválni, már csak vita van köztük mikor bármikor 'haza' látogatok

  AryaAryaHónapja
 • Fizessenek a férfiak, mert többet keresnek, és a pénzen kívül úgyis csak egy fasszal meg két herével járulnak hozzá a kapcsolathoz, szóval... perkáljanak!

  Srcrss SorcieSrcrss SorcieHónapja
 • 9:10-nél nagy igazság.

  szola1000szola1000Hónapja
 • Magyar közoktatási rendszer 10 főbűne szerintem előkelő helyet foglal el a kitárgyalandó témák közt. Szívesen megnézném itt, vagy meghallgatnám, hogy Oszival kitárgyaljátok.

  Péter EgomiPéter EgomiHónapja
 • Gáz van. Sok nőre 10 percenként jön rá a hangulat változás.Ahogy a Pacino táncol az ördög ügyvédje filmben.Nézd,de ne.. Belefogunk halni,mi férfi. Sok pénzért menve(per,jog-ügyvédek) az udvarlást is szétvágták.Minden zaklatás.

  charliecharlieHónapja
  • Olyan is volt, hogy a csaj azért csinálta ki a pasit, mert az NEM vette az adást.

   bogika98bogika98Hónapja
 • Nem lett volna rossz a műsor, de ez a folyamatosan és irritálóan röhögő buta picsa eléggé tönkretette.

  Zsolt KovátsZsolt KovátsHónapja
 • Szentesi Éva rohadt jó fej. Lányok, tessék végignézni a videót.

  Simon TóthSimon TóthHónapja
 • 26:49 Ugyanez volt nálunk is...

  Gery VidmakerGery VidmakerHónapja
 • Annyira sok mindenben hasonlítunk Robi! Nagyon adnám, ha egy alkalommal összeülhetnénk egy sör mellett egy ízes elbeszélgetésre :)

  Gery VidmakerGery VidmakerHónapja
  • Mennyit szánsz rá üzleti alapon?

   bogika98bogika98Hónapja
 • 41:35 nél elmondja a csaj az apja jellemét. Na neki annyira bejött ez az “ezt kerestem”, hogy maga is ezzé vált. Egy férfias nővé, aki nem tudja/akarja elfogadni a női szerep bizonyos részeit és férfit játszik. Ő ezt feminizmusnak nevezi...

  ID047889ID047889Hónapja
 • Hát ez mi volt. Flörtölés? Mert ENNYIRE azért nem volt vicces… Inkább borzalmas.

  Dóra BánkiDóra BánkiHónapja
  • Uncsi volt

   Igazság BajnokaIgazság BajnokaHónapja
 • Mi ez a nyugdíjasklubb a nézőtéren ?

  József RémiásJózsef RémiásHónapja
  • A fiatalok Londonban mosogatnak.

   bogika98bogika98Hónapja
  • Olcsob volt idős statisztákat fel bérelbi mint fiatalokat :D

   Cameron D.Cameron D.Hónapja
 • 16:05 az a baj hogy 25 évessel se akar összejönni nem csak a saját korosztállyával.ez a baj hogy ezt is lefelejtetted.

  Ferenc BenedekFerenc BenedekHónapja
  • A fiatal csajok nem pasival, hanem Audival akarnak összejönni.

   bogika98bogika98Hónapja
 • Csak engem idegesít a mindenen vihogó csaj?

  Adrienn KakukAdrienn KakukHónapja
  • Szerintem is borzalmas.

   Zsolt KovátsZsolt KovátsHónapja
 • A Férjem nem mert megszólítani anno. Igy én kezdeményeztem. 27 éve vagyunk együtt !!!

  Debreczeni MónikaDebreczeni MónikaHónapja
  • @Ibolya Ilona Palfi remélem még ugyanennyi, ha nem több időnk van hátra! Ugy látszik jól választottam!!!

   Debreczeni MónikaDebreczeni MónikaHónapja
  • Ugy gondolod, hogy az evek szama barmire is bizonyitek? :-) Kis naiv.

   Ibolya Ilona PalfiIbolya Ilona PalfiHónapja
 • Szentesi Éva nem igazán tett hozzá a műsorhoz, főként csak röhögött. Legközelebb érdemesebb lenne olyan beszélgetőpartnert választani, aki nem csak helyesel, hanem vitába is száll.

  Dávid IványiDávid IványiHónapja
  • Szia, teljesen igazad van! Újra csak érvényes (itt is), "van szép nő és van okos nő"-a kettő együtt 1000000-ből 1.

   Billy LouiseBilly Louise7 napja
  • Teljesen egyetértek! Pedig annyira jó téma és még olyan sokat lehetett volna hozzátenni. De Puzsér nagyon rendben volt sztem, jókat mondott :) Csak ez a nő nem kellett volna oda... :/

   Leila LukácsLeila LukácsHónapja
 • A 9. pont valójában nem is a nőkről, hanem a férfiakról szólt.

  BPI260BPI260Hónapja
 • 7:20 nagyon keves pali kepes "olvasni a jelekbol", ez pszichologiai teny. esetleg felreert dolgokat es nagy mellennyel eg be. egyebkent a kezdemenyezes (apro, finom metakommunikacio) mindig a noknel van, csak ezt a ferfiak nem veszik, ez a nemek sajatosaga, akar tetszik, akar nem. regota mondom, hogy mind az esz, mind a metakommunikacio a noknel van. ez ilyen

  t 11t 11Hónapja
  • Ja. A pillaremegtetés a nőknél, a flex a pasiknál van.

   bogika98bogika98Hónapja
  • "esetleg felreert dolgokat es nagy mellennyel eg be. egyebkent a kezdemenyezes (apro, finom metakommunikacio) mindig a noknel van, csak ezt a ferfiak nem veszik, ez a nemek sajatosaga, akar tetszik, akar nem. regota mondom, hogy mind az esz, mind a metakommunikacio a noknel van." Jól megetettek ezzel a maszlaggal. Az sehol nem kezdeményezés, hogy egy nő rebegteti a pilláját és csavargatja a haját. A férfiak kommunikációja nyílt, egyenes és lényegre törő, a nőké pedig direkt burkolt és körülményes, mert úgy meg tudják védeni az egojukat és át tudják hárítani a férfire a felelősséget, ha az interakció nem úgy halad, ahogy szeretnék. Ha a nő odamegy a kiszemelthez és nyíltan elhívja randizni, abban benne van az elutasítás lehetősége (bár nagyságrendekkel kisebb, mint fordított esetben, de az esélye megvan), plusz onnantól kezdve kiterítette az összes lapját és a férfi lesz döntési pozícióban, kettejük kapcsolatában ő szabja a feltételeket. Míg ha a nő csak metakommunikációval próbálja felhívni a férfi figyelmét, akkor ha a férfi odamegy hozzá, a nő marad nyeregben, mert a férfi a kezdeményezéssel deklarálta, hogy neki jobban kell a nő, mint ő a nőnek. Ha pedig a szempilla rebegtetésre csak egy lesajnáló tekintet a válasz a férfi részéről, mert nem jön be neki a nő, akkor lehet azzal védeni az egot és áthárítani a felelősséget, hogy a buta mamlasz nem képes olvasni a jelekből.

   István RómaiIstván RómaiHónapja
  • De akkor mégsincs elég eszük, ha sokszázezer éve nem jöttek rá, hogy a férfiak nem veszik a metakommunikációs csatornán küldött jeleket, s tán át kellene térni direkt kommunikációra :)

   brandistockerbrandistockerHónapja