Miért csak egy szavazatod van? Jazz + Az: Ma jól vagyok [ÖM

Önkényes Mérvadó | 2021.05.05.
Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, Kovács 4 Zoli

Spotify: open.spotify.com/show/46PzzAU...
Apple Podcast: itunes.apple.com/hu/podcast/p...
Google Podcast: cutt.ly/ohGOD39
HUlabel Playlist: hulabel.info?list...

Letöltés

Megtekintés
10,247

Megjegyzés

 • Nekem erről egy réges-régen olvasott sci-fi novella jutott eszembe, talán Asimov írta, de nem biztos, a címe Utópia volt, melyben volt egy épület, melyet arra építettek, hogy bement az ember, a képviselők nevéhez volt egy gomb párosítva, ha a képviselő valamiért nem volt szimpatikus, akkor megnyomtad a gombot, és az felrobbant.

  Csaba MészárosCsaba MészárosHónapja
 • 🐈‍⬛

  Do notDo notHónapja
 • És ha egyes egyes intézkedését lehetne pontozni...

  Péter NagyPéter Nagy2 hónapja
 • 1.Ez nem toplista vagy iskola dolgozat vagy felelés hanem képviseleti demrokácia 2.A Vona meg a Schiffer csak bízonyítványát próbálta magyarázni a bukott eredmények után. 3.A válsztási joghoz nem kell érték az alanyi jogon jár kivéve csellekvőképtelen vagy vagy büntett előéletű valaki. 4.Amiről beszélnek az sosem fog megvalósulni,mert annak semmi köze a demokratikus választáshoz.Puzsérnál ez az egész csak arról szól hogy, vonjuk meg a valakitől a szavazati jogot mert a fideszre vagy DK-ra szavaz.

  Barbara RévészBarbara Révész2 hónapja
 • 26:40 el kéne olvasnom egy oldalt olyan pártokról akik nem érdekelnek inkább el se megyek szavazni :D gőzének meg szoba yutube on ha érdekli őket a szavazatom,olvasni fujj

  M BalazsM Balazs2 hónapja
 • 22:15 persze hogy nem az IMDB a hiba a Keresztapa és a 12 dühös ember a hibás amiért nem elég jó filmek, őszintén engem az lep meg egy olyan gyatra befejezésű film minta keresztapa mer jó egyáltalán, az első film jó volt a második es harmadik unalmas kiszenvedés. Ami a 12 dühös embert illeti briliáns film és végig jó egy olyan béna film mint a keresztapa hogy előzhette meg?:D Ízlések és pofonok különbözök. A 12 dühös embert inkám nézem meg mint bármelyik batmant vagy DC filmet megyeszer előbb mint a keresztapa-t nekem nem tetszett :D

  M BalazsM Balazs2 hónapja
 • 15:03 szerencsém hogy egyáltalán nem gyűlölöm a NERT gyurcsányt és a mszp-t igen szal ha összefogás ellen kel szavazni én boldogan szavazk a FIDESZ-re amíg az mszp az összefogás része. Szeretnám az LMPT aka a Jobbikal szöviben és a momenummal de ha nekik az nem elég és inkabb összefognak közösen veszteni ha kapjak ők is be. Ha nem húzzuk meg a határvonalat morálisan mit tehet és nem tehet egy miniszterelnök (gyurcsány és az mszp) mi francér szavazunk egyáltalában ki az a borzalmas ember aki képes az mszp-re és gyurcsányra szavazni azok után mit műveltek.....

  M BalazsM Balazs2 hónapja
 • Én hinnék a demokráciában, ha nem csak négyévente, harminc másodpercig tartana. Ez a legnagyobb probléma és ezen nem segít semmilyen választási rendszer módosítás.

  József EmmertJózsef Emmert2 hónapja
 • hajrá szekták

  Vacak GagyiVacak Gagyi2 hónapja
 • Én elsősorban adózáshoz kötném a választási jogot. Mivel az adózók pénzéről döntenek a politikusok, így talán eltudják dönteni, hogy ki gazdálkodjon felette. Ha valaki diákmunkásként dolgozik, akkor 18 év alattinak is megadnám a választási jogot. Természetesen azt végig kell gondolni mennyi folyamatos munkaviszony után kapom meg a jogot, hogy ne legyen kiskapu a heti 1 órát dolgozókkal kapcsolatban, vagy a választás előtti pénteken bejelent egy fiktív cég, hogy alkalmaznak engem. Ha pedig munkanélküli lettem x év munkaviszony után, akkor kapok egy év türelmi időt új munkahelyre, de addig is szavazhatok. A nyugdíjasokkal kapcsolatban x év munkaviszonyhoz kötném, hiszen ő aktív éveibe ugyanúgy beleadott a közösbe.

  Dávid ÁdámDávid Ádám2 hónapja
 • Ez olyan mint az Uber taxi . A kutya nem járna normál taxival ha engednék. Elektronikusan totális demokrácia lehetne kormányra se lenne szükség. Vajon megengedik ezt?

  Rezső NémethRezső Németh2 hónapja
 • Mellesleg elég szomorú, hogy a "körúton belüli értelmiség" nem hallott még arról, hogy a magyar lakosság kb. 40%-a TÖBB szavazattal (2-4-6-8!) választhat magának önkormányzatot - a 10.000 lakos alatti településeken! :O (az ún. "egyéni listás" szavazással annyi nevet X-elhet be az 1 szavazólap választékából, ahány fős lehet ott éppen a képviselő testület;))

  Attila BognárAttila Bognár2 hónapja
 • ELŐ-választásra viszont alkalmatlan a preferenciális szavazás! Mivel az azt követő választáson 1 db. ugyanakkora szavazata lehet mindenkinek, annak is, akinél a "közös jelölt" az ELSŐ és annak is akinél az UTOLSÓ helyen szerepelt a sorában!

  Attila BognárAttila Bognár2 hónapja
 • Hogy ez a Robi mennyire utálja a Gesztit! :D

  NewtoMNewtoM2 hónapja
 • A választói jog szerintem legyen egyetemleges. Viszont(!), a választók szavazatát súlyozni kellene azok értékei alapján, pl. iskolázottság vagy akár szakmaiság szerint. Gondolok itt arra, hogy a diplomájával az ember a kezében joggal háborodik fel az ember, hogy a legyen tánc szavazat ugyanannyit ér, mint az övé. Emellett nem mindegy, hogy miből van az a diploma, mert egy közgazdásznak, politológusnak, akár bölcsésznek valószínűleg nagyobb szakmai rálátása van a politikára, mint mondjuk egy orvosnak. Nem szállnék el, nagyon a súlyozással, de a legyen tánc érjen 1-et, az érettségi vagy azzal azonos értékű végzettség 1.1-et, a diplomás politikához nem, gazdasághoz nem köthető területen 1.2-t, a politikához vagy gazdasághoz köthető diploma illetve egyéb tudományos fokozat 1.3-at. Szintén életkor alapján és adózás mértéke alapján lehetne még esetleg valamilyen szorzót ezen felül alkalmazni. A lényeg, hogy mindjárt jobban érzem magam, - és szerintem mindenki más is - hogy a közgazdász diplomájával és a politikai aktualitásokban való jártasságával a szavazata nem ugyanannyit ér, mint a legyen tánc.

  Kornél OroszKornél Orosz2 hónapja
  • @Kornél Orosz Minden mélyreható változás csak sok idő alatt hoz gyümölcsöt, de ha sosem látunk hozzá, akkor sosem változik semmi. Alapvetően mindig az ember a hibás, nem egy rendszer. Nem véletlen, hogy mára az emberek manipulálása és agymosása az új háborús front világszerte.

   József EmmertJózsef Emmert2 hónapja
  • @József Emmert Igaza van, de sajnos az csak hosszú távon működhet, leghamarabb a következő generáció juthat el arra a szintre, hogy a tagjainak legyen egy ön által említett átfogó tudása. Ezzel szemben a "Legyen tánc" -ok az előző generációkból még akkor is szavazni fognak, továbbra sem észérvek, hanem jobb esetben is csak érzelmek alapján. Így belegondolva ez nem egy generációnyi idő, hanem inkább három. Addig viszont vagy marad a mostani rendszer, ami szintén valamilyen szinten anti-demokratikus, hiszen a két fordulós választási rendszer helyett már csak egy fordulós a rendszerünk. Az hogy elektori rendszer legyen vagy akár maximalizálva legyenek a tisztségek betölthetőségeinek számai, az amerikai modell szerint szintén csak ábránd. Innen nézve a képet lehet tényleg az a legéletszerűbb megoldás, amit az Önkényesben hallhattunk..

   Kornél OroszKornél Orosz2 hónapja
  • @Kornél Orosz Így biztos nem, mert a diploma és a hozzá társított tudás nem biztosíték semmire. Öt közgazdász is gondolkodhat ötféleképpen a saját szakmájáról és ezáltal annak politikai vonzatairól. És mit jelent a nagyobb rálátás? Hogyan mérjük? Ha igen, milyen szint felett mondjuk egy közgazdászra, hogy az ő rálátása már feljogosít a nagyobb szorzóra, de a másiké nem? Ki dönti el? Szakmai szervezet? Ki nevezi ki? Mi a biztosíték, hogy nem lesz részrehajló a testület? És ugyanez ráhúzható minden más szakmára, ami elvileg nagyobb aránnyal szólhatna bele. Mi van akkor, ha én meg azt mondom, hogy ne az anyag felől, hanem a szellem felől közelítsük meg? A bölcsészek, a tanárok, a képzőművészek, zenész végzettségűek, stb... szavazata legyen erősebb. De ez is fals feltevés, mert ezek az emberek sem feltétlen bölcsebbek, szellemiebbek vagy kulturáltabbak, mint mások. Szerintem nincsen olyan alternatíva, ami nem jár antidemokratikus döntésekkel. Illetve olyan embereket kellene nevelni és oktatni, akik felelős döntéseket tudnak hozni, a lehető legátfogóbb tudással és nem kvázi diktatórikus módszerekkel eldönteni, hogy az egyik egyenlő, a másik meg egyenlőbb. Szellemiséget és kultúrát kellene az emberekbe ültetni, nem felesleges adathalmazok tömegeit.

   József EmmertJózsef Emmert2 hónapja
  • @József Emmert Kedves József, Nyilván ez csak egy teória, nem a jövőévi választásitörvény módosításának vázlata. Nyilván a legfontosabb szempont az adott irányú végzettség lenne, azzal lehetne elérni a legnagyobb mértékű szavazatot, a többi maximum kiegészítő jellegű lenne. Például adott két 80 éves ember, az egyik közgazdász a másik meg röppálya mérnök. A közgazdász a politikai folyamatokhoz kötődő végzettsége miatt kap 0,3-nyi és a kora miatt 0,1-nyi többlet szavazatot, tehát a szavazati értéke 1,4. A röppálya mérnök is a tanulmányai miatt többletszavazatot, de kevesebbet, mert feltételezhetően kevésbé szorosak az ismeretei a politikával, gazdasággal kapcsolatban, így kora és végzettsége miatt 1,3 lenne a szavazati értéke. Értem, hogy az aggályait a leírtakkal kapcsolatban, de ez csak egy utópisztikus elmefuttatás, amin amiatt kezdtem el gondolkodni, mert vérlázítónak tartom, hogy a legyen tánc szavazat ugyanannyit ér, mint 27 évesen az én szavazatom, egy közgazdász diplomával és közel 5 év folyamatos munkaviszonyával, adózásával. Mindezekkel együtt jogosak a felvetései, ön hogyan hidalná át ezen problémákat?

   Kornél OroszKornél Orosz2 hónapja
  • Például a közgazdász végzettséggel rendelkező, de közgazdászként nem, viszont harminc éve asztalosként dolgozó szavazata is többet nyom a latba, csak mert diplomája van? Ha diplomás, akkor tágabb a látóköre bárkinek? A nyolcvanéves szavazata többet érjen, amikor a húszéves sorsáról dönt? Vagy fordítva? Az adózós részt meg nem is minősítem. Ilyen hülyeséget én is gondoltam még a 20-as éveimben, szerencsére azóta más hülyeségeim ugyan vannak, de ekkora azért már nincs.

   József EmmertJózsef Emmert2 hónapja
 • Amikor az kerül szóba, "minden hülye" szavazhasson, vagy csak mi, okosak? - akkor azt a jelenetet szoktam elképzelni, hogy1933-ban Bajorországban két szavazó járul az urnához, egyikük Haushofer professzor, a másikuk Dietmar Krumpl, egy igazi bumburnyák. Ebben a képzeletbeli szituációban csak ők ketten szavaznak. Kérdés, Hitler lesz-e a választás nyertese, vagy sem. Haushofer professzor (a valóságban, ugye, Hitler mentora) teljes tudatossággal és magabiztossággal adja a szavazatát preferáltjára. Dietmar: ő töri buta fejét, és azt mondja: Ez a bajuszos barom nekem nem lesz kancellárom! Mit dumál ez összevissza, Lebensraum, meg hogy kiváló szomszédomat, Icciget ki kéne nyírni?! Nem értek egy szót se az egészből. Juszt se teszem az ikszet ennek barna gúnyás bunkónak a hülye neve mellé! Na most elvenni a választójogot Dietmartól? Legyen a döntés mindig a Haushofer professzorok kezében? Szerintem ne.

  bebaegybebaegy2 hónapja
  • @idontgive mercesthethird a relativitáselméletet mégsem hülyék dolgozták ki! :D

   bebaegybebaegy2 hónapja
  • A hülyeség relativ.......

   idontgive mercesthethirdidontgive mercesthethird2 hónapja
 • Fura én soha nem szavaztam se a Fideszre, se a KDNP-re, se az MSZP-re, se az Összefogásra, se a Párbeszédre, se a DK-ra. Soha nem is szavaznék egyikre se.

  CallinicusHuCallinicusHu2 hónapja
 • Hiaba erolkodik vert hugyozva a Vona visszakapaszkodni a koztudatba, soha nem lesz miniszterelnok belole akkor se ha befosik.

  Zoltan SZoltan S2 hónapja
 • Tényleg jó lenne ha lehetne mondjuk 2x szavazni és akkor kapna 1-et a Fidesz és 1-et a KDNP is? Ha 4 felé kéne szavazni, esélyesen már számokkal kéne ami irgalmatlan mennyiségű érvénytelen szavazatot generálna.

  CallinicusHuCallinicusHu2 hónapja
 • Többen írták már, ez egy matematikailag alaposan körbejárt terület, és sajnos nem lehetséges tökéletes megoldás. (Arrow, Gibbard)

  zavarzavar2 hónapja
 • ........................és, Ihos József." :-)

  Schlögl GáborSchlögl Gábor2 hónapja
 • Ötlet: 2 szavazat kell, 1 pozitív (=támogató) ÉS 1 negatív (=elutasító). A pozitívat annak adod akivel szimpatizálsz/támogatsz, a negatívat annak adod aki ellenszenves/elutasítasz. Nem kötelező mindkettővel élni, vagy a pozitív szavazatoddal élsz, vagy a negatív szavazatoddal élsz, vagy mindkettővel, vagy egyikkel se (tartózkodsz). Mind a négy lehetőség jó. Kevesekben tudatosul ugyan, de a szélsőséges, demagóg (szekta)vezéregyéniségek minden hívére jut valaki, aki ki nem állhatja őket. Ez az érzelmekre ható (hergelő) kommunikáció velejárója. Ezért alakulnak úgy a táborok ahogy. A média szerepe vagy a választópolgárok szellemi képességei itt lényegtelenek. A megszállott orbánimádók és a megszállott orbángyűlölők darabra kb. ugyanannyian vannak (igen, több mint 10 év után is). A többi jelenleg az el nem kötelezettek mozgósításán = ide vagy oda rugdosásán-rángatásán múlik. Viszont, ha a pozitív (=támogató) és a negatív (=elutasító) szavazatok aránya dönt, akkor ezek a szélsőségek lenulláznák magukat. A győztes az, aki a legjobb pozitív-negatív szavazatarányt éri el, vagyis aki a szektáján kívülre is képes (értelmesen) kommunikálni, illetve tényleges programot produkálni. Ez a legegyszerűbb megoldás. Nincs jogászkodás. Csak egyszer kellene átütni. Ha pedig valaki el akarná törölni, az kétségtelenül azért tenné, mert finoman szólva: rosszban sántikál. A cél ugyanis a minőségi szelekció. Az pedig úgy érhető el, ha az álmok és a rémálmok szétválasztásra kerülnek egymástól. Aki szerinted a jobb élet álmának megvalósulásához vinne közelebb, add arra a pozitívat. Aki szerinted a rosszabb élet rémálmának megvalósulásához vinne közelebb, add arra a negatívat. Jelenleg az emberek fejében ez egy zavaros dilemmában kavarog és hol a vágyak dominálnak, hol a félelmek. Itt jön igazából képbe a média szerepe, meg a választópolgárok szellemi képességei. Viszont bárkinek bármi van a fejében, azzal praktikusan nem sok mindent lehet kezdeni. A választás végsősoron egy szubjektív értékítélet. Nincs objektív ismérve az alkalmasságnak. Nem az alkalmasat kell keresni. Nem az erős, határozott stb. megváltóra kell várni. Meg kell találni az eszközt a döntéshozókra való hatékony nyomásgyakorlásnak, ráhatásnak. Annak eszközét, hogy a saját kis köreiken kívül létezőkkel elkerülhetetlenül, ténylegesen törődniük kelljen. Akkor majd kiszelektálódhatnak és végre kiderülhet, hogy ki a valóban alkalmas. Mert az alkalmasnak mondott hatalommániások össztársadalmi szempontól, láthatóan nem jók semmire. Az elutasítás tényének negatív szavazattal történő kifejezése és számításba vétele talán egy ilyen eszköz.

  László KásaLászló Kása2 hónapja
 • Sznobjetktív?

  _ ryood_ ryood2 hónapja
 • Van ilyen , hogy a "demokracia lehetetlensege" - vagyis akárhogy csűrjük csavarjuk a szavazási rendszert , lesz benne valami galiba. A top-listas szavazas van Ausztraliaban es abban is van hiba. Teljesen jol mukodo szavazasi rendszer nem lehetseges matematikailag.--- Kenneth Arrow's Impossibility Theorem

  Viktor Kadza Jr.Viktor Kadza Jr.2 hónapja
 • A másik láttunk már szavazatszámláló lapot 60x áthúzva még hozzáadva egy két szavazatot. Megnézném ezt hogy számolnák össze. Ez csak teljes, vagy többségében online leadott szavazat esetén működne.

  Bálint KisBálint Kis2 hónapja
  • csak blockchainben :D

   Vacak GagyiVacak Gagyi2 hónapja
 • Hogy magyarázná ezt el a fidesz a vásárolt szavazóknak, ennyi nevet nem tudnának megjegyezni.

  Bálint KisBálint Kis2 hónapja
 • 0:59 Miért csak egy szavazatod van? 58:57 Jazz + Az: Ma jól vagyok

  András SzabóAndrás Szabó2 hónapja
 • 25:23 ilyen logika alapján akkor az állásinterju is diktórikus hiszen vannak poziciók amiket egyetemhez kötnek.ezért is is ostoba demokrácihoz kötni ezt hogy ki szavazhat meg ki nem meg hisztizni azon hogy jajj legyen érettségije mert ha nem akkor nem szavazhat.még az is jobb mint a semmi de a pontos az lenne ha intelligencia teszthez lenne kötve.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
 • Ez nem demokrácia kérdése hogy az idióta is szavazhat hanem idiótaság kérdése.A hülye akkor se fog tudja mélyebben látni ha lehetőséget adsz neki hogy mélyebben szavazzon hiszen nem érdekli és zavarja a bonyolitás.Mivel tájékozatlan és felkészületlen semmit nem érne.Olyan mintha valakit elinditanál egy világversenyen ugy hogy soha életében nem sportolt abban a sportban vagy csak hobbiból üzné.Kb ekkora ugrás ezt hogy jogot adsz olyanra amire nem érdemes.

  Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
 • Akit érdekel, itt egy remek interaktív cikk arról, hogy mi a különbség az egyes szavazási rendszerek között, és hogyan működne egy optimális: ncase.me/ballot/

  Alex morelikeAlex morelike2 hónapja
 • Pontozási rendszeres szavazás! Aki nem rendelkezik érettségivel,annak a szavazata kevesebbet ér,ugyanígy a diplomával rendelkezőké is többet,mint a csak érettségivel rendelkezőké. Nem lenne igazságtalan,mert ha pl többen szavaznak,akiknek nincs diplomájuk,akkor fölényes lehet. Konkrét társadalmi értékrendeket kellene felállítani. Persze ilyenkor mindig kérdés,hogy ki állítja fel az értékrendeket.

  BanyusBanyus2 hónapja
 • ezt mondom én is! Lehetne többpárt rendszer is!

  BanyusBanyus2 hónapja
 • Preferenciális előválasztás?

  Andor HofeckerAndor Hofecker2 hónapja
 • németh sándor megint pert vesztett bartus ellen. most azért, mert nyilvánosan, istentiszteleten, és az újságjaiban ügynöknek nevezte (hamis kartont vett, megvezették). csak gondoltam szólok, hátha valakit érdekel. 2 millió forintot kell fizetnie bartusnak, ami persze neki aprópénz.

  Endre BarathEndre Barath2 hónapja
  • @Ferenc Benedek sanyibácsi tanításai szerint, ha buzgón szolgálod istent (pénzzel) akkor te is gazdag leszel. nem lelkiekben, hanem pénzben.

   Endre BarathEndre Barath2 hónapja
  • Nekem is adhatná pár millát sanyi bácsi.Lehet még imádkoznék is a lelkéért.

   Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
 • Én a fordított cenzust vezetném be: aki nem szavaz, kap 10 ezer forintot. Akinek fontosabb a 10 000 Ft mint a demokrácia, az a 10 ezer forintot választja. Úgyis az adófizetők pénze van visszaosztva, nem mindegy? Ezzel egyébként a demokrácia népszerű lenne az alsóbb társadalmi rétegekben is. Akinek fontosabb a demokrácia, az pedig a szavazást választja. Tulajdonképpen a krumpliosztás államosítását jelenti, csak úgy hogy nincs párt, aki profitál belőle a mi pénzünkből.

  Sir GalahardSir Galahard2 hónapja
  • @Ferenc Benedek Nem teljesen ertem, kicsit osszevissza irsz. Mindenesetre a javaslatod nem megvalosithato a gyakorlatban sajnos, mert a 'rendes' part fogalma megfoghatatlan es relativ. Ez alapjan nem lehet penzt kapni vagy sem. Az hogy elmesz szavazni vagy sem az egy konkret dolog viszont.

   TurboTurbo2 hónapja
  • @Ferenc Benedek pont én is így lennék vele, bár így se biztos hogy elmegyek jövőre.

   Bálint KisBálint Kis2 hónapja
  • Ez azért fals mert én pl nem azért nem szavaznék hogy kapjak pénzt vagy demokrácia mert ez független ettől hanem azért mert egy normális párt nincsen.A pénzt akkor fogadnám el ha dicséretként kapnám hogy nem szavaztam egyik tolvaj bandára se.

   Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
  • A szavazással nem hogy kapsz még vesztesz is hiszen tolvajbandát választasz amelyik a pénzedre megy.Ha lenne normális párt amelyik nem nyulja le a pénzt akkor lenne értelme szavazni.Igy nincs.

   Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
  • Az megvan hogy diktatóribán is volt szavazás és a szavazás nem demokrácia kérdése?

   Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
 • Wtf egy szavazat xdxdxd

  Fikusz kukiszFikusz kukisz2 hónapja
 • A választás is olyan, mint a facebook, csak egy like van

  fogyasztógépfogyasztógép2 hónapja
  • Nem rossz gondolat. :) Én is támogatom, hogy a Facebook-on 4 évente csak egy like lehessen. :)

   GregoriusMagnusGregoriusMagnus2 hónapja
 • 57:00 Sajnos ha a cég nem foglal politikai állást, akkor rákényszerítik... Egy elméleti példa: egy feminista szervezet rászáll a cégre a kevés női vezető miatt...a cég fél hogy "cancelezik" , ezért kinevez egyszerre 50 nőt a vezetők közé...egy jobboldali szervezet rászáll a cégre, amiért kvóták alapján működnek...a cég nem akar segget csinálni a szájából, ezért nyilatkozik, hogy kitart a feminizmus mellett... Kész, a cég besorolt balra...innentől megvan az identitás... A poén, hogy cég tulajdonosa talán szarik erre az egészre, csak ne érje utol a cancel culture...

  Norbert LNorbert L2 hónapja
 • Miért nem több napos a választás? hogy ne kígyózzanak azok a bizonyos kígyók :D

  Gergő SzabóGergő Szabó2 hónapja
 • Tisztelt Puzsér Róbert! Szeretnék kapcsolatba lépni önnel,segitségét szeretném kérni. 2021.04.30 "Segítségkérés" címmel emailt írtam önnek.Egy kizsákmányolós cégröl lenne szó,ahol egy mozgássérült srácon való röhögcsélés a vezetőség legjobb szórakozása,többek között.Kihasználnak fogyatékos,beteg embrereket,elszórakoznak rajtuk,majd ha már nincs rájuk szükség (próbaidő lejárta után ) is kirúgják őket,dióhéjban. Bízom benne érdekli önt a történet és segít valamilyen módon.

  tubs rallotubs rallo2 hónapja
 • Az Ir szavazoi rendszer szerintem is az egyik jelenlegi legjobb a vilagon.

  Gábor KapitányGábor Kapitány2 hónapja
 • Mi a velemenyed a bleeding nem csak noi prvilegium mozgalomrol????

  Hun MimiHun Mimi2 hónapja
  • Az, hogy unalmas mar a trollkodas

   TurboTurbo2 hónapja
 • Robi! A sznobjektiv adások nem lesznek itt fent a csatornádon?

  Gábor GGábor G2 hónapja
  • Olyan kritikusra sikeredett az első adás (10 leghitványabb magyar nyelvű tv műsor), hogy úgy voltak vele, hogy "Na ne, ezt nem", és levették a műsorról :D

   László SpórásLászló Spórás2 hónapja
  • Igen,sajnos mostmàr én sem talàlom,levették ezek szerint,elnézést ....

   Tamás FaragóTamás Faragó2 hónapja
  • @_ ryood igen, ezen pont most gondolkodtam el, mert most néztem meg az új Öt-öt. Lehet, hogy más szerződés lett írva vagy mivel az inkább politikaibb műsor, annyira nem is nézik sokan, így a szerződés engedékenyebb, míg a Sznobjektív kicsit bulvárosabb, és többen néznék. De fogalmam nincs, csak találgatok

   László SpórásLászló Spórás2 hónapja
  • @Tamás Faragó de hol? a műsorok menüpont alatt nem található. mondjuk én elcsíptem TV-ben élőben, de osszú távon jó lenne, ha kikerülne vhová netre is.

   _ ryood_ ryood2 hónapja
  • @László Spórás fura, mert az Öt, egyből adás után kikerül mindig a csatornájára.

   _ ryood_ ryood2 hónapja
 • Lattatok,h felnott ellenzeki ferfi emberek Karacsonyos kituzovel jarnak?Mi a velemenyed errol,Robi?

  Hun MimiHun Mimi2 hónapja
 • no,de mindenki egy szavazatot ad.akkor igazsagos,nem?

  Hun MimiHun Mimi2 hónapja
  • Hát ha neked igazságos az hogy egy szakértó szava annyit ér mint egy utolsó hülyegyereké akkor igen.

   Ferenc BenedekFerenc Benedek2 hónapja
 • olyan fing gyenge ez a moslekkoalicio,hogy Puzser Robi egy fujassal elfujna oket!!!!!

  Hun MimiHun Mimi2 hónapja
 • Végre FAM!!!!!44

  Gulyás RolandGulyás Roland2 hónapja
  • Az istenünk!

   Tamás AradiTamás Aradi2 hónapja